90. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Ama Guillermo'ya ve filmine öyle bir sıva yapılmış ki Nolan'a bakmazlar gibi hissediyorum. Greta Gerwig yönetmenlik bir şey mi yaptı sanki filmde. Düşün ki ona bile adaylık verdiler. Yani bu kategori çok önemsenmeyen bi kısım bence bu sene. Gidip 13 adaylık alan filme vermeleri olası. Keşke mucize olsa da Nolan alsa, yine de umudu yitirmemek lazım tabi. :D
Shape Of'da iyiydi bence, 13 adaylık fazla da bir şeyler vereceklerdir mutlaka ama çoğundan eli boş döner :D

Greta Gerwig'in kadın olması yeter de artar bile bu sene adaylık alması için :A

Makyaj beklendiği gibi Darkest Hour. Öyle bir Churcill yapmışlar ki sanırsın gerçek. Gary Oldman de en iyi erkeğin net favorisi. Timothy de muazzamdı ama işi çok zor.

Makyajı da bu çekik gözlü abimiz sonuna kadar hak etti :A

Aaa hiçte ebnzemiyordu :F Bu filmin oyuncusu aldına göre kazanan film belli zaten film heyetinin tek beğendiği filmdi :A @destere @MasacRE-

Aaa tören için erken yatıp uyandın ozaman tamam kalabilirsin izin verdim :A :A :A
Çok da erken uyuyamadım ama uyuyup uyandım yani. 4 saat falan uykuyla duracağım akşama kadar. :A
Shape Of'da iyiydi bence, 13 adaylık fazla da bir şeyler vereceklerdir mutlaka ama çoğundan eli boş döner :D

Greta Gerwig'in kadın olması yeter de artar bile bu sene adaylık alması için :A
Film kötü değildi benim için de 7 - 7.5 arası gidip geliyor zaten puanı. Ama 13 adaylık çok fazla tabi. Bence 3L gibi 6 7 ödül alabilir o film. Bilemiyorum ama yönetmenlikte favori yaptıkları kesin. Bakalım göreceğiz. :D

Phantom Thread'i izlemedim bir tek en iyi filme aday. Adamlar kostümü aldılar. Neyse yarın izlerim filmi bakalım kostümler iyi miymiş.:A

Çok da erken uyuyamadım ama uyuyup uyandım yani. 4 saat falan uykuyla duracağım akşama kadar. :A

Film kötü değildi benim için de 7 - 7.5 arası gidip geliyor zaten puanı. Ama 13 adaylık çok fazla tabi. Bence 3L gibi 6 7 ödül alabilir o film. Bilemiyorum ama yönetmenlikte favori yaptıkları kesin. Bakalım göreceğiz. :D

Phantom Thread'i izlemedim bir tek en iyi filme aday. Adamlar kostümü aldılar. Neyse yarın izlerim filmi bakalım kostümler iyi miymiş.:A
kazanırsa phantom en iyi film ödülünü son oscar izleme etkinliğim olur bu :)

Film bir terzinin yaşadıklarıyla ilgiliydi. Resmen kostüm tasarımına oynamışlar yani :A

İğrenç kostume ödül gitti :F Yorumumda bile demiştim iğrençti diye:F

Sen çalısıyorsun 3-4 saat uyku ile çok zor durumun mesala burda @destere i görüp oda izliyor deme onun işi gücü yok yarın 9 da yatınca akşama kadar uyuyacak :A