ehsan7000
Favori Üye
Yok ama Pazar 23.15`e atıldığı için herkes öyle demişti.Cinayet için yayından kaldırılma haberi çıkmış mıydı?
Buradan kaldırırsa Kanal D gerçekten çok saçma bir iş ve seyirciye saygısızlık yapmış olur. Beklenmeyecek derecede iyi A/B oranları. Gerekiyorsa maliyeti düşürsünler, süreyi kısaltsınlar. 1.30'da bitiyormuş dizi. 😱Yok ama Pazar 23.15`e atıldığı için herkes öyle demişti.
Kanal D Kanıt dizisi Pazar 23.15'te A/B'de 4-5 aldığı halde bile bitirmişti diziyi. Bu yüzden ben herşey bekliyorum.Buradan kaldırırsa Kanal D gerçekten çok saçma bir iş ve seyirciye saygısızlık yapmış olur. Beklenmeyecek derecede iyi A/B oranları. Gerekiyorsa maliyeti düşürsünler, süreyi kısaltsınlar. 1.30'da bitiyormuş dizi. 😱
Kanal D Kanıt dizisi Pazar 23.15'te A/B'de 4-5 aldığı halde bile bitirmişti diziyi. Bu yüzden ben herşey bekliyorum.
Behzat Ç. gibi gidiyor aslında. Bence de yeni Kanıt olabilir ama bitirmezse diziyi.
Aynen maliyeti az olduğu halde kaldırılmasına anlam verememiştim.Kanıt bildiğim kadarıyla çok küçük bir ekiple çekilen işti yani maliyeti çok azdı. Cinayet'in kadrosu geniş mi falan pek bilmiyorum ama Nurgül Yeşilçay ve Engin Altan Düzyatan dışında başka pahalı oyuncusu varsa Kanal D kaldırabilir.
hahaha iyi yapmış bence çok sempatik doğal bir poz olmuş kıskanmayın hemen
ne alaka doğal sempatik bir poz olmuş herkes senin gibi pis düşünceli değil işteeeoğlan olmasa kendisi arkada olurdu işte bende onu diyorum anlatamadık )
pozisyonları yer değişse kısmkanırdım da bu poxisyondan gol olmaz o yüzden kıskanmamhahaha iyi yapmış bence çok sempatik doğal bir poz olmuş kıskanmayın hemen
ne alaka doğal sempatik bir poz olmuş herkes senin gibi pis düşünceli değil işteee
aaa çok ayıp acı biber sürmek gerekiyo ağzınapozisyonları yer değişse kısmkanırdım da bu poxisyondan gol olmaz o yüzden kıskanmam
gb napmış öyle ab grubundan uyandım resmen
bir yusuf masalının ab de küçük gelini geçtiğini görünce tekrar gurur duydum ab ile @mrt-06
bbeb çok iyi gidiyi
cinayet bu reytingle gitmez gbi
macun küçük gelini geçmiş totalde ab dekg ye takılmış
Kanal D bitirmez bence, AB'de 20 Share izleniyor hemde fazla maliyetli bir dizi değildir. Devam ettirir.Cinayet için yayından kaldırılma haberi çıkmış mıydı?