Belliydi zaten. Bu arada En iyi yardımcı erkek oyuncu Müslümanmış herhalde akademiden ödül alan ilk Müslüman yanlışsam düzeltinuyu la zaten ortalık la la land dan geçilmiyor uğursuz şey? geldin batırdın geceyi![]()
Belliydi zaten. Bu arada En iyi yardımcı erkek oyuncu Müslümanmış herhalde akademiden ödül alan ilk Müslüman yanlışsam düzeltinuyu la zaten ortalık la la land dan geçilmiyor uğursuz şey? geldin batırdın geceyi![]()
valla emmanın her bişeyine baktımda dediğin oğlanın şeyine bakmak aklıma gelmediBelliydi zaten. Bu arada En iyi yardımcı erkek oyuncu Müslümanmış herhalde akademiden ödül alan ilk Müslüman yanlışsam düzeltinSalesman'a da ödül gelmiş enteresan
![]()
Ne çok ödül dağıtılıyor yav. Direk en iyi filme ver geç anasını satayım boş işleresmer kadın pek tipim olmasada şu an söylediği şarkı harika insanın içine işliyor
valla emmanın her bişeyine baktımda dediğin oğlanın şeyine bakmak aklıma gelmedi) olabilir yani dikkat etmedim
![]()
Viola Davis ödül sundu ve aldı.Ben hep şey diye düşünürüm, belki yanlış belki doğru. Ödül alamayacakları sahneye çıkarmak için ödül sunduruyorlar. Hadi inş Hupert alsın.![]()
hayır sadece en iyi film değil ? en iyi kadın oyuncu, en iyi yönetmen ve en iyi film ödülleri verilse benim açımdan yeterli üç ödül gerisi ıvır zıvırNe çok ödül dağıtılıyor yav. Direk en iyi filme ver geç anasını satayım boş işler![]()
Dimi ya yok kurgu yok müzik falan filan derken aha saat 7 buçuk oldu size de yazıkhayır sadece en iyi film değil ? en iyi kadın oyuncu, en iyi yönetmen ve en iyi film ödülleri verilse benim açımdan yeterli üç ödül gerisi ıvır zıvırha birde en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüde verilebilir
![]()
La dikine bir heykelcik için bu kadar saate kadar beklediysen 2 ay sonra play offlara eksiksiz teşrif edeceksin bahane istemiyorumOf uyuyacağım şimdi verin artık şu ödülleri be![]()
o kısımlardan hiç anlamam zatenDimi ya yok kurgu yok müzik falan filan derken aha saat 7 buçuk oldu size de yazık![]()
La dikine bir heykelcik için bu kadar saate kadar beklediysen 2 ay sonra play offlara eksiksiz teşrif edeceksin bahane istemiyorum![]()
Takım cayır cayır yanıyor bu sezon. İç sahada maç verme ihtimalimiz sıfırCavs'ı ezeceğiz o kadar kaçar mı ya izlerim onları merak etme![]()