Damien Duff
Favori Üye
😱Arka Sokaklar saçmalığına artık dayanamıyorum. Bitsin!
peki lale devri konusunda nediyorsun? ya da 1500 bölüm civarı olan unutma beni? ya da durmadan kadrosu değişen deniz yıldızı?
Neden şaşırıyorsun? Dizi dön dolaş aynı tas oldu resmen! Halkı dizi anlayışından soğuttular be.
+73689930459124.peki lale devri konusunda nediyorsun? ya da 1500 bölüm civarı olan unutma beni? ya da durmadan kadrosu değişen deniz yıldızı?
Ama yine berbat reyting iO tekrar bölümü ama Bugünün Saraylısının.
peki lale devri konusunda nediyorsun? ya da 1500 bölüm civarı olan unutma beni? ya da durmadan kadrosu değişen deniz yıldızı?
tabi canım )))))
Merak etme. Hiçbiri Arka Sokaklar kadar klişenin dibine vurmamıştır canım.
Bugunun Saraylısı AB'de reyting olarak kötü gitsede sıralama olarak çok iyi başlamiş. atv şimdiden dizinin bol bol tekrarlarini veriyor.Şimdi bile dizinin tekrarı var salı akşamı da BOCS dizisi yerine yine Bugunun Saraylısı var. En kötü ihtimal bu dizi AB'de 2.olarak yayınını sürdürür.Dizinin öncelikle ses sorunu çözülsün ve bi kaç eksiklik daha var ama çözemedim onlarda gidirilse 6-7 reytingle iyi gider @xBUGRAx
Evet senaryo olarak bana da iyi geldi ama dizi tam hikayesine çekemiyor bişeyler eksikmiş havası var. Salı günü kaçaktan sonra yine var. Müsait değilsen şimdi o gün 2 sevdiğin dizi peşpeşe iyi giderbugünün saraylısını senaryo olarak çok beğendim atv yalnız buakşam dizinin tekrarını çok geç saatde verdi
salı günü tekrarı iyi giderse belki atv pt2'de yayınlamaya devam ederEvet senaryo olarak bana da iyi geldi ama dizi tam hikayesine çekemiyor bişeyler eksikmiş havası var. Salı günü kaçaktan sonra yine var. Müsait değilsen şimdi o gün 2 sevdiğin dizi peşpeşe iyi gider
Tekrar olarak bi kaç hafta verebilir. Zamanında Karadayı'yı KVp'nin arkasından yayınlıyordu (hatırladiğim kadariyla)salı günü tekrarı iyi giderse belki atv pt2'de yayınlamaya devam eder
Evet, yayınlandı bir süre.Tekrar olarak bi kaç hafta verebilir. Zamanında Karadayı'yı KVp'nin arkasından yayınlıyordu (hatırladiğim kadariyla)