9 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

BHUV yarın ilk 10'a girme şansı var bence..

Şu an kanalları geziyorum bi tek atv altta ben onu çok sevdim gösterirken gördüm ama reklamı yoktu. Bakalım sadece kanal D'mi yapıyor.? Merak ettim:A

BOCS'da yoktu:X O zaman düzenleme gelmiş :X
Ben gördüm vadide alt bantta çıktı.

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu an kanalları geziyorum bi tek atv altta ben onu çok sevdim gösterirken gördüm ama reklamı yoktu. Bakalım sadece kanal D'mi yapıyor.? Merak ettim:A

BOCS'da yoktu:X O zaman düzenleme gelmiş :X

FOX'ta da vardı sarı bir bant çipet pet amca yanında Bu Akşam 22.00 yazıyordu ama anlamadım son anda yakaladım. :D

Benim Hala Umudum Var - Yeni bölüm
Reklam dönüşü 21.44

İntikam iyi gitmiş gerçi çok da iyi değil ama en azından listede. Aramızda Kalsın'ın yokluğuyla iyi gidiyor gibi.

Zengin Kız Fakir Oğlan -Yeni Bölüm
Reklam dönüşü 21.45

Yok artık???? Reklamlarda yeni düzenleme mi yapıldı? alt bant dizi tanıtımlarinda reklam yapılıyor 😱 Mesela İntikamda az önce bişey tanıttılar (örnk:arkadaşim Hoşgeldin 22:00) bantında genç turkcell reklamı kenarında :X Fark ettiniz mi @xemrexxx @EveN (gerçi sizde izlemiyorsunuz galiba(b))

Vadide de oldu gençturkcell reklamı çıkıyor dizi tanıtımı gibi. :D

Offf KVP reklam arasinda Karadayi fragmani :Z kim bilir kac milyon kisi izliyor :A

21.44 vadi reklam
@Forumdash dediğim şey vadide çıktı ilk vadide çıkmıştır kesin :D
bölüm müthiş gidiyo yine siyah sancak timi kuruluyo ve vadinin başladığı yerde kosova da osmanlı sancağının son olduğu yerde :D
kara süper ya adamım benim :D
armegeddonun toptan yaktı adam

Buraya yazıyorum FOX 2 haftaya dayanamaz BHUV`ı günlük dizi yapar. :F Pazartesiden Çarşambaya. :X

21.44 vadi reklam
@Forumdash dediğim şey vadide çıktı ilk vadide çıkmıştır kesin :D
bölüm müthiş gidiyo yine siyah sancak timi kuruluyo ve vadinin başladığı yerde kosova da osmanlı sancağının son olduğu yerde :D
kara süper ya adamım benim :D
armegeddonun toptan yaktı adam
Aga hoşgeldin 🙂
Bizim konuya gel orası daha hareketli 🙂

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi