9 Şubat 2014 Pazar Reyting Sonuçları

diziyi ekran başindaki 7 kişden biri izliyorsa yola devam eder, cinayet ab de 21 reytingden 4unu aliyor totalde 21den 2sini, sikinti totalde. @OzaN

Son düzenleme:
Yok ama Pazar 23.15`e atıldığı için herkes öyle demişti. :D
Buradan kaldırırsa Kanal D gerçekten çok saçma bir iş ve seyirciye saygısızlık yapmış olur. Beklenmeyecek derecede iyi A/B oranları. Gerekiyorsa maliyeti düşürsünler, süreyi kısaltsınlar. :) 1.30'da bitiyormuş dizi. 😱

Buradan kaldırırsa Kanal D gerçekten çok saçma bir iş ve seyirciye saygısızlık yapmış olur. Beklenmeyecek derecede iyi A/B oranları. Gerekiyorsa maliyeti düşürsünler, süreyi kısaltsınlar. :) 1.30'da bitiyormuş dizi. 😱
Kanal D Kanıt dizisi Pazar 23.15'te A/B'de 4-5 aldığı halde bile bitirmişti diziyi. Bu yüzden ben herşey bekliyorum. :)

Behzat Ç. gibi gidiyor aslında. Bence de yeni Kanıt olabilir ama bitirmezse diziyi. :)

Kanal D Kanıt dizisi Pazar 23.15'te A/B'de 4-5 aldığı halde bile bitirmişti diziyi. Bu yüzden ben herşey bekliyorum. :)

Behzat Ç. gibi gidiyor aslında. Bence de yeni Kanıt olabilir ama bitirmezse diziyi. :)

Kanıt bildiğim kadarıyla çok küçük bir ekiple çekilen işti yani maliyeti çok azdı. Cinayet'in kadrosu geniş mi falan pek bilmiyorum ama Nurgül Yeşilçay ve Engin Altan Düzyatan dışında başka pahalı oyuncusu varsa Kanal D kaldırabilir.

Kanıt bildiğim kadarıyla çok küçük bir ekiple çekilen işti yani maliyeti çok azdı. Cinayet'in kadrosu geniş mi falan pek bilmiyorum ama Nurgül Yeşilçay ve Engin Altan Düzyatan dışında başka pahalı oyuncusu varsa Kanal D kaldırabilir.
Aynen maliyeti az olduğu halde kaldırılmasına anlam verememiştim. (b)

Ama Nurgül de kısa süre istediğini açıklamıştı. Eğer böyle uzun devam ederse bitirilebilir. Süresini kısaltsalar daha mantıklı.

En azından PT2'de 1 Erkek 1 Kadın, Gülip Derviş, Ne Diyosuun gibi dizilerin sayısı artar. :)

hahaha iyi yapmış bence çok sempatik doğal bir poz olmuş kıskanmayın hemen :):)

ne alaka doğal sempatik bir poz olmuş herkes senin gibi pis düşünceli değil işteee :F
pozisyonları yer değişse kısmkanırdım da bu poxisyondan gol olmaz o yüzden kıskanmam :F

gb napmış öyle ab grubundan uyandım resmen :(
bir yusuf masalının ab de küçük gelini geçtiğini görünce tekrar gurur duydum ab ile:F @mrt-06
bbeb çok iyi gidiyi
cinayet bu reytingle gitmez gbi
macun küçük gelini geçmiş totalde ab dekg ye takılmış :F

Son düzenleme:
pozisyonları yer değişse kısmkanırdım da bu poxisyondan gol olmaz o yüzden kıskanmam :F

gb napmış öyle ab grubundan uyandım resmen :(
bir yusuf masalının ab de küçük gelini geçtiğini görünce tekrar gurur duydum ab ile:F @mrt-06
bbeb çok iyi gidiyi
cinayet bu reytingle gitmez gbi
macun küçük gelini geçmiş totalde ab dekg ye takılmış :F
aaa çok ayıp acı biber sürmek gerekiyo ağzına :kiki::kiki:

Lider Acun Medya'ya büyük tebrikler. :Z

Kg iyi, Güneşi Beklerken idare eder... Ergenler dün akşam twitter'ı yıktı esas oğlan amerikaya gidiyomuş onu tartışıyolar. :F Allah akıl fikir ihsan eğlesin gençlerimize. :):)

Cinayet yakında kalkar. :)

Son düzenleme:
YST artık zirvede pazar günleri :) 9.59 reyting ab 8.47 reyting alarak müthiş gitmiş
kg 9.57 reyting alarak çok iyi gitmiş abde 3.44 reytingle fena değil stv ye göre
gb total 6.19 ab 9.13 reytingle zirvede yer almış tebrikler

güneşi beklerkende çook saçma konular var ve konuşmalar var mesela zeynepin deli gibi bağırması ve jale ye tokat atması tam bir saçmalıktı,fakat bu dölümde heyecan oldukça fazlaydı ve abde 1.yiz :D

Güneşi beklerken AB de uçmuş :O
Totalde kıl payı 1. olmuş YST :D
Küçük Gelin total süper ab vasat 😛
Bir Yusuf masalı yükselmiş.
AKY düşmüş belliydi zaten :D

Güneşi Beklerken her iki gruptada süper gitmiş ab de 1nci olmuş:)
Yeteneksiz Türkiye iyi gitmiş:)
Küçük Gelin yavaş yavaş düşmeye başlamış ab de berbat gitmiş
Adını Kalbime Yazdım kötü gitmiş:(

Yetenek Sizsiniz Türkiye TOTAL'de zirvede yer almış tebrikler.

Güneşi Beklerken yükseliş yaşamış ve TOTAL'de 6 Reytingi geçmiş AB'de zirveyi almış tebrikler.

Küçük Gelin zirveyi unuttu iyice ancak oranları muhteşem tebrikler.

Adını Kalbime Yazdım beklediğimden daha iyi oranlar almış haftaya InşAllah iyice yükselecek tebrikler.

vay gb zirve almis abde tebriklee diger butun yapimlara da tebrikler
cinayetin suresi kisaltilmali dizi abde saatine gore iyi gidiyor tebriklerr