Saçmalama bu en büyük koz muKırgın Çiçekler dün akşam en önemli kozu kullndı mesude kemalin yaptığını öğrendi ayoll yani yükseliş normal diğer tarafta içerde dizisinden minik dünkü bölümde yoktu oyüzden 10 altına düşmüş yinede 1.ciliği kaptırmamış![]()
![]()
![]()
Saçmalama bu en büyük koz muKırgın Çiçekler dün akşam en önemli kozu kullndı mesude kemalin yaptığını öğrendi ayoll yani yükseliş normal diğer tarafta içerde dizisinden minik dünkü bölümde yoktu oyüzden 10 altına düşmüş yinede 1.ciliği kaptırmamış![]()
![]()
![]()
al sanaKırgın Çiçekler dün akşam en önemli kozu kullndı mesude kemalin yaptığını öğrendi ayoll yani yükseliş normal diğer tarafta içerde dizisinden minik dünkü bölümde yoktu oyüzden 10 altına düşmüş yinede 1.ciliği kaptırmamış![]()
![]()
![]()
Hhahah bu reyting tek basına kemalimin eseridiral sana
![]()
kemal taciz etsin seni @destere ile yetinmiyon 2 sapık istiyon resmen 😱Hhahah bu reyting tek basına kemalimin eseridir![]()
![]()
![]()
Icerde ne zamandır bu kadar düşmemiştiKırgın Çiçekler dün akşam en önemli kozu kullndı mesude kemalin yaptığını öğrendi ayoll yani yükseliş normal diğer tarafta içerde dizisinden minik dünkü bölümde yoktu oyüzden 10 altına düşmüş yinede 1.ciliği kaptırmamış![]()
![]()
![]()
Tabikide ayoll tek basına kemalimin eseri bu reytingSaçmalama bu en büyük koz mu![]()
kırgınlar şov yapmışiçerde konularını hep ben açıyorum artık totem yaptım
@mrt-06 @denizz19 @Çiğdem- @Forumdash
Sen totem dersin biz Allah'ın işi deriz. Dünkü konuda kaç kere show tv kar yağişindan dolayı çekmiyor diye yazdıkBugün de TOTAL'ci mi oldun.![]()
minik yoktu ayoll oyüzdenIcerde ne zamandır bu kadar düşmemişti![]()
Sen Kemal'i çok büyütüyorsun reytingin getirisi o değilTabikide ayoll tek basına kemalimin eseri bu reyting![]()
![]()
ben bile dün akşam hemen izledim içerde bitince yarına bırakmadım mesude kemali öğreniyor diye dizinin Ana konusu hatta buydu![]()
![]()
![]()
Diziniz tek karaktere bağlıysa bitirin benceminik yoktu ayoll oyüzden![]()
![]()
![]()
hocam elektrikler kesildi ödevimi yapamadım ühü ühüSen totem dersin biz Allah'ın işi deriz. Dünkü konuda kaç kere show tv kar yağişindan dolayı çekmiyor diye yazdıktabi @mrt-06 önlem almazsa
millet böyle neydüğü belirsiz total diziyi över de sahip de çıkar
![]()
Boşver onları ya düşmüş dedikleri dizi haftanın en çok izlenen ikincisi dizisi.Sen totem dersin biz Allah'ın işi deriz. Dünkü konuda kaç kere show tv kar yağişindan dolayı çekmiyor diye yazdıktabi @mrt-06 önlem almazsa
millet böyle neydüğü belirsiz total diziyi över de sahip de çıkar
![]()
Neyseki dün gece yazmiştimhocam elektrikler kesildi ödevimi yapamadım ühü ühü![]()
![]()
![]()
kemalden abska reyting getiren kim var bee bu 9 reytingte onun eseri cemre bile bu sezon ilgi çekmiyorSen Kemal'i çok büyütüyorsun reytingin getirisi o değil
Diziniz tek karaktere bağlıysa bitirin bence![]()
10 reytingin altına düşmüş @mrt-06 totale bakar bir kereNeyseki dün gece yazmiştimbahanelerle işimiz olmaz gerçekler bizim işimiz...Biriz, iriyiz,tekiz, BİRİNCİYİZ
@mrt-06
Dizilerin nerdeyse %90 i 20.45 de basliyor.kirginlar gibi baska dizilerin ozetinde reyting kapmaya calisan dizilerse erken basliyor.bi dusun bakalim kim strateji yapiyorSüre mi önemli boşlukta ne kadar yayınlandığı mı![]()
En azından benim nereye baktığım belli sen 3 grup arasında fır fır dönüyorsun.10 reytingin altına düşmüş @mrt-06 totale bakar bir kere![]()
Geçeceksin sen o boş işleri Kemal madem o kadar reytingliydi Urfalıyam Ezeldeni niye kurtaramadıkemalden abska reyting getiren kim var bee bu 9 reytingte onun eseri cemre bile bu sezon ilgi çekmiyor![]()
![]()
![]()
ne alakası var3 gruptan 2sinde düşmüş yani bu demektir ki dizi düşmüşEn azından benim nereye baktığım belli sen 3 grup arasında fır fır dönüyorsun.![]()
Kırgın Çiçekler dün akşam en önemli kozu kullndı mesude kemalin yaptığını öğrendi ayoll yani yükseliş normal diğer tarafta içerde dizisinden minik dünkü bölümde yoktu oyüzden 10 altına düşmüş oyinede 1.ciliği kaptırmamış![]()
![]()
![]()
Ogrendide ne oldu salak mesude 2 bolume kocam evine don diye yalvarirKırgın Çiçekler dün akşam en önemli kozu kullndı mesude kemalin yaptığını öğrendi ayoll yani yükseliş normal diğer tarafta içerde dizisinden minik dünkü bölümde yoktu oyüzden 10 altına düşmüş yinede 1.ciliği kaptırmamış![]()
![]()
![]()