9 Şubat 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken dev yükseliş yaşamış. A/B'de zirveyi almış ve ilk defa sanırım 9 reytingi geçmiş. Totalde de 6 reytingi geçerek Kanal D'nin yüzünü güldürmüş. Bir türlü enerjim yok diziye kaldığım yerden devam etmeye. :(

Yetenek Sizsiniz Türkiye iyi giderek Totalde Küçük Geline az farkla da olsa geçit vermemiş. A/B`de düşüş yaşayarak 2. sıraya gerilemiş.

Küçük Gelin türevi total dizileri gibi zamanla düşüş yaşıyor ve daha da kan kaybedecek zamanla.

Cinayet Kanıt ayarında gidiyor. Kanal D bitirmeye çalışsa da A/B'de iyi direniyor.

Ben Bilmem Eşim Bilir yine çok iyi gitmiş. Program bağırıyor bana ara verin sonra reytingimi yükselteyim diye.

Küçük Ağa'nın hergün yayınlanan tekrarı "merak etmeyin Salı yine fırtına estireceğim" diyor. Kanal D'nin aklı olsa 22.30'a kadar uzatır hem Çalıkuşu hem Küçük Ağa yükselir.

Adını Kalbime Yazdım düşüş yaşamış yeni gününde ama yine de Show'u idare etmiş.

Yalan Dünya'nın dabahın köründe yayınlanan tekrarı gayet iyi gitmiş.

acun totalde liderliği 0.2 almış. Ab de ise ikinci olmuş tebrikler.
küçük gelin totalde küçük bir farkla ikinci olmuş. ab de ise her zaman ki gibi vasat gitmiş.
güneşi beklerken ab de 9 geçerek birinci olmuş tebrikler diziye. totalde ise 6 geçmiş.
aky bu zorlu günde iyi sonuçlar almış ona da tebrikler.
cinayet ab de iyi sonuçlar alırken totalde kötü gitmiş.
bbeb iki grupta da iyi sonuçlar almış.

Maşallah kanal d dizileri uçuşa geçti!
gb 6 yı geçmiş ab grubunda 1.olmuş
küçük gelin zirveyi kıl payı kaçırmış dün hiç izlemedim zaten :D

Özellikle Arka Sokaklar ve İntikam uçuşta. :A

Güneşi beklerken 😱 Kanal D`ye tebrikler artık dizileri eskiye göre iyi gidiyor :)

Helal olsun sana AKY böyle zorlu bir günde. :Z Haftaya 4 Reytingi geçer InşAllah. :)

Güneşi Beklerken dünkü bölüm iyiydi gerçekten. Aldığı bu oranlar ve yükselişi gayet normal, tebrikler. Nice AB zirvelerine :F

Kanal D en iyi diziler grubu
TOTAL
1.
KÜÇÜK AĞA
2. ARKA SOKAKLAR
3. GÜNEŞİ BEKLERKEN
4. ÇALIKUŞU
5. ZEYTİN TEPESİ
AB
1. KÜÇÜK AĞA

2. GÜNEŞİ BEKLERKEN
3. ÇALIKUŞU
4. YALAN DÜNYA
5. ARKA SOKAKLAR
Çalıkuşu bu 3 lük ve 4 lükten düşmediği sürece bitmez :Z
Kanal d de 14 dizi var şu anda başlayacaklarla birlikte ama not defteri ve gelecek dizileri saymadım daha onlar gelince 20 yi bulur.Yani Çalıkuşu 10 diziden 3 olabildiğine göre ditmez ve kanal d diziyi alır gibime geliyor.
Hem bu hafta kaçak ta yok gerçi olsa birşey farketmez.:DKüçük ağanın etkisiyle ve heyecanlı bir bölümle Çalıkuşu oranlarını korur hatta oranlarını arttırabilir...Farkı Çalıkuşum:oley:

Kanal D en iyi diziler grubu
TOTAL
1.
KÜÇÜK AĞA
2. ARKA SOKAKLAR
3. GÜNEŞİ BEKLERKEN
4. ÇALIKUŞU
5. ZEYTİN TEPESİ
AB
1. KÜÇÜK AĞA

2. GÜNEŞİ BEKLERKEN
3. ÇALIKUŞU
4. YALAN DÜNYA
5. ARKA SOKAKLAR
Çalıkuşu bu 3 lük ve 4 lükten düşmediği sürece bitmez :Z
Kanal d de 14 dizi var şu anda başlayacaklarla birlikte ama not defteri ve gelecek dizileri saymadım daha onlar gelince 20 yi bulur.Yani Çalıkuşu 10 diziden 3 olabildiğine göre ditmez ve kanal d diziyi alır gibime geliyor.
Hem bu hafta kaçak ta yok gerçi olsa birşey farketmez.:DKüçük ağanın etkisiyle ve heyecanlı bir bölümle Çalıkuşu oranlarını korur hatta oranlarını arttırabilir...Farkı Çalıkuşum:oley:
Not defteri Kanal D`nin dizisi değil :D FOX`ta başlayacak Avşar film :)

Güneşi Beklerken'im ab'de yayın hayatının en yüksek oranına ulaşarak zirveyi almış. :oley: :oley: Umarım bundan sonra hep zirvede olur. Totalde de 6'yı geçerek gayet iyi gitmiş. :)

Küçük Gelin ve yst iyi oranlar almışlar yine. :)

Aky yeni gün ve saatinde düşüş yaşamış. Ama önemli olan haftaya ne yapacağı. :)

Ben Bilmem Eşim Bilir çok iyi oranlar almış. :)

Cinayet ab'de iyi gitmeyi başarmış tekrardan. Dizi sezon sonunu görebilir bence. :)

Küçük Ağa'm tekrarıyla yine harikalar yaratmış. :)

Zeytin Tepesi'nin tekrarı orta karar gibi. Dizinin pek yükselebileceğini sanmıyorum ama fazla düşmez bence.

Bir Yusuf Masalı ab grubunda çok iyi gitmiş tebrikler umarım bu başarısını sürdürür. :)

1KANAL DGünesi Beklerken1,1913,4840,102,64
2STAR TVYetenek Sizsiniz Türkiye1,145,7116,982,60
3KANAL DCinayet1,281,093,253,65

{thead}

{th=center}ıra{/th}
{th=left}Kanal{/th}
{th=left}Bölüm{/th}
{th=center}M/K{/th}
{th=center}Rating{/th}
{th=center}Share{/th}
{th=right}Skor{/th}

{/thead}