89. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

uyu la zaten ortalık la la land dan geçilmiyor uğursuz şey? geldin batırdın geceyi :)
Belliydi zaten. Bu arada En iyi yardımcı erkek oyuncu Müslümanmış herhalde akademiden ödül alan ilk Müslüman yanlışsam düzeltin :) Salesman'a da ödül gelmiş enteresan :)

esmer kadın pek tipim olmasada şu an söylediği şarkı harika insanın içine işliyor :)

Belliydi zaten. Bu arada En iyi yardımcı erkek oyuncu Müslümanmış herhalde akademiden ödül alan ilk Müslüman yanlışsam düzeltin :) Salesman'a da ödül gelmiş enteresan :)
valla emmanın her bişeyine baktımda dediğin oğlanın şeyine bakmak aklıma gelmedi :)) olabilir yani dikkat etmedim :)

Hacksaw'ın aldığı ödüller rezaletten başka bir şey değil. Bu arada LLL toplamda 7 ödülle tamamlayacak gibi, tabii Huppert almazsa.

Oscar'ı alanlar niye bu kadar sıkıcı konuşma yapıyor. Allah'in denyolar sadece teşekkür ediyorlar.s.s

esmer kadın pek tipim olmasada şu an söylediği şarkı harika insanın içine işliyor :)

valla emmanın her bişeyine baktımda dediğin oğlanın şeyine bakmak aklıma gelmedi :)) olabilir yani dikkat etmedim :)
Ne çok ödül dağıtılıyor yav. Direk en iyi filme ver geç anasını satayım boş işler :A

Ne çok ödül dağıtılıyor yav. Direk en iyi filme ver geç anasını satayım boş işler :A
hayır sadece en iyi film değil ? en iyi kadın oyuncu, en iyi yönetmen ve en iyi film ödülleri verilse benim açımdan yeterli üç ödül gerisi ıvır zıvır :) ha birde en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüde verilebilir :)

hayır sadece en iyi film değil ? en iyi kadın oyuncu, en iyi yönetmen ve en iyi film ödülleri verilse benim açımdan yeterli üç ödül gerisi ıvır zıvır :) ha birde en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülüde verilebilir :)
Dimi ya yok kurgu yok müzik falan filan derken aha saat 7 buçuk oldu size de yazık :A

Ben dedim size Manchester senaryoyu alacak diye la la bir ödülden daha eli boş döndü :A

off bee bunuda lay lay lom alacak diye çok tedirgindim en azından özgün ü kapmadı kapanda foktan bir film ama olsun :)