Ikinci admin.Yok be ne dedim kiÇiğdem atacan diye birinden bahsediyordu ama o kim oluyor yok galiba burda
mrt-06 yı bilmiyorum deme 😱 evet o bakardı bu işlere ama ara verdi. Tek çaren Ozan
Ikinci admin.Yok be ne dedim kiÇiğdem atacan diye birinden bahsediyordu ama o kim oluyor yok galiba burda
Atacan mrt-06 mı oluyorIkinci admin.
mrt-06 yı bilmiyorum deme 😱 evet o bakardı bu işlere ama ara verdi. Tek çaren Ozan![]()
Forumun bozuk olmasından en karlı biz çıkmışız kız dayanaşmasıylaAyol bi de bu hafta forum bozuktu,öyle olmasa geçmiştim seni![]()
![]()
![]()
Evet tatlım öyle olduForumun bozuk olmasından en karlı biz çıkmışız kız dayanaşmasıyla![]()
Millet baya kötü gitmiş bu hafta sanırım forum düzelincede pek uğramamışlar yine bozuktur diyeEvet tatlım öyle olduMillete geçit yok
![]()
@serhatt İle ben etkilenmemişiz sadeceDüşmüşüz, pek yoktuk sayılır bu hafta.![]()
Bir tek Turkuaz mı
Kendi hatalarıMillet baya kötü gitmiş bu hafta sanırım forum düzelincede pek uğramamışlar yine bozuktur diye![]()
![]()
![]()
Cahil. Bu seviye bir cehalet ile hala nasıl banlanmadın merak ediyorum.Yetkili ismi ver bana![]()
Sana ben bile rütbe vermem.Geri gelse de rütbemi verse![]()
Ne cehaleti be hadsizCahil. Bu seviye bir cehalet ile hala nasıl banlanmadın merak ediyorum.
öyle bi yetkin yok zatenSana ben bile rütbe vermem.
Bu hafta canlanır tekrar millet yavas yavas akın etmeye başlamışKendi hataları![]()
Ne cehaleti be hadsiz
Daha kimlerin yetkili olduğunu bilmiyorsun. @Dosi ne yaptın buna? Böyle değildi, sakin bir şeydi.öyle bi yetkin yok zaten![]()
Canlansın tabiBu hafta canlanır tekrar millet yavas yavas akın etmeye başlamış![]()
![]()
![]()
Yetkili kişileri biliyorum da her yetkili de favori üyelik veremez heraldeDaha kimlerin yetkili olduğunu bilmiyorsun. @Dosi ne yaptın buna? Böyle değildi, sakin bir şeydi.
Bakalım yaz ayının gelmesi forumu iyi mi yoksa kötü mü etkileyecekCanlansın tabi![]()
Pek iyi etkilemez bence millet gezer tatile gider senle ben kalırız bi başımızaBakalım yaz ayının gelmesi forumu iyi mi yoksa kötü mü etkileyecek![]()