Bu tarz diziler genelde bana pek uymaz ama göreyim şuan izliyorum.Dün aksam biraz göz attim. Dizi idare ediyor. Fena degil.
Bu tarz diziler genelde bana pek uymaz ama göreyim şuan izliyorum.Dün aksam biraz göz attim. Dizi idare ediyor. Fena degil.
rıza baba çıkıp göbeek atsa o reytingi alır nasıl 10 reyting alamamışlar bence de şike varYuh oha Arka Sokaklar nasıl yükselmiş öyle artık şikeden iyice eminim nasıl bir anda arttı yuh.
ateyizler neredesiniz biriniz açıklayınArka sokakların yükselme sebebi cuma namazında miting yapması imamın Dizi çarşınıında desteğinide aldı ve Arka sokaklardaki konuyu belirleyen bir hoca başbakanın Arkadaşı nasıl böyle konu yazdı anlamış değilim ATV de çıkan bir hoca sürekli işinden kovulur söylüyim Atv onu kovar
@xemrexxx
özüne dön bakayım sen totalik şt ve fh var o günBugünün Saraylısı yarım saatlik kısmını izledim bence güzel hoşuma gitti. Haftaya yükselebilir diye düşünüyorum.
Yurtta Şefkat Tepe izlemiyorum zaten olsa da olur olmasa da olur mantığındayım. Fatih Harbiye hiç izlemedim zaten. Bugünün Saraylısını da sürekli izlemem zaten. Cumartesi hala boş benim için.özüne dön bakayım sen totalik şt ve fh var o gün
biizim yurtta nhep acun açık seninki yine iyiymişYurtta Şefkat Tepe izlemiyorum zaten olsa da olur olmasa da olur mantığındayım. Fatih Harbiye hiç izlemedim zaten. Bugünün Saraylısını da sürekli izlemem zaten. Cumartesi hala boş benim için.
benim üniversitede Kanal d açık Arka sokaklar yaniateyizler neredesiniz biriniz açıklayın
belli belllibenim üniversitede Kanal d açık Arka sokaklar yani
Bizim yurtta Pazartesi O Ses Türkiye ve ben açarsam Beni Böyle Sev Var.biizim yurtta nhep acun açık seninki yine iyiymiş
+1500ben yurtta kalmıyorum artık oranın yurdu seyrediyordur dedim beşiktaş ve çarşıda seyreder diziyi artık haftaya dahada yükselir bence
bizde o yok hep acun artık kimse inmiyor acun yüzünden o yüzden görevli kadın istediğini açıyorBizim yurtta Pazartesi O Ses Türkiye ve ben açarsam Beni Böyle Sev Var.
Salı Kaçak açıktır ki diğerinde de O ses Türkiye zaten benim dizim yok o gün.
Çarşamba Doksanlar ve ben açarsam Muhteşem Yüzyıl.
Perşembe Kurtlar Vadisi Pusu ve yine ne açılırsa o.
Cuma Medcezir ve Karagül
Cumartesi Yetenek Sizsiniz Türkiye
Pazar Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Güneşi Beklerken.
Valla bizimkiler Acun delisi.+1500
bizde o yok hep acun artık kimse inmiyor acun yüzünden o yüzden görevli kadın istediğini açıyor
iyi oldu aslında kadın öğrencilerden daha mantıklı karar veriyor: karadayı-çalıkuşu-intikam-medcezir falan izliyorValla bizimkiler Acun delisi.
Yuh oha Arka Sokaklar nasıl yükselmiş öyle artık şikeden iyice eminim nasıl bir anda arttı yuh.