Doğru söyle cam mı siliyorsun perde mi asıyorsunnicole kidman izliyoruz bence güzel gidiyor
parçalı bulutlu izliyorum çoğu sahneyi kaçırdım![]()
Doğru söyle cam mı siliyorsun perde mi asıyorsunnicole kidman izliyoruz bence güzel gidiyor
Sunucuyu duydun muJeniferı beğendi
Bence elbisesi güzel değildi ama saçı ve makyajı güzeldi
![]()
Kırmızı halı kısmını yarın detaylıca inceleriz fotoğraflarla![]()
Sonunda başladı 2 saat izler 6 a kaçarımnicole kidman izliyoruz bence güzel gidiyor
Asıl büyük ödüller 6'dan sonraSonunda başladı 2 saat izler 6 a kaçarım![]()
![]()
![]()
6 a bile zor dayanacam en geç 5 e kadar kalabiliyordum ama 6 a zorlayacam ondan sonrasını siz izleyin @destere @ForumdashAsıl büyük ödüller 6'dan sonra![]()
En iyi film en son çıkacak6 a bile zor dayanacam en geç 5 e kadar kalabiliyordum ama 6 a zorlayacam ondan sonrasını siz izleyin @destere @Forumdash![]()
En iyi filmi seçseler yeter![]()
Hoşgeldin mekan sahibiBen geldim mekanın sahibiyim.Açılış konuşması fena değil gibi. Bu sene de kadınlara sıva var gibi öyle hissettim.
![]()
En iyi film en son çıkacak7'yi geçer o
![]()
Uyandıktan sonra bakarız onalra ozamanBen geldim mekanın sahibiyim.Açılış konuşması fena değil gibi. Bu sene de kadınlara sıva var gibi öyle hissettim.
![]()
Her sene bir modadır gidiyorlar. La o değil ödül konuşmalarını kısa tutana Jet Ski ödülü gerçek gibi duruyor.En iyi film en son çıkacak7'yi geçer o
Hoşgeldin mekan sahibiBu senenin modası o zaten, bu taciz olaylarından sonra hep ona dikkat çekerler
![]()
Gelir gelir ben sabah 8'de işe gideceğim ona rağmen kalktım izliyorum. @destere bizi yalnız komaz.
3 Billboards'a ilk ödül geliyor hazır mıyız?Her sene bir modadır gidiyorlar. La o değil ödül konuşmalarını kısa tutana Jet Ski ödülü gerçek gibi duruyor.İlginç bir uygulama olmuş.
Gelir gelir ben sabah 8'de işe gideceğim ona rağmen kalktım izliyorum. @destere bizi yalnız komaz.![]()
3 Billboards'a gelecek her ödül için hazırım.3 Billboards'a ilk ödül geliyor hazır mıyız?Sam Rockwell banko görünüyor
![]()
Ohaa manyakmısın ayoll 7 gibi uyanman lazım ozaman hiç uyumaHer sene bir modadır gidiyorlar. La o değil ödül konuşmalarını kısa tutana Jet Ski ödülü gerçek gibi duruyor.İlginç bir uygulama olmuş.
Gelir gelir ben sabah 8'de işe gideceğim ona rağmen kalktım izliyorum. @destere bizi yalnız komaz.![]()
Ben de öyleyim de ben şey diyorum ya3 Billboards'a gelecek her ödül için hazırım.Zaten zayıf kategori burası Sam Rockwell alır alır.
![]()
Nolan'ın ilk yönetmenlik adaylığı. Alma ihtimali var ama favori değil gibi. Büyük sürpriz olur ama isterim.Ben de öyleyim de ben şey diyorum yaFilmi 3 Billboards yönetmeni Nolan alsın? Öyle harika olmaz mı ya
![]()
Kız ne uyuması zaten sabahlayacağım.Ohaa manyakmısın ayoll 7 gibi uyanman lazım ozaman hiç uyuma![]()
Benim gördüğüm favori Guillermo Del Toro, ondan sonra da Nolan geliyormuş. Yani şansı var gibi duruyor Nolan'ınNolan'ın ilk yönetmenlik adaylığı. Alma ihtimali var ama favori değil gibi. Büyük sürpriz olur ama isterim.
Kız ne uyuması zaten sabahlayacağım.Tören de 8 gibi anca bitecek ben de direk işe çıkacağım.
![]()
Hangi film oyuncusuydu buFilmin sonuda sevdik adamı ve yardimciliği kaptı. Baştan sona sevdirseydi demek en iyi erkek ödülünü alacaktıBillboards sevindim
En iyi kadın ve en iyi filmi de alsın önemli değil
![]()
Hiç uyumadan insan olur mu be çalışmadığım halde en geç 6 yatarım diiyorumNolan'ın ilk yönetmenlik adaylığı. Alma ihtimali var ama favori değil gibi. Büyük sürpriz olur ama isterim.
Kız ne uyuması zaten sabahlayacağım.Tören de 8 gibi anca bitecek ben de direk işe çıkacağım.
![]()
Ama Guillermo'ya ve filmine öyle bir sıva yapılmış ki Nolan'a bakmazlar gibi hissediyorum. Greta Gerwig yönetmenlik bir şey mi yaptı sanki filmde. Düşün ki ona bile adaylık verdiler. Yani bu kategori çok önemsenmeyen bi kısım bence bu sene. Gidip 13 adaylık alan filme vermeleri olası. Keşke mucize olsa da Nolan alsa, yine de umudu yitirmemek lazım tabi.Benim gördüğüm favori Guillermo Del Toro, ondan sonra da Nolan geliyormuş. Yani şansı var gibi duruyor Nolan'ın![]()
yardımcı erkek aldıHangi film oyuncusuydu bu
Hiç uyumadan insan olur mu be çalışmadığım halde en geç 6 yatarım diiyorum
Sen 5 de uyu bence.A
![]()
Zaten uyuyordum 12.40 da uyudum.Hangi film oyuncusuydu bu
Hiç uyumadan insan olur mu be çalışmadığım halde en geç 6 yatarım diiyorum
Sen 5 de uyu bence.A
![]()
Aaa hiçte ebnzemiyordu
Aaa tören için erken yatıp uyandın ozaman tamam kalabilirsin izin verdimZaten uyuyordum 12.40 da uyudum.Şimdi uyandım gün içinde işten eve gelince uyicam işte.
Töreni bitirmeden bir yere gitmem ben.
![]()