Bak yine boşuna şeriat taktım arka Sokaklar yükselmiş )))Arka sokaklar TNS yi şaşırtacak bir hamle yaptılar Senaryoyla ilgili yardım eden Nihat Hatipoğlu yukarıya fena gonderme yaptılar başbakanın yanında olan birisi nasıl böyle yaptı anlamış değilim korkuyorum yardım edin çağrısı herkes Başbakan'dan korktuğunu belli oldu reyting sistemine güvenmiyorum göndermelerden puan felan kirmistir tns ve tiak rturk te @Bully
TNS ve Tiak Rtürk fena gol yediler Arka sokaklardan Dizide açığa alınan imam vardı adamları yakalattı diye bu senaryoyla ilgili yardım eden Nihat hatipogluymuş yani basbakanın arkadaşıyst her iki grupta da zirvede @pompy gözün aydın arka sokaklar yükselmiş eleştirilerini dikkatte almışlar
Dizide Nihat hatipoğlu yardım etti diye yükseldi senaryo Arka sokaklardaki konuyu o belirlemiş zaten bu bölümde düşşe herkes gülerdiBak yine boşuna şeriat taktım arka Sokaklar yükselmiş )))
Bugünün saraylisinda karakterlerin hemen hemen hepsi itici ortada bir sıcaklık yok üstelik Klişe dolu bu reytingle yalinin parası zor cikar))) ikinci bölüm belki daha iyi olabilir ama Fatih Harbiye vurmuş Roman uyarlamaları birbirlerini yiyorlar sanirim)))
bu arada avşar filim kardeşliği yaşanmış dizileri ard arda sıralanmış )))
bir ilginclik bugün tns FOXa kota koymuş dizilerinin ikisini de düşürmüş))) üstelik fatih Harbiye TT olmusken))) tns hafiften faka bastı gibi.. Fatih Harbiye 5 dakika baktım başrolleri kız feminik feminik konuşuyordu bu dizinin kitlesi muhafazakâr yahuu böyle hata yapılır mı
Dün demiyormuydun yukarıya gönderme var tns puan kıracak bak kirmamis))) demekki senaryo yazarken dine de dikkat edeceksin paso fuhuş uyuşturucu yazmayacaksin fuhuş Vs olunca çocuklara izletirmiyorlar akıllanir umarım arka Sokaklar)))TNS ve Tiak Rtürk fena gol yediler Arka sokaklardan Dizide açığa alınan imam vardı adamları yakalattı diye bu senaryoyla ilgili yardım eden Nihat hatipogluymuş yani basbakanın arkadaşı
Dizide Nihat hatipoğlu yardım etti diye yükseldi senaryo Arka sokaklardaki konuyu o belirlemiş zaten bu bölümde düşşe herkes gülerdi
O tekrar bölümü ama Bugünün Saraylısının.yeteneksizsiniz türkiye iyi gitmiş🙂
arka sokaklar da reytingler yükselmiş kanal d yi sevindirmiş
fatih harbiye heyecanlı bölüme rağmen ab de hiç iyi oran almamış
şefkat tepe total iyi ab grubu berbat gitmiş
bugünün saraylısı totalde kötü ab de vasat git bem bilmem eşim bilir bile geçmiş
pompy bana sorduğuna göre vardır bir bildiği. Ama gözümü açtı benim bu aralar. Çok şey öğretiyor bana. ))
Şefkat Tepe bu sezon final yapacak.Yine zirve değişmemiş.Acun'u tebrik ederiz.
Arka Sokaklar total'de belli bir sıçrama yaşamış.Total'de 6 reytingi geçmiş.Kanal D'nin bu sezonki en iyi total başarılarını elde etmeye devam ediyor.ve edecekte galiba.bu ölümler bitmez.
Fatih Harbiye dikkat çekici şekilde düşmüş özellikle Ab grubunda Fox'un ab kanalı olmasını engellemiş gibi..Dizi Arka sokaklar'ın yükselişinden etkilenmiş olabilir ama bir ihtimalde Bugünün saraylısıdır herhalde.
Bugünün Saraylısı böyle bir günde orta karar gitmiş.Ab'de iyi gitmiş bile denilebilir.Tekrarı'da ab'de göz dolduruyor.Yorumlara bakarak 2.bölüm yükselecek gibi.Eğer diğer Avşar film'in dizilerinin performansını görürsek AArka Sokaklar'ı bir kez daha Avşar film alt edecek.Bu durumda zirve ortakları bir hayli değişecektir.
Şevkat tepe standart devam ediyor.Bu sezon Ab'dede yükseldi baya devam eder bu dizi.
Lale Devri düşüşe geçmiş.Belki saat'inden önce başlaması biraz etkilemiştir diziyi ama yanlış saatte yayınlandığı bal gibi aşikar.Dizi için daha uygun günler var.
Adımı kalbime yazdım bu haftada hafif armış gibi ama beklenenden çok uzak.Dizinin belli bir raya oturmaması etkili olmuş olabilir reytinglerde.
3 Adam yine iyi gitmiş.Acun etkisi olmayan bir bölümdü konuklara bakarsak.İzlemedim ama Demet Akbağ döktürmüştür yine.
Dünün reytingleri baya değişti.Genelde zirve ortakları değişiyor ama böyle heyecanlar iyi oluyor.Tüm yapımları tebrik ederiz.