9 Ocak 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Dizilerin nerdeyse %90 i 20.45 de basliyor.kirginlar gibi baska dizilerin ozetinde reyting kapmaya calisan dizilerse erken basliyor.bi dusun bakalim kim strateji yapiyor:kiki:
Kanal özet vermiyorsa dizinin yapacağı bir şey Yok o kanalın stratejisi. Özet versek siz Zaten o kadar alamazsınız bence dua edin :F

mesude kemali öğreniyor diye izlendi işte ayoll kemalimin elini öp :A :A :A
Haftaya düşerse ne diyeceksin bakalım hem daha Mesude sadece öğrendi ki Zaten biliyordu o salak karı :A

Kanal özet vermiyorsa dizinin yapacağı bir şey Yok o kanalın stratejisi. Özet versek siz Zaten o kadar alamazsınız bence dua edin :F

Haftaya düşerse ne diyeceksin bakalım hem daha Mesude sadece öğrendi ki Zaten biliyordu o salak karı :A
Normal reytinglere döner zaten büyük koz kullanıldı :A :A :A

Seni bu hale Breking Bad'lar getirdi yazık... Demekki haklı mücadelemde artık forumda tekim...
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğim :A Sonra da Acuna tekmeyi atıp onu zehirleriz :F çok havalandınız siz önce balonu indirmek gerek. Tıpkı senin Ziynet'e ayarladığın kura komplosu gibi benim kuramda da İçerde çıktı :A

Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğim :A Sonra da Acuna tekmeyi atıp onu zehirleriz :F çok havalandınız siz önce balonu indirmek gerek. Tıpkı senin Ziynet'e ayarladığın kura komplosu gibi benim kuramda da İçerde çıktı :A
Yazık keşke görmeseydim bu yazdıklarını. :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,859
Üyeler
8,482
Son Üye
Rudi