mesude kemali öğreniyor diye izlendi işte ayoll kemalimin elini öpGeçeceksin sen o boş işleri Kemal madem o kadar reytingliydi Urfalıyam Ezeldeni niye kurtaramadı
mesude kemali öğreniyor diye izlendi işte ayoll kemalimin elini öpGeçeceksin sen o boş işleri Kemal madem o kadar reytingliydi Urfalıyam Ezeldeni niye kurtaramadı
Kanal özet vermiyorsa dizinin yapacağı bir şey Yok o kanalın stratejisi. Özet versek siz Zaten o kadar alamazsınız bence dua edinDizilerin nerdeyse %90 i 20.45 de basliyor.kirginlar gibi baska dizilerin ozetinde reyting kapmaya calisan dizilerse erken basliyor.bi dusun bakalim kim strateji yapiyor
Haftaya düşerse ne diyeceksin bakalım hem daha Mesude sadece öğrendi ki Zaten biliyordu o salak karımesude kemali öğreniyor diye izlendi işte ayoll kemalimin elini öp
Sanırsın 15+'dan düştü böyle algı olamaz arkadaş Az küçük harflerle yorumlayın ağzınızı doldura doldura yorumlamayın10 reytingin altına düşmüş @mrt-06 totale bakar bir kere
Kırgınları savundun ya daha seni ciddiye almıyoruz gerçek biz olarak.ne alakası var3 gruptan 2sinde düşmüş yani bu demektir ki dizi düşmüş
ayrıca az önce küçük çocuğun sahnesine diss attın kalpsiz.ss
Normal reytinglere döner zaten büyük koz kullanıldıKanal özet vermiyorsa dizinin yapacağı bir şey Yok o kanalın stratejisi. Özet versek siz Zaten o kadar alamazsınız bence dua edin
Haftaya düşerse ne diyeceksin bakalım hem daha Mesude sadece öğrendi ki Zaten biliyordu o salak karı
Ozet verince dahada dusmesinde reytingciklerinizKanal özet vermiyorsa dizinin yapacağı bir şey Yok o kanalın stratejisi. Özet versek siz Zaten o kadar alamazsınız bence dua edin
Haftaya düşerse ne diyeceksin bakalım hem daha Mesude sadece öğrendi ki Zaten biliyordu o salak karı
Bir düşmezse var ya seni nasıl ezerim.Normal reytinglere döner zaten büyük koz kullanıldı
düşmezsede kemalim sayesidne derim ayoll ne varBir düşmezse var ya seni nasıl ezerim.
Arkadas furkan andicin olumunde bile 10.5 reyting aldi bu nasi buyuk kozsa onu gecemedi bence haftaya 8.5 zor alirBir düşmezse var ya seni nasıl ezerim.
sapık kemalı @Çiğdem- savunsunKırgınları savundun ya daha seni ciddiye almıyoruz gerçek biz olarak.
İçerdeyi geçerse aynı bahane yok ve de haftaya değil diğer hafta Survivor vardüşmezsede kemalim sayesidne derim ayoll ne var
Haftaya tekrar totelde 10 olur survivor birşey yapamaz .A .Aİçerdeyi geçerse aynı bahane yok ve de haftaya değil diğer hafta Survivor var
Survivordan iyi bir tekme yiyeceksiniz artık o 12 Ler rüya olacakHaftaya tekrar totelde 10 olur survivor birşey yapamaz .A .A
Bundan sonra seni Anti Acunluktan atıyorum Survivor'dan medet ummak nedir. 😱Survivordan iyi bir tekme yiyeceksiniz artık o 12 Ler rüya olacak
Düşmanımın düşmanı benim dostumdurBundan sonra seni Anti Acunluktan atıyorum Survivor'dan medet ummak nedir. 😱
Seni bu hale Breking Bad'lar getirdi yazık... Demekki haklı mücadelemde artık forumda tekim...Düşmanımın düşmanı benim dostumdur
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğim Sonra da Acuna tekmeyi atıp onu zehirleriz çok havalandınız siz önce balonu indirmek gerek. Tıpkı senin Ziynet'e ayarladığın kura komplosu gibi benim kuramda da İçerde çıktıSeni bu hale Breking Bad'lar getirdi yazık... Demekki haklı mücadelemde artık forumda tekim...
Kırgın Çiçekler İçerdeyi geçerse havandan geçilmez Survivordan sonra @Çiğdem-Survivordan iyi bir tekme yiyeceksiniz artık o 12 Ler rüya olacak
Yazık keşke görmeseydim bu yazdıklarını.Köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceğim Sonra da Acuna tekmeyi atıp onu zehirleriz çok havalandınız siz önce balonu indirmek gerek. Tıpkı senin Ziynet'e ayarladığın kura komplosu gibi benim kuramda da İçerde çıktı