Sana kötü gözle bakıyolardır o zmaanİnsan çocukluktan tam anlamıyla 25 den sonra çıkıyor benceBizim Karadenizde 14-19 yaş evlenme yaşı
![]()
![]()
![]()
Sana kötü gözle bakıyolardır o zmaanİnsan çocukluktan tam anlamıyla 25 den sonra çıkıyor benceBizim Karadenizde 14-19 yaş evlenme yaşı
![]()
![]()
![]()
Mahallenin koca karıları öyle bilirsinSana kötü gözle bakıyolardır o zmaan![]()
Yavaş yavaş toparlanıyorum işte geçen hafta 16.olmuştum şimdi 5.Aaa tekrar toparlanmanı istiyorum zaten bende![]()
![]()
![]()
mesaj sayın rezalet ayoll hep bu verdiğin ara yüzünden orada ne yaşadıysan artıkYavaş yavaş toparlanıyorum işte geçen hafta 16.olmuştum şimdi 5.![]()
![]()
burda da var onlardan,hepsini zehirliycem böyle giderse,boşuna oksijen israfıMahallenin koca karıları öyle bilirsin![]()
![]()
![]()
Aaa zaten akrabalarına yamamaya çalıstılar beni ama papuç bırakmadımburda da var onlardan,hepsini zehirliycem böyle giderse,boşuna oksijen israfı![]()
Herkes de aynu şeyi diyor ne yaşayacam gittim geldim iştemesaj sayın rezalet ayoll hep bu verdiğin ara yüzünden orada ne yaşadıysan artık![]()
![]()
![]()
Ayyyy koca karılara bak sen,çete bunlar çeteAaa zaten akrabalarına yamamaya çalıstılar beni ama papuç bırakmadım![]()
![]()
![]()
Hahahha kocayınca biz öyle olmayalım tonton olalımAyyyy koca karılara bak sen,çete bunlar çete![]()
Ben söz veremem tonton olacağımaHahahha kocayınca biz öyle olmayalım tonton olalım![]()
![]()
![]()
Bence tek sorun şu avatarBenim kafam sağlam hala merak etme![]()
![]()
Huysuz koca karı olursun sendeBen söz veremem tonton olacağıma![]()
Avatarım gayet güzel boşuna laf atmaBence tek sorun şu avatar![]()
![]()
![]()
Öyle olucam büyük ihtimalHuysuz koca karı olursun sende![]()
![]()
![]()
En yakınındakiydi diye dedimBir tek Turkuaz mı![]()
Daha kimlerin yetkili olduğunu bilmiyorsun. @Dosi ne yaptın buna? Böyle değildi, sakin bir şeydi.
Arkadaşım sana gereken cevabı verip seni susturmuşYetkili kişileri biliyorum da her yetkili de favori üyelik veremez heralde
Harikasın canımArkadaşım sana gereken cevabı verip seni susturmuş![]()