Dunkirk iki ettiİki tane ses ödülü
![]()
Başka bir şey mi izliyorsun sen @destereses mikisini babby driver almamışmıydı ? bana yanlış bilgi veriyorlar sanırım yanlış link açtım![]()
Dunkirk iki ettiİki tane ses ödülü
![]()
Başka bir şey mi izliyorsun sen @destereses mikisini babby driver almamışmıydı ? bana yanlış bilgi veriyorlar sanırım yanlış link açtım![]()
O nasıl oluyor bebenim kanalda hızlandırılmış tura geçtiler birazdan en iyi film ödülü verilecek
@Forumdash nereye kayboldu black in yedinci bölümüne geçmiş olmasın ?![]()
Ben merak ediyorum yetmez mi.prodiksiyon tasarımı ödülü kime gidecek diye merak eden tek bir allahın kulu yok bazı ödüller sırf zaman kaybettiriyor![]()
seni boşu boşuna bekleteceklerO nasıl oluyor beSen kendinin linkini ver bana bu @MasacRE- bana yanlıs linkmi attı naptı tekrarlarımı veriyor yoksa onun linki
![]()
uykunu aldın tabi çöp ödüller bile sıkmıyordur seni oysa biz @Çiğdem- le ekranı dört görmeye başladık tasarımlar mide bulandırıyorBen merak ediyorum yetmez mi.![]()
@Forumdash Oscar varkan ne dizisi izleyecek acaba sızdı kaldımı naptıbenim kanalda hızlandırılmış tura geçtiler birazdan en iyi film ödülü verilecek
@Forumdash nereye kayboldu black in yedinci bölümüne geçmiş olmasın ?![]()
@S.G.A.T. la karıştırdın@Forumdash Oscar varkan ne dizisi izleyecek acaba sızdı kaldımı naptı![]()
Gemici filmi Ses ödülünden başka ödül alamazdı @MasacRE- bosuna seviniyor filmin görüntüsüne bile gerek yok sadece sesini duysak yeter di siyah ekranda yine aynı şey@S.G.A.T. la karıştırdın@Forumdash çaydan başka içki içmiyormuş
off be tasarım the shape e gitti dunkirk almadı bu sefer![]()
iki ödül almış ikiside sesle alakalıGemici filmi Ses ödülünden başka ödül alamazdı @MasacRE- bosuna seviniyor filmin görüntüsüne bile gerek yok sadece sesini duysak yeter di siyah ekranda yine aynı şey
![]()
![]()
![]()
Daha alacaktır 2 ödülde kalmaz o filmGemici filmi Ses ödülünden başka ödül alamazdı @MasacRE- bosuna seviniyor filmin görüntüsüne bile gerek yok sadece sesini duysak yeter di siyah ekranda yine aynı şey
![]()
![]()
![]()
Daha alacaktır 2 ödülde kalmaz o film![]()
Ödülsüz kalmasın demişler ama sesten başka verecek bulamamıslar çok bileiki ödül almış ikiside sesle alakalı![]()
muhteşem olan şarkı değil nataliaRemember Me müthiş şarkı. Filmde de süperdi adam da içli söylüyor aferin.Oscarı almasını isterim ama zor gibi bakalım.
başka ses ödülü varmı ? mesela ses tombalajı ödülü veya benzeri bişey varsa onuda alırDaha alacaktır 2 ödülde kalmaz o film![]()
Sanata bakarım sanat mı diye söyleyene bakarım sanatçı mı diye.muhteşem olan şarkı değil natalia
![]()
Sizin şu veletli filmleriniz nerede ya ondan bir haber verin heleÖdülsüz kalmasın demişler ama sesten başka verecek bulamamıslar çok bile![]()
![]()
Uykum geldi![]()
![]()
![]()