9 Ocak 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kırgın Çiçekler isimli diziye tebrikler, totalde az daha zirveyi alıyormuş, bakalım önümüzdeki haftalarda Survivor'ın gelişiyle neler olacak. :)

İçerde'nin dünkü bölümünü bugün izlerim, şovumuzu yapmışız yine. :A

Kırgın Çiçekler isimli diziye tebrikler, totalde az daha zirveyi alıyormuş, bakalım önümüzdeki haftalarda Survivor'ın gelişiyle neler olacak. :)

İçerde'nin dünkü bölümünü bugün izlerim, şovumuzu yapmışız yine. :A
Miniksiz keyifsiz bir bölümdü sende satmaya bahane arıyordun zaten sanada fırsat doğduişte ayoll :A :A .A

Yoksa bu balon dizi sadece minik üzerine mi kurulu :A

Anlıyorum hoşça kal benim kuram da farklı çıktı sana puan bile vermemem gerektiğine dair sinyal veriyor :)
hhahah aa yok ama bizim her oyuncumuz başrol kalitesinde korumalık yapan adam bile önemli yeri var dizide :A :A :A

Yoksa bu balon dizi sadece minik üzerine mi kurulu :A

Anlıyorum hoşça kal benim kuram da farklı çıktı sana puan bile vermemem gerektiğine dair sinyal veriyor :)
Aramızda çıkar ilişkisi olacaksa lütfen 1 ver, ciddi söylüyorum bu hafta bana 1 ver üzülmem aksine böyle bir şey yapman beni üzdü. :)

Aramızda çıkar ilişkisi olacaksa lütfen 1 ver, ciddi söylüyorum bu hafta bana 1 ver üzülmem aksine böyle bir şey yapman beni üzdü. :)
Evet seni çıkarlarım İçin kullandım hep bunu duymaman gerekiyordu şu an uzun uzun bakıyoruz birbirimize. Ve aramızı bozan fettan kadın karakter Bully kapı arasından bizi izliyor gör artık demeye geldim :)

Ama belli ki o başroller işe yaramamış :A minik dediğin kişi bir iki bölüm gelmese sizi bulamayacağız :F
miniğin yeri ayrı :A :A :A
icerde-minik-kimdir.png

Miniksiz keyifsiz bir bölümdü sende satmaya bahane arıyordun zaten sanada fırsat doğduişte ayoll :A :A .A
Fragmanlardan anlamıştım zaten bölümün kötü olacağını :D

Adamlar çıtayı bir anda o kadar yükselttiler ki izleyici durgun bölüme tahammül edemiyor haliyle, az daha total elden gidiyormuş inşallah Kırgınlar'ın yükselişi 1 haftalıktır. :A

Fragmanlardan anlamıştım zaten bölümün kötü olacağını :D

Adamlar çıtayı bir anda o kadar yükselttiler ki izleyici durgun bölüme tahammül edemiyor haliyle, az daha total elden gidiyormuş inşallah Kırgınlar'ın yükselişi 1 haftalıktır. :A
kemal mesudeye itiraf ettisapık olduğunu frgmanada koymuslardı yanı büyük kozunu harcayarak normal bir yükseliş yaşadı normale döenr 1-2 haftaya :F

içerde en durgun bölümlerdendi meleği çok ön planda tuttular koca bölüm onun celala tribini izledik :A ama bölüm sonunu gördükten sonra haftaya tekrar heveslenirsin bomba bitti bölüm :A :A :A