90. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

benim kanalda hızlandırılmış tura geçtiler birazdan en iyi film ödülü verilecek:)

@Forumdash nereye kayboldu black in yedinci bölümüne geçmiş olmasın ? :)

@Forumdash Oscar varkan ne dizisi izleyecek acaba sızdı kaldımı naptı :F

@S.G.A.T. la karıştırdın :) @Forumdash çaydan başka içki içmiyormuş :)

off be tasarım the shape e gitti dunkirk almadı bu sefer :)
Şuan çay içiyorum yoksa sayıklayacam :A

En iyi görsel efekt ve en iyi filmi verseler de gitsem.

Sizin şu veletli filmleriniz nerede ya ondan bir haber verin hele :A @destere
o muhteşem filmler kalbimizde ödüllere boğduk onları:) ama oscarda işte kala kala dandik filmler kalmış bırak oynayıp dursunlar :)

Şuan çay içiyorum yoksa sayıklayacam :A

En iyi görsel efekt ve en iyi filmi verseler de gitsem.
en iyi filmi bekliyorsan zaten son ödülü bekliyorsun demektir onada daha üç saat var @Çiğdem- duymasın :)

Aaa az sonra film seçilecek dediler @destere haklı sanırım @MasacRE- @MEnes beni kandırmıslar :A
Evet evet birazdan çıkacak bekle az sonra :A @destere

o muhteşem filmler kalbimizde ödüllere boğduk onları:) ama oscarda işte kala kala dandik filmler kalmış bırak oynayıp dursunlar :)

en iyi filmi bekliyorsan zaten son ödülü bekliyorsun demektir onada daha üç saat var @Çiğdem- duymasın :)
Benim muhteşem filmlerim sadece kalplerde değil resmi olarak da alıyor ödüllerini :A

Evet evet birazdan çıkacak bekle az sonra :A @destere

Benim muhteşem filmlerim sadece kalplerde değil resmi olarak da alıyor ödüllerini :A
oscar tarihi boyunca ödül alan filmlere bak üç beş tanesi akıllarda diğerleri ödül almışlar ama ne kalplerde nede hafızalarda tutunamamış tarihin çöp sepetine atılmış :)
oysa biz veletleri ömür boyu hafızamızda taşıyacağız :)
sen geçen senede moonlight ı desteklemişsindir eminim kötü filmler seni mıknatıs gibi çekiyor kendine :)

Aaa az sonra film seçilecek dediler @destere haklı sanırım @MasacRE- @MEnes beni kandırmıslar :A
Sen onların az sonralarına bakma:A Çeviri hatası de geç :A

İşte sayıkladiğimi söylediklerimden anlayın:A

oscar tarihi boyunca ödül alan filmlere bak üç beş tanesi akıllarda diğerleri ödül almışlar ama ne kalplerde nede hafızalarda tutunamamış tarihin çöp sepetine atılmış :)
sen geçen senede moonlight ı desteklemişsindir eminim kötü filmler seni mıknatıs gibi çekiyor kendine :)
Ben Arrival ile Hacksaw Ridge'yi beğenmiştim geçen yıl en çok :D Moonlight benim de sevmediğim bir filmdi yani :A

Ben Arrival ile Hacksaw Ridge'yi beğenmiştim geçen yıl en çok :D Moonlight benim de sevmediğim bir filmdi yani :A
Benim bu törenden anladığım şey şu Aday olanları yılın izlenmeye gerek yok filmleri olarak ayırıyorlar hani film izleyecem ama vakit kaybı olanlar hangileri bakmıyayım diye önce onun listesini yaparlar , insanlar için bunu listeliyorlar :A :A :A

Allison Janney beklenen ödül. I Tonya'da kadın döktürdü. Lady Bird'deki teyze de alabilirdi ama olsun ikisi de hak etti. :D

o filmide izleyemedim işte :) olacak iş değil ?19 film izle alison 20. filmde çıksın :)
I Tonya değişik film. Margot Robbie'ye ilk adaylığını aldırdı sırf o yüzden izlemen lazımdı. :A Onun dışında tarzı da çok farklı. Klasik biyografi tarzından çok uzak, izlenmeyi hak ediyor. :)