9 Şubat 2014 Pazar Reyting Sonuçları

SBT'ye inanarak yorum yapmam ama AKY TNS'de de düşmüştür eminim. Show TV haftaya dizinin yeniden eski günü ve saatine alacaktır diye tahmin ediyorum. @mrt-06 sence alır mı? :)
Ben deneme yapıp tekrar eski saatine alınacak diye biliyordum zaten. :D Ama bence birkaç hafta dener. Adını Kalbime Yazdım son haftalarda TNS'de daha yüksek çıkıyordu. Yarın ne olur bilemiyorum. :)

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 6.47
2) TRT1: 4.49
3) STAR: 4.16
4) SMNYL TV: 3.76
5) FOX: 1.69

güneşi beklerken son 2 anlık çok iyi giderek 6 üzeri aldı bakalım 8 ve üstü alıcakmı yarın :D

Güneşi Beklerken'im harika gitti bugün. :Z Yarın ab'de 8 reytingi geçer umarım. :)

Ben deneme yapıp tekrar eski saatine alınacak diye biliyordum zaten. :D Ama bence birkaç hafta dener. Adını Kalbime Yazdım son haftalarda TNS'de daha yüksek çıkıyordu. Yarın ne olur bilemiyorum. :)
Pazar günü şu an dizi tutturmak imkansız bence. AKY'dan daha iddialı olan Aşk Ekmek Hayaller tutmadı. O tutmadıysa AKY'da tutmazdı doğal olarak ki karşısında kendi Küçük Gelin gibi bir rakibi var. Hemen eski gününe dönmeli, zaten başarılı olan az dizisi var. :X

Cinayet bu oranları korur mu acep?
1) KANALD: 6.47
2) TRT1: 4.49
3) STAR: 4.16
4) SMNYL TV: 3.76
5) FOX: 1.69[/quote]

Pazar günü şu an dizi tutturmak imkansız bence. AKY'dan daha iddialı olan Aşk Ekmek Hayaller tutmadı. O tutmadıysa AKY'da tutmazdı doğal olarak ki karşısında kendi Küçük Gelin gibi bir rakibi var. Hemen eski gününe dönmeli, zaten başarılı olan az dizisi var. :X
Ya ben aslında Adını Kalbime Yazdım'ın gününün değişmesini çok istiyordum ama Çarşamba 20.00'a alınmasını istiyordum. :)

Tam uygun ve boş gündü o gün yükselip 2. bile olabilirdi ama görmüyorlar işte. :bağır: