9 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Off 7e cikmis abde yarin 9 falan da alabilir :D

Arkadaşım Hoşgeldin PT2'de harcanarak çok iyi gidiyor. :)

Yarın A/B'de 9-10 alabilir söyleyim. :)

°°°mobil mesaj°°°
bence tam yeri diğer diziker boşluk görülen yere atılır direkt perşembe özellikle pt 2 çok boş :) bir nihat hoca var sanırsam hala devam ediyorsa :)

intikamı 2 reytingle göndermiyolarsa 15 reytingli yapım bi 50 yıl sürer..:F:F:F:F:F:F
reytingle para kazanılmıyor panpa bak ortalaması 3 olan 20 dakika geçen senenin en çok kazandıran 9.dizisi, aynı şekilde uek en çok kazandıran 5.dizi :)

Sen kafanı yorma panpa kanala en çok para kazandıran yine vadi. :)
panpa veri olarak görmeden inanmam biliyosun :F

Ahahhaha hll pnpa 🙂
11 yıldır aralıksız süren macera KURTLAR VADİSİ..

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne demek istedi acep (b)

arkadaşım hoşgeldin çok iyi ekranlarda kaliteli komedi bulmakzor oluyor ilaç gibi gelecek :)

reytingle para kazanılmıyor panpa bak ortalaması 3 olan 20 dakika geçen senenin en çok kazandıran 9.dizisi, aynı şekilde uek en çok kazandıran 5.dizi :)

panpa veri olarak görmeden inanmam biliyosun :F

ne demek istedi acep (b)
Sen para>reyting dedin ya.. Bende diyorum ki reyting=para 🙂
Ve şunu da hatırlatmak isterim. Vadi kazandırmasaydı nasıl büyük kanalların hepsinde yayınlanırdi 🙂. 🙂

Kanal dnin tnsde daha iyi abde daha da iyi oldugunu dusunerekten yarin abde 9.5 alicak diyorum :D

BHUV neymiş ya öyle 🙂

son 3 anlık reklamlı kardeş :) 7-8 dk reklamlı hep son anlık full reklam gelecek şimdi

aga ne düşüğü gözünü sevdiğim geçen haftayla arada 0.5 bile yok :D tns de yükseliriz belki dur hele sbt bu :D

Anlik karsilastirmasini kvp yorum konusuna ekledim aga. Bir bak istersen :D