Meryem Uzerli geldi şimdi Amerikan versiyonuYaşlılar ve hastalar önden girsin demişlerdirZaten oralardasaat erken oldugu için reyting düşürmek istememişlerdir
![]()
Meryem Uzerli geldi şimdi Amerikan versiyonuYaşlılar ve hastalar önden girsin demişlerdirZaten oralardasaat erken oldugu için reyting düşürmek istememişlerdir
![]()
Sunucunun espirisi güzeldi![]()
Az önceki arap kadını Rihanna sandımMeryem Uzerli geldi şimdi Amerikan versiyonu@Çiğdem-
Cookie cıktıAz önceki arap kadını Rihanna sandım![]()
![]()
![]()
margot geldi gördüm son anda yetişebilmiştim amaŞu ana kadar ortalık teyzelerden geçilmiyordu, yeni yeni başlıyorlar gelmeye
Ya oraya Scarlett Johansson, Margot Robbie falan gelecek birazdan kim takar Ceylan'ı![]()
şu an bakışıyorum ekranla bazen ayrılıyorum mecburen ama izliyorum yani
görmek gerekÖyle kulağımda kulaklık dinliyorum ecünnüler konusuyor görmeme gerek yok@MasacRE- @destere
@Çiğdem- aç da çatla, Margot geldimargot geldi gördüm son anda yetişebilmiştim ama
şu an bakışıyorum ekranla bazen ayrılıyorum mecburen ama izliyorum yani![]()
Ohaa tören 4 deymiş@Çiğdem- aç da çatla, Margot geldi![]()
Sarişin olunca iyice ecünnü olmuş ve tahtaymış
Sarişin olunca iyice ecünnü olmuş ve tahtaymışDekoltesini beğenmedim
![]()
@Forumdash Doğru yolu bulmuş ayoll
Filmi beğenmemiştim zaten de az sonra sen çatlayacaksın
Çatladın değil mi Jennifer Lawrance de geldi
Sunucuyu duydun mu
Çatladın değil mi Jennifer Lawrance de geldi![]()
Törene geçsinler bu kırmızı halıyı @destere e bile sevmediSunucuyu duydun muJeniferı beğendi
Bence elbisesi güzel değildi ama saçı ve makyajı güzeldi
![]()
@destere ye ailesi iş veriyordur şimdi ondan bakamıyordurTörene geçsinler bu kırmızı halıyı @destere e bile sevmedi![]()
nicole kidman izliyoruz bence güzel gidiyorTörene geçsinler bu kırmızı halıyı @destere e bile sevmedi![]()
parçalı bulutlu izliyorum çoğu sahneyi kaçırdım
Kırmızı halı kısmını yarın detaylıca inceleriz fotoğraflarlanicole kidman izliyoruz bence güzel gidiyor
parçalı bulutlu izliyorum çoğu sahneyi kaçırdım![]()