9 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 12.15 2) TRT1: 6.73 3) KANALD: 3.25 4) FOX: 3.22 5) SMNYL TV: 2.79

@takas @Maskeli Fedai fragmandaki Akif değilmiş ölen armagedonluymuş 🙂. Yakıyorlar adamı 🙂

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vadi uçuşa geçti
ZKFO iyi gidiyor
İntikam 3. olarak iyi gitmiş BHUV aynı devam ediyor

İntikam ve Benim Hala Umudum Var fena gitmiyorlar..

intikam listede oleyy kusura bakmayn arkadaslar ya sevincimi hep yaziyorum ama hak ediyor dizi :) :)

Yok artık???? Reklamlarda yeni düzenleme mi yapıldı? alt bant dizi tanıtımlarinda reklam yapılıyor 😱 Mesela İntikamda az önce bişey tanıttılar (örnk:arkadaşim Hoşgeldin 22:00) bantında genç turkcell reklamı kenarında :X Fark ettiniz mi @xemrexxx @EveN (gerçi sizde izlemiyorsunuz galiba(b))

Yok artık???? Reklamlarda yeni düzenleme mi yapıldı? alt bant dizi tanıtımlarinda reklam yapılıyor 😱 Mesela İntikamda az önce bişey tanıttılar (örnk:arkadaşim Hoşgeldin 22:00) bantında genç turkcell reklamı kenarında :X Fark ettiniz mi @xemrexxx @EveN (gerçi sizde izlemiyorsunuz galiba(b))
izlemiyorum şu an :D

Ben de izlemiyorum ama Kanal D yapıyordur belki yanlızca. :X

Kanal D döndü mü mercimek günlerine? Ne çekti be! :X

Az önce Huzur Sokağı'nın tanıtımında da gördüm. :D

izlemiyorum şu an :D
Ben de izlemiyorum ama Kanal D yapıyordur belki yanlızca. :X

Kanal D döndü mü mercimek günlerine? Ne çekti be! :X
Şu an kanalları geziyorum bi tek atv altta ben onu çok sevdim gösterirken gördüm ama reklamı yoktu. Bakalım sadece kanal D'mi yapıyor.? Merak ettim:A

Az önce Huzur Sokağı'nın tanıtımında da gördüm. :D
BOCS'da yoktu:X O zaman düzenleme gelmiş :X