cevabının içinden çıkamadım ondan
aa olsun, bunu bile beklemiyordum senden 👏👏👏
Resmen müthiş bir insanım.
cevabının içinden çıkamadım ondan
aa olsun, bunu bile beklemiyordum senden 👏👏👏
Benim kadar olmasada evet müthişsinResmen müthiş bir insanım.
Bir düşüneyim, mmmmm yok yok bendeki kadar yakışmadı...Benim kadar olmasada evet müthişsin
Bir düşüneyim, mmmmm yok yok bendeki kadar yakışmadı...
Neden ki, bence gayet makul...Yeter artık, şov yapma be adam...
resmen kaşınıyorsun diss için eh affetmeyeceğim artık diss atmak meğerse çok keyifliymiş. 24 saat olmadan benden 3 diss yedin @MasacRE yi gececeksin bu gidişleBir düşüneyim, mmmmm yok yok bendeki kadar yakışmadı...
niye herşeyi @Sherlock beyden bekliyorsun. Benim gibi yapsaydın ya listeyi ss alıp işaretliyordum izledikçe ama dur dur üsengeçtin tabi ya senNeden ki, bence gayet makul...
Bu arada şu son tabloyu yap bakayım ona göre izlemediğim filmleri listeliyim. Ona göre de hangi filmi izleyip izlemeyeceğime karar vereyim. Ve günün sonunda hiç birini izlemediğim gerçeğiyle yüzleşeyim...
Evet biraz öyle oluyor sanırım... Ama madem bu affetmeme moduna girdin bundan sonra ben de diss yememek için ek bir çaba içine girerim...resmen kaşınıyorsun diss için eh affetmeyeceğim artık diss atmak meğerse çok keyifliymiş. 24 saat olmadan benden 3 diss yedin @MasacRE yi gececeksin bu gidişle
niye herşeyi @Sherlock beyden bekliyorsun. Benim gibi yapsaydın ya listeyi ss alıp işaretliyordum izledikçe ama dur dur üsengeçtin tabi ya sen
Evet biraz öyle oluyor sanırım... Ama madem bu affetmeme moduna girdin bundan sonra ben de diss yememek için ek bir çaba içine girerim...
Yapsın işte işi ne, madem bu topun altına girdi Oscar'dan sonra zaten güncellemesi gerekiyordu hala yapmadı. Üşengeç bir bireyim evet beni uğraştırmasın. Ha bu arada ben hangi filmi izleyip, hangisini yorumladığımı biliyorum, maksat leş adaşımı uğraştırmak olsun.
Biliyorum söylememin yeterli olduğunu. Aferin...İstediğin tablo olsun adaşım, söylemen yeterli.