ben bu sefer erkenciyim sen geç geliyorsunLa la land dönemi başladı şimdi sinematografi ile devamı da gelir şarkıyla yönetmenle falan
ben bu sefer erkenciyim sen geç geliyorsunLa la land dönemi başladı şimdi sinematografi ile devamı da gelir şarkıyla yönetmenle falan
ben bu sefer erkenciyim sen geç geliyorsun
Korkmayın titreyin.La la land dönemi başladı şimdi sinematografi ile devamı da gelir şarkıyla yönetmenle falan
Korkmayın titreyin.
Digiturk.com.trYola çıktım e mail üyeliği istemeyen bir yayın yok mu ya bulamıyorum.
emma stone dan bende bir aksiyon bekliyordumda olmadıKeşke Ryan Gosling ve Emma Stone şarkıyı birlikte seslendirselerdi. Ya da dans etselerdi ne bileyim.
Filmde olduğu gibi eliyle eteklerini tutup reverans yapması.@Doğu nerdesin ses verde uyandığını anlayalım en azındantamda en zevkli yerinden geldin olayın
emma stone dan bende bir aksiyon bekliyordumda olmadı
Yatıyom ben@Doğu nerdesin ses verde uyandığını anlayalım en azındantamda en zevkli yerinden geldin olayın
emma stone dan bende bir aksiyon bekliyordumda olmadı
reverans ı ileri boyutlara taşıyıp eteği iyice yukarı çekiştirmesini tercih ederdimFilmde olduğu gibi eliyle teklerini tutup reverans yapması.
uyu la zaten ortalık la la land dan geçilmiyor uğursuz şey? geldin batırdın geceyiYatıyom benİzlemiyorum da zaten etkinliği. Yarın derbi var şimdi yatmazsam sittin sene uyanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?