ben bilemicem o kadarınıO Beren'e aşık ben Musti'ye aşık değilim hayranım.
ben bilemicem o kadarınıO Beren'e aşık ben Musti'ye aşık değilim hayranım.
Ben deneme yapıp tekrar eski saatine alınacak diye biliyordum zaten. Ama bence birkaç hafta dener. Adını Kalbime Yazdım son haftalarda TNS'de daha yüksek çıkıyordu. Yarın ne olur bilemiyorum.SBT'ye inanarak yorum yapmam ama AKY TNS'de de düşmüştür eminim. Show TV haftaya dizinin yeniden eski günü ve saatine alacaktır diye tahmin ediyorum. @mrt-06 sence alır mı?
Atv daha kötü anlıklar açıklanmadan 4-5 dakika önce reklama giriyor
3 hafta önceki reytinglerine göre çok düştüKüçük gelin uçuşta :O :O
22-15-22-30 ratinglere baktım twitterdan 11 almış la3 hafta önceki reytinglerine göre çok düştü
Olabilir ama bugün eski bölümleri gibi yüksek gitmedi22-15-22-30 ratinglere baktım twitterdan 11 almış la
Olsun Sen izliyor musun KG yi ?Olabilir ama bugün eski bölümleri gibi yüksek gitmedi
HayırOlsun Sen izliyor musun KG yi ?
Pazar günü şu an dizi tutturmak imkansız bence. AKY'dan daha iddialı olan Aşk Ekmek Hayaller tutmadı. O tutmadıysa AKY'da tutmazdı doğal olarak ki karşısında kendi Küçük Gelin gibi bir rakibi var. Hemen eski gününe dönmeli, zaten başarılı olan az dizisi var.Ben deneme yapıp tekrar eski saatine alınacak diye biliyordum zaten. Ama bence birkaç hafta dener. Adını Kalbime Yazdım son haftalarda TNS'de daha yüksek çıkıyordu. Yarın ne olur bilemiyorum.
Haha izlemeyin ya STV nin dizileriniHayır
Bugün zeyker günü
Ya ben aslında Adını Kalbime Yazdım'ın gününün değişmesini çok istiyordum ama Çarşamba 20.00'a alınmasını istiyordum.Pazar günü şu an dizi tutturmak imkansız bence. AKY'dan daha iddialı olan Aşk Ekmek Hayaller tutmadı. O tutmadıysa AKY'da tutmazdı doğal olarak ki karşısında kendi Küçük Gelin gibi bir rakibi var. Hemen eski gününe dönmeli, zaten başarılı olan az dizisi var.