Züleyha, Kanal D'nin Yüzünü Güldürdü

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
71136188_2819710501393349_2274577854912004096_o.jpg

Atv'nin reyting rekoru kıran fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisi ihrac edildiği ülkelerde de zirveye oturdu.

Romanya'da Kanal D ekranlarında Benim Adım Züleyha adıyla yayınlanan dizisi yayınlandiği ilk gün 10.5 reyting 21.6 share alarak 1.845⁰⁰⁰ izleyiciyi ekran başina çekmeyi başardi.

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle 20.00'de atv'de​

Gürcistanda da en çok izlenen dizi. Youtube'dan falan da en çok izlenen dizi bu.
Kıymetini biliyorlar. :Z

Özledim böyle haberler açmayı :bhr: Neyse md haberleri gelir artık :F:F:F @Dosi @Yiğitt
Züleyha hem Atv hem de Kanal D'nin yüzünü güldürüyor, hem Yılmaz'a hem de Demir'e aşk acısı çektirmesi gibi :A ne kadar marifetli kız :bhr: (dip not. Demir'in ismi bir türlü gelmedi aklıma, nerdeyse googleye bakacaktım :F)

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Züleyha hem Atv hem de Kanal D'nin yüzünü güldürüyor, hem Yılmaz'a hem de Demir'e aşk acısı çektirmesi gibi :A ne kadar marifetli kız :bhr: (dip not. Demir'in ismi bir türlü gelmedi aklıma, nerdeyse googleye bakacaktım :F)
Züleyha'yı sevdiğini bilmiyordum :F Demir'ciğimi bana sorsan söylerdim ama öteki kronun adı neydi:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi