90. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Shape Of'da iyiydi bence, 13 adaylık fazla da bir şeyler vereceklerdir mutlaka ama çoğundan eli boş döner

Greta Gerwig'in kadın olması yeter de artar bile bu sene adaylık alması için

Makyaj beklendiği gibi Darkest Hour. Öyle bir Churcill yapmışlar ki sanırsın gerçek. Gary Oldman de en iyi erkeğin net favorisi. Timothy de muazzamdı ama işi çok zor.

Makyajı da bu çekik gözlü abimiz sonuna kadar hak etti

Aaa hiçte ebnzemiyordu
Bu filmin oyuncusu aldına göre kazanan film belli zaten film heyetinin tek beğendiği filmdi
@destere @MasacRE-

Aaa tören için erken yatıp uyandın ozaman tamam kalabilirsin izin verdim
Çok da erken uyuyamadım ama uyuyup uyandım yani. 4 saat falan uykuyla duracağım akşama kadar.

Shape Of'da iyiydi bence, 13 adaylık fazla da bir şeyler vereceklerdir mutlaka ama çoğundan eli boş döner

Greta Gerwig'in kadın olması yeter de artar bile bu sene adaylık alması için
Film kötü değildi benim için de 7 - 7.5 arası gidip geliyor zaten puanı. Ama 13 adaylık çok fazla tabi. Bence 3L gibi 6 7 ödül alabilir o film. Bilemiyorum ama yönetmenlikte favori yaptıkları kesin. Bakalım göreceğiz.

Phantom Thread'i izlemedim bir tek en iyi filme aday. Adamlar kostümü aldılar. Neyse yarın izlerim filmi bakalım kostümler iyi miymiş.

kazanırsa phantom en iyi film ödülünü son oscar izleme etkinliğim olur bu

Film bir terzinin yaşadıklarıyla ilgiliydi. Resmen kostüm tasarımına oynamışlar yani

İğrenç kostume ödül gitti
Yorumumda bile demiştim iğrençti diye

3 Billboards kazanacak rahat ol
valla adaylar arasında kazanmasını istediğim bir film bilboards diğerlerinden hallice yani
ama ben olsam jüri oscarı bu sene hiç bir filme vermem gelecek yıl adam gibi film çekin öyle gelin derim

Sen çalısıyorsun 3-4 saat uyku ile çok zor durumun mesala burda @destere i görüp oda izliyor deme onun işi gücü yok yarın 9 da yatınca akşama kadar uyuyacak

Sen çalısıyorsun 3-4 saat uyku ile çok zor durumun mesala burda @destere i görüp oda izliyor deme onun işi gücü yok yarın 9 da yatınca akşama kadar uyuyacak
Ben okula giderken de töreni izliyordum. 1 gün uykusuz kalmak umrumda değil. 4 5 yıldır töreni canlı izliyorum zaten.

Çiğdem şu an anne modunda
Yat oğlum yat uykusuz kalma, yarın özetini izlersin
Hahah Aaa ne yapayım öyle uykusuz kalmasına yadırgadım açıkcası işi gücü varmış birde çalısırkan başımı dönecek ayağı takılıp düşücek mi herşey olur
@MEnes