SağolTakip etmediğim için gerek yok Sana iyi seyirler 😉
SağolTakip etmediğim için gerek yok Sana iyi seyirler 😉
Boşluk boşluktur.Ama onlar 23'de başlıyor nerdeyse Çok etki etmemiştir bence
Diziyi izlemiyorum. Ama bizim millet seviyor bu tür dizileri en kötü 7 alır.Eski tadı yok. .ss ..
Sevdaluk düşük de olsa şuan Çarşamba'nın açık ara en kaliteli işi diyerek kızıştırayım ortalığı
PT2 olmaz ya, kötü olur, fişi çekilmiş olur resmen dizi için...Aynen Pazartesi iyi gider ama iki dizim var En olmadı pt2 denenebilir.
Dun akşam tv'de izleyemedim ama 22:45 23 arası reklam vermiştir diye tahmin ediyorum 23:32'de bitmiş.15 dk çıkar 23:15'de son kısım 10 aldiysa doğrusundurBoşluk boşluktur.
AKY 22.30'da mı 22.45'de mi ne başlıyor. GD ve 3 Adam geç başlıyor. 23.30'ları buluyor.
bu haftaki bölüm siyah beyaz olacakmış sana karanlıkta şunu kakalarız benceuykumuz geldi )
hanna ile açılırız biraz
İnşallah gerek kalmayacak 2'ye zatenPT2 olmaz ya, kötü olur, fişi çekilmiş olur resmen dizi için...
bu haftaki bölüm siyah beyaz olacakmış sana karanlıkta şunu kakalarız bence
Ekli dosyayı görüntüle 32104
Anlıkları takmıyorum ben canım ya zaten bilmiyor musun beni. TNS'de uçmuştur ama o saatlerde.Dun akşam tv'de izleyemedim ama 22:45 23 arası reklam vermiştir diye tahmin ediyorum 23:32'de bitmiş.15 dk çıkar 23:15'de son kısım 10 aldiysa doğrusundur
o bölüme gelmedim daha sen zor durumdasın