Aaaa dur şimdi laf şeyi yapma ayoll sen zaten 2017 çıkış ödülünü almışsın şuan böyle konuşman normal ödül almadan demeliydinEn iyi çıkış fasa fiso hepsi sizin olsun, bana @Harunnn60 yeter.![]()
Aaaa dur şimdi laf şeyi yapma ayoll sen zaten 2017 çıkış ödülünü almışsın şuan böyle konuşman normal ödül almadan demeliydinEn iyi çıkış fasa fiso hepsi sizin olsun, bana @Harunnn60 yeter.![]()
Sen bi kaç sene önce görseydin hiç çıkmazdın burdan,sen geldiğinde daha da durgundu şimdi biraz hareketlendi bileSıkıldım diyelim. Giriyorum yinede ama eski tadı vermiyor artık.![]()
Aferin iyi savunmuşsun beniAaa bu forumda kayıt önemli değil ne zaman aktif olduysan o yıllar hesap ediliyorÇok üye kayıt olup foruma 2-3 yıl sonra uğramış
@serhatt da yeni yeni aktif olmaya başladı hatta 2018 in çıkış üyesi onu yaparız senden bayrağı alır
![]()
![]()
![]()
En iyi çıkış fasa fiso hepsi sizin olsun, bana @Harunnn60 yeter.![]()
Aaaa dur şimdi laf şeyi yapma ayoll sen zaten 2017 çıkış ödülünü almışsın şuan böyle konuşman normal ödül almadan demeliydin![]()
![]()
@Harunnn60 ın gözünü boyamaya çalısma hemen
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim bu hafta hedef 100En yakınındakiydi diye dedim
Tebrik ederim şekerim![]()
Aaa bu arada seni daha bir yere göndermemGidiyorum çiğdem bak keremde istiyor zaten beni![]()
![]()
@kerem Gebermeyi seçerek 1 adım gerine düştü ama tekrar hortlarsa işler karışabilir daha ocağa çok varŞimdiden belli ayol en iyi çıkış yapan,ben tabii![]()
ohooo daha çok varmış o zamana kim öle kim kala@kerem Gebermeyi seçerek 1 adım gerine düştü ama tekrar hortlarsa işler karışabilir daha ocağa çok var![]()
![]()
![]()
Yeni biri gelir belki papucunu dama atarohooo daha çok varmış o zamana kim öle kim kala![]()
Kısmet bu işler,hak eden kazansın benim hiçbişeyde gözüm yokYeni biri gelir belki papucunu dama atar![]()
![]()
![]()
Aaa böyle düşünmen güzel çünkü sen sadece parlak yarışında kazanmak istersinKısmet bu işler,hak eden kazansın benim hiçbişeyde gözüm yok![]()
O yarışı kazaniyim başka bişey istemem zaten,allah gönlüme göre versin inş.Aaa böyle düşünmen güzel çünkü sen sadece parlak yarışında kazanmak istersin![]()
![]()
![]()
Aaa o konuda da keşke alın buda sizin olsun desenO yarışı kazaniyim başka bişey istemem zaten,allah gönlüme göre versin inş.
Yok demem diyememAaa o konuda da keşke alın buda sizin olsun desen![]()
![]()
![]()
Askerdeyken 72 mesaj yazmışım olmasam zirvede olurdum![]()