9 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

İç yapım dizileri ucuz maliyetlidir, 15 reyting alan dizininn geliri de gideri de büyük olur..
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın Beren'e karşı bir tavrım yok, sadece dizi hakkındaki görüsümü söyledlm.

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte demek ki reyting görünen köy değildir.

2 koyup 6 almam, 18 koyup 20 almamdan daha karlıdır. :):)

İç yapım dizileri ucuz maliyetlidir, 15 reyting alan dizininn geliri de gideri de büyük olur..
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın Beren'e karşı bir tavrım yok, sadece dizi hakkındaki görüsümü söyledlm.

gelirinin büyük olduğna dair bir kanıtımız yok geçen sene pana 5. d yapım 3.dü sanırsam gelir elde etmede:)

İntikam reklamıyla da anlıklarda :X Uzun zaman sonra şu reytingle bile övüneceğim aklıma gelmezdi:F Demek ki diziyi güzel yapsalar daha yuksek oranlar alırmış. Dizini b****ka sarınca, snearist/ve baş karakterler(özellikle Şahika ve Haldun) olarak alternatife yönelip Aramızda Kalsın'a kaçmiş millet:T:

gelirinin büyük olduğna dair bir kanıtımız yok geçen sene pana 5. d yapım 3.dü sanırsam gelir elde etmede:)
Geçen sene ÖBGZK vardı bu seneyi görürüz 🙂
İşte demek ki reyting görünen köy değildir.

2 koyup 6 almam, 18 koyup 20 almamdan daha karlıdır. :):)
Senin düsündüğünü CEOlar düşünmüyor işte. Ne kadar reyting o kadar köfte diyorlar.

intikami @EveN in de dedigi gibi uzun zaman sonra bu hafta izledim ve ozleidgimi farkettim toparlamis bence gecen haftalari izlemesemde her hafta yeni bolm izlemeyi dusunuyorum yarn tnsde abde iyi gelecegini dusunuyorum aramizda kalsinin ara vermesi ise yaradi belki bu haftadan takilip haftaya izlemeye devam edenler olabilir :) :)

Geçen sene ÖBGZK vardı bu seneyi görürüz 🙂

Senin düsündüğünü CEOlar düşünmüyor işte. Ne kadar reyting o kadar köfte diyorlar.

geçen sene öbgz vadinin yarı reytingiydeydi 🙂 demek ki bu işler reytinge bakmıyor

Kanal D ne akılsız bir kanal. Arkadaşım Hoşgeldinin tekrarı totalde 4 A/B`de 5`i geçiyor ama PT2`ye koyuyor programı. Alsa ya güzel güzel PT1`e.

Bence program Cumartesi-Pazar olsaydı yeni bir BBEB olabilirdi. Ve o 2 gün Kanal D`yi sırtlardı. 2 gün GB ve AS da sırtlıyor zaten. A/B`de 1 gün YD sırtlıyor. Daha ne?

Arka Sokaklar Salı, GB Çarşamba olsa daha iyi gelir elde eder. :A

Kanal D Bereni kaybetmek istemiyor. O yüzden Perşembede kalacak sezon sonunadek.

Arkadaş ne var kendi yaptığınız dizilerin hepsi tutuyor. Buradan D Productionsa sesleniyorum.

ÖBGZK yaptınız 20 reytinge tırmandı, Güneşi Beklerken yaptınız tuttu, Yalan Dünya yaptınız tuttu. Küçük Kadınlar, Geniş Aile. Daha tutan yüzlerce D Pro var. İşte uyarlama yapamıyorsanız yapmayın. Kayıp da tutmadı görüldüğü üzere.

D Pronun Ay Yapımdan eksiği yok. Ama uyarlama yapamıyor. Uyarlama yapmadığı sürece dizilerinin 90 %`i tutmuştur bu böyle.

Bu yüzden ya Beren Ay Yapıma dönerse Kanal D ile çalışmaya ikna etsin. Kıvanç gibi hemen Stara koşmasın.

Ya da D Pro adam akıllı dizi yapsın Berene. Senaryosu kendine ait olsun.

İntikam bitti!

Sonda çalan müzikle ilk sezon tadını aldım. 9-11 reyting aldığı zamanlar. Aslında güze uyarlamıştılar @Forumdash`ın dediği gibi bo**nu çıkardılar...

Son düzenleme:
reytingleri cok yuksek olmasa da reklam harici hatta bir raklamda da hep listedeydi intikam :))) simdi bakalim arkadasm hosgeldn nasil gidecek :)

Yok artık her kanal yapıyor bunu. :D Ayrıca FOX'taki ilk bölümü olduğu için yazmalılar kendi saatinde Star'ı açanlar için. :):)
Kanal D Yalan Dünyaya Sezon Finali yazmıştı. :X Diğer kanallar hep Yeni dizi yazıyorlar ama Yeni Bölümü ilk defa görüyorum. :X

Bence hepsi yanlış aslında. Yeni dizi bir nebze ama ona da yeni dizi-tekrar yazmalılar.

Tekrarına tekrar yazmadıkları sürece bunlara böyle yazmalara hakkları yok hiçbir kanalın. Yeni Bölüm de aynı şekil. O bölüm verilmiş bitmiş artık yeniliği kalmamış ki, bayat olmuş. :X

kanal d ve showda yapmisti
Onlar Yeni dizi yazmıştı ve ya Sezon Finali.

Yeni Bölümü yayınlanan dizinin tekrarına tekrar Yeni Bölüm yazmak doğru mi sence?

Kanal D Yalan Dünyaya Sezon Finali yazmıştı. :X Diğer kanallar hep Yeni dizi yazıyorlar ama Yeni Bölümü ilk defa görüyorum. :X

Bence hepsi yanlış aslında. Yeni dizi bir nebze ama ona da yeni dizi-tekrar yazmalılar.

Tekrarına tekrar yazmadıkları sürece bunlara böyle yazmalara hakkları yok hiçbir kanalın. Yeni Bölüm de aynı şekil. O bölüm verilmiş bitmiş artık yeniliği kalmamış ki, bayat olmuş. :X

Onlar Yeni dizi yazmıştı ve ya Sezon Finali.

Yeni Bölümü yayınlanan dizinin tekrarına tekrar Yeni Bölüm yazmak doğru mi sence?

Bu dizi için doğru ama haberi olmayanlar Star'ı açıp film görüp zap yaparken denk gelir. :D