Şefkat Tepe bu sezon final yapacak.
Bence bu reytinglere bitirmez samanyolu.Ne değişen kararlar gördük.
Şefkat Tepe bu sezon final yapacak.
Bence fazla uzatmamaları iyi olur ben de takip ediyordum ama dün izlemedim mesela.Bence bu reytinglere bitirmez samanyolu.Ne değişen kararlar gördük.
Bence fazla uzatmamaları iyi olur ben de takip ediyordum ama dün izlemedim mesela.
Bende yeni başladım heyecanlı bayağı.Bence fazla uzatmamaları iyi olur ben de takip ediyordum ama dün izlemedim mesela.
Şuan için kanalın en iyi 2.dizisi. Belki de dediğin olabilir.Adamların reyting için ağzından sular akıyor.Böyle reytingli dizinin fazla uzatılıp uzatılmayacağını düşünmezler.Tek Türkiye gibi bir duruma düşerse anca biter.
Fatih Harbiye'nin AB'deki düşüşü Bugünün Saraylısı yüzünden ama Bugünün Saraylısı'nın henüz kitlesini tam olarak bilmiyoruz. Gelecek haftalarda belli olur. Fatih Harbiye gibi bir dizinin zaten her iki grupta da düşmesi gerek. Ben bu kadar başarısız oyunculuklar ve senaryo ile hala anlamıyorum bu dizinin bu kadar yüksek oranlar alabildiğine. Şaka gibi resmen.Fatih Harbiye dikkat çekici şekilde düşmüş özellikle Ab grubunda Fox'un ab kanalı olmasını engellemiş gibi..Dizi Arka sokaklar'ın yükselişinden etkilenmiş olabilir ama bir ihtimalde Bugünün saraylısıdır herhalde.
Adımı kalbime yazdım bu haftada hafif armış gibi ama beklenenden çok uzak.Dizinin belli bir raya oturmaması etkili olmuş olabilir reytinglerde.
3 Adam yine iyi gitmiş.Acun etkisi olmayan bir bölümdü konuklara bakarsak.İzlemedim ama Demet Akbağ döktürmüştür yine.
Adamların reyting için ağzından sular akıyor.Böyle reytingli dizinin fazla uzatılıp uzatılmayacağını düşünmezler.Tek Türkiye gibi bir duruma düşerse anca biter.
Fatih Harbiye'nin AB'deki düşüşü Bugünün Saraylısı yüzünden ama Bugünün Saraylısı'nın henüz kitlesini tam olarak bilmiyoruz. Gelecek haftalarda belli olur. Fatih Harbiye gibi bir dizinin zaten her iki grupta da düşmesi gerek. Ben bu kadar başarısız oyunculuklar ve senaryo ile hala anlamıyorum bu dizinin bu kadar yüksek oranlar alabildiğine. Şaka gibi resmen.
"Adını Kalbime Yazdım" diyecektin herhalde. AB'de düşmüş Total'de de çok az yükselmiş gibi ama ben gelecek bölümlerden hala umutluyum. Bu tür diziler sonradan açılıyor nedense.
stv de dizi izlemek hoş oluyor kötüler mutlaka cehenneme gidiyor iyilerse kaderine razı bir şekilde boynu bükük bekliyor ki tanrı kötünün cezasını verene kadar .. bu durumda verilmek istenen mesaj şu oluyor siz kaderinize razı olun işi Allaha bırakın nasıl olsa öteki dünyada cezasını çeker bıngıldaklar bu dünyada bişey yapmayın ..
bu tarz dizilerde birde anlaşılmayan olay iyi insanların saflığının aptallık sınırlarını geçiyor olması..
bu sezon bitermi bitmez mi.
biterse ekime kadar........????.
neyse yani diziyi hiç izlemedim ilgilenmiyorum işim olmaz sonsuza kadar devam etsede olur
Ama stv dizisi izlemişsin.Çok net açıklıyorsun olayları.
Şuan Bugünün Saraylısını netten izlemeye başladım. Jenerik çok hoşuma gitti bakalım dizi nasılmış.