9 Ocak 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 13.84 2) SMNYL TV: 4.7 3) TRT1: 3.64 4) FOX: 3.11 5) KANALD: 2.33

Aga hoşgeldin 🙂
Bizim konuya gel orası daha hareketli 🙂

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aga benim yarın sınavım var onun için vadi bittikten sonra hemen sınava çalışmam lazım gerçi dayanamam gelir yine yorum yaparım :D

hey maşallah 14 e dayandık reklam stratejisi iyi olsa 15 leri geçeriz rahat

SBT böyle giderse yarın total 16 gelebilir tabi bu bölüme de bağlı hadi hayırlısı. :D

bence arka sokaklar perşembe olmalı büyük boşluk var totalde zirveye oynar :kesinlikle açık ve net :) @EveN

Beren 12'leri gören dizilerden 2 alan dizilere düştü. Yazık valla harcanıyor resmen. Keşke Ay Yapımla devam etseydi..

Hey Maşallah Samanyoluda ne var acaba? Kanalın zirveye oynamadığı gün yok. :F

Beren 12'leri gören dizilerden 2 alan dizilere düştü. Yazık valla harcanıyor resmen. Keşke Ay Yapımla devam etseydi..

Yazık gerçekten. İntikam her hafta 2 alıyor ya. Gerçekten acınacaklı bir durum. :)

Uzun zaman sonra İntikamı açtım izliyorum. :) Sezon başında görüntü kalitesinde, müziklerinde garip bir hava vardı yeni müzikler falan şimdi hepsi eskisi gibi bana ilk sezonu hatırlattı. Acaba arada kalan bölümleri izleyip yetişsem mi? :J

aynen çok yazık bazıları 2 reytingle kar ettiriyor bazıları 10 alsa da zor kar ediyor :)
İç yapım dizileri ucuz maliyetlidir, 15 reyting alan dizininn geliri de gideri de büyük olur..
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın Beren'e karşı bir tavrım yok, sadece dizi hakkındaki görüsümü söyledlm.