89. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

törendeki yanlışlığa töreni düzenleyenler sebep olmuş warren amcayla faye teyzenin hiç bir suçu yok hatta warren amcamız çokda dikkatli davranmış zarfta niye emma stone yazılı diye çevresine mal mal bakıp emin olmak için faye teyzeye uzatıyor zarfı teyzemiz çıkarımda bulunarak emma varsa lay lay lom en iyi fim ödülünü almıştır diye keşif yapıp la la land diye açıklıyor aslında ikiside kabahatli değil kabahat töreni düzenleyenlerde :)

ama karışıklığa hem sevindim hem üzüldüm? sevindim nedeni ise iki haketmeyen film la la land ve moonlight ( la la land dan daha beterdi :) ) filmine imza atanlar tam bir sevinç yaşayamadı hayal kırıklığına uğradılar onların üzüntüsü benim sevincimdir :) ( keşke emma üzülenler arasında olmasaydı neyse o kendi ödülünü aldı nasıl olsa :) )

karışıklığın asıl yararı trump a oldu? trump pezosu akşamki eleştirilerle bugün gündeme oturacaktı ama tören sonundaki fiyasko herşeyin önüne geçti trump da rahat bir nefes aldı bazen şans kötülerden yanadır :)

dün akşamki törende en çok beklediğim olay emma stone un oscar heykelciğini kucakladığında yaşadığı sevinci görmekti ve tamda sıra ona gelmişken şrfsz digitürk beni bundan mahrum etti? tüm küfürlerimi digitürk ün sahibine ve proğramın yayınında yapımında emeği geçenlere yolluyorum:)

akşamki karışıklık neden ve nasıl olmuş BBC den açıklamalarla sizi başbaşa bırakıp sayfayı terkedeyim :)

http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-39100930

emma yı izleyecektim onu kaçırdım yayın gitti :) ama siz rezil olmuşsunuz bir tarafınıza kına yakın artık :)

twitter dan emma stone u baştan sona izledimde öyle kendime geldim törendeki kart karmaşası harika olmuş ya o kısımları canlı izleyemedim ama tekrarını bir kaç kere izledim nerdeyse lay lay lom un tüm ekibi teşekür konuşması yapıyor adamlarda sonra jeton düşüyor :)

cookie ödül almadı ama senin viola baskülü bu sefer yine kaptı oscar ı ama haketmişti filmin bir kaç yerinde parlamıştı kadın :)

yazına harikayı basacaktım @Tolstoyevski ama emma ya laf attığın için beğenmekle yetindim orda batırmışsın:) güzel yorumuna sinek kaçmış :)

akşam yaşadığınız hayal kırıklığı benim mutluluğuma dönüştü her sene böyle olur umarım :)
keşke en iyi filmi gerçekten hakeden bir film alsaydı lay lay lom alamadı ama alan moonlight tam bir fiyaskoydu :)
Bursaspor'un şampiyon olduğu sene Saracoğlu'nda yanlış anons sonucu Fenerbahçeli oyuncu ve taraftarların sevinci vardı, onlar nasıl bir şok yaşadılarsa aynısını ben de yaşadım. Geceden beri başıma ağrı girdi, aradan saatler geçmesine rağmen üstümdeki şoku atlatamadım bir türlü. İzlediğim derbi maçtan bile zevk alamadım. :(

Bursaspor'un şampiyon olduğu sene Saracoğlu'nda yanlış anons sonucu Fenerbahçeli oyuncu ve taraftarların sevinci vardı, onlar nasıl bir şok yaşadılarsa aynısını ben de yaşadım. Geceden beri başıma ağrı girdi, aradan saatler geçmesine rağmen üstümdeki şoku atlatamadım bir türlü. İzlediğim derbi maçtan bile zevk alamadım. :(

Geçmiş olsun, o kadar takma diyeceğim de bende de etkisi geçmedi. Hala gülüyorum. :D Bu arada gece bir şey paylaşmıştın yarra yering diye bir içki adıydı sanırım? :D Kelimelerin gücü var derlermiş. :D

Geçmiş olsun, o kadar takma diyeceğim de bende de etkisi geçmedi. Hala gülüyorum. :D Bu arada gece bir şey paylaşmıştın yarra yering diye bir içki adıydı sanırım? :D Kelimelerin gücü var derlermiş. :D
İçki ismi mi bilmiyorum da, benim geceye başlamadan önce 2 tek attığım doğrudur. :)Takmamak mümkün değil ki. Fenerbahçe taraftarına nasıl güldüysem, daha ağırını yaşadım bu gece. Yanlış anons yapılmayıp Moonlight kazansa sıkıntı yoktu da, böyle olunca ve La La Land ekibi gerisin geri sahneden inerken üzülmedim değil.

İçki ismi mi bilmiyorum da, benim geceye başlamadan önce 2 tek attığım doğrudur. :)Takmamak mümkün değil ki. Fenerbahçe taraftarına nasıl güldüysem, daha ağırını yaşadım bu gece. Yanlış anons yapılmayıp Moonlight kazansa sıkıntı yoktu da, böyle olunca ve La La Land ekibi gerisin geri sahneden inerken üzülmedim değil.

Haklısın etkisi vardır anons olayının. Ama Moonlight, ödülü en büyük rakibi LLL'nin "elinden" almasaydı bile sürprizdi ve o baş ağrırdı. :D Ha etkisi bu saate kadar sürmezdi orası ayrı. :D

Haklısın etkisi vardır anons olayının. Ama Moonlight, ödülü en büyük rakibi LLL'nin "elinden" almasaydı bile sürprizdi ve o baş ağrırdı. :D Ha etkisi bu saate kadar sürmezdi orası ayrı. :D
Şokun etkisiyle uyuyamadım ve 2 tane üst üste Laroxyl uyku hapı aldım, onun etkisi de var. Derbi maç izledim galip geldik ama sevinemiyorum, ilginç bir durum. :)

Sırf bu tören için 2 saatlik uykuyla günü geçirdim gözlerim kan ağlıyor bari değseydi be. Sabah da dedim ama hala aklımdan çıkmıyor. Moonlight'ın en iyi filmi alması Spotlight'tan bile facia bir durumdur. Akademi'nin verdiği en skandal ödüllerden biridir. Hele bir de öyle bir durumun yaşanması beni soğuttu resmen. En çok ödül alan film olmasına rağmen La La Land'in en iyi filmi alamaması faciadır.

Uzun süre akıllardan çıkmayacak bir gece olarak kalacak. Bakalım 2017'de ne gibi skandallar göreceğiz. Tek isteğim bu kadar siyahi temalı film görmemek, insanı sinemadan soğuturlar. 2 saate yakın süreden sadece yarım saati başarılı olan bir filme en iyi filmi vermek... Neyse daha sayarım da uyumam lazım. Kafamın dağılması gerekiyor. Son olarak buradan Akademi'yi tekrar tekrar kınıyorum. :)

La la Land la la Land la la Land la la la Land :Z La la Land'tan gol haberi mi var la la la Land :Z

Müthiş bir sevinç içersindeyim, sabah ilk kalktığımda ilk başta inanamadım, sonra sevinçten evi turladım evet ulan! :Z Gerçekten müthiş bir haz duydum, en iyi filmi alamaması bir yana, fenerbahçe misali anons skandalına imza atmış olması zaten zayıf olan bedenimi daha da zayıflattı yağ erinesinden :Z

Abi sen kalk 14 dalda aday ol, rekor kır ama en iyi film ödülünü alama, evet gerçekten tarihe geçtiğine hemfikiriz artık. :) La La Land la la Land la la Land la la Land :Z

Sen kalk 14 dalda aday ol, 6'sını anca alabil. Akademi bey diyeceksiniz! :A

Yine de günün hayal kırıkları yok değil. Mesela en iyi yönetmen ödülünü Mel amca hak ediyordu, en iyi kadın oyuncu ödülünü Emma Stone hak etmiyordu. Ama ne diyelim, sağlık olsun. Biz adamlardan Big Five beklerken adamlar Big Dad aldı, 5'te sıfır çekselerdi ne gülerdim ama :A

Moonlight'i ilk izlediğim sıralar bu alacağına LLL alsın demiştim, adaylıklardan önceydi tabi. Zamanla fikrim değişti, La la Land dünyanın en en antipatik filmi oldu benim gözümde, ne kadar rezil olsa o kadar sevinirim öyle bir nefret nefret ne kelime abartı :Z la la la Land, seniii en iyi film yaptırmayacağız! :A la la Land la la Land :Zkeşke 3-4 ödülle kalsaydı, en iyi yönetmen ve kadın oyuncu ödülleri içimde ukte kalacak ama olsun, yetmez ama evet! :Z

Müthiş bir sevinç, mutluluk içerisindeyim. Sınav dönemim olduğu için bu bana ekstradan bir doping, motivasyon verdi. Huşu içinde önüme bakabilirim artık, evet gereğinden fazla abartılı bir şekilde taktım şu filme durumun saçmalığını biliyorum ama ne yapayım biz de böyle küçük şeylerden mutluluk duyuyoruz :A

Adaylıklardan sonra oscarı bırakmayı düşünüyordum, son anda gönlümü kazandılar. Yine eskisi gibi olmaz ama iddialı filmleri aradan çıkarmaya çalışırım, la la land :Z

Moonlight'e gelirsek, kesinlikle hak etmedi lakin La La Land'ın 14 adaylık aldığı bir ortamda pek de eleştiriye müstahak bir film değil, benim gönlüm Nocturnal Animals, Arrival yahut Hacksaw Ridge'den yanaydı. Hell ol High Water alsaydı da çok sevinirdim ama olsun, kısmet Bursa'dan gol haberiymiş. :Z

1L2WNj.jpg

Sabah ne sevinmişim be, şimdi o mutluluktan eser yok. Memnunluk hissi olsa bile o çoşku başka bir şeydi, kırk yılda bir gelecek türden, şimdi okuyunca ne abartmışım diyorum ama dediğim gibi o anki çoşku anlatılamaz. Sanırım 16 Nisan akşamı imkansız ama olur da hayırlı bir sonuç çıkarsa o zaman da bunun gibi içim içime sığmaz. Evet, biliyorum imkânsız ama, hayali bile güzel lan. :D

merak etme en iyi film ödülü kaçırdığında rüyadan uyanırsın :)
Ben mantık aramadan izler ve gülerim. Çiko da seviyordu, bu söylediklerini duymasın. :) @Çiğdem-
aaa @destere Jackie Chan e lafmı ediyor mesajını bulamadım ama oklavayı hak etmiş ayoll:kizgin::kizgin::kizgin:

türkiyede kemal sunal neyse tüm yabancı ülkelerini ele alarak söylüyorum yabancılardada jackie odur ayoll bir kemal sunalın birde jackienin filmelrini ezbere billirim ve insan bıkmadan hala aynı duygularla izliyor :A :A :A

aaa @destere Jackie Chan e lafmı ediyor mesajını bulamadım ama oklavayı hak etmiş ayoll:kizgin::kizgin::kizgin:

türkiyede kemal sunal neyse tüm yabancı ülkelerini ele alarak söylüyorum yabancılardada jackie odur ayoll bir kemal sunalın birde jackienin filmelrini ezbere billirim ve insan bıkmadan hala aynı duygularla izliyor :A :A :A
jackie chan e bişey demedim demiştimki chakie chan in hiç kötü filmine rastlamadım tüm filmleri vasat üstüdür iyi filmlere imza atar yani iyi diyebileceğimiz seyirlik filmler yapar, ama unutulmaz harika diyebileceğimiz filmleride pek yoktur :)

jackie chan e bişey demedim demiştimki chakie chan in hiç kötü filmine rastlamadım tüm filmleri vasat üstüdür iyi filmlere imza atar yani iyi diyebileceğimiz seyirlik filmler yapar, ama unutulmaz harika diyebileceğimiz filmleride pek yoktur :)
aaa son cümlene kadar gayet iyi gidiyordun vlla :F her filmi tvde çıksa hala aynı heyecanla izleniyorya sen ona bak ayoll :A :A :A

adam çok komik kavga ediyor vlla hahah en çokta oyüzden seviyorum komedi gibi oluyor kavga sahneleri çocukken çok gülerdim :F

aslında sabah o sahneleri canlı izleyebilseydim tamda aradığım sahneydi ama digitürk içine etti olayın :) yaşadığınız heyecanı ve sonraki hayal kırıklığını görmek isterdim :) bu seneki tek dileğim la la land ın en iyi film seçilmemesiydi ama onun yerine seçilen moonlight çok daha beter durumda yani birini savuştururken diğerine katlanacağımı tahmin edemedim :)

aaa son cümlene kadar gayet iyi gidiyordun vlla :F her filmi tvde çıksa hala aynı heyecanla izleniyorya sen ona bak ayoll :A :A :A

adam çok komik kavga ediyor vlla hahah en çokta oyüzden seviyorum komedi gibi oluyor kavga sahneleri çocukken çok gülerdim :F
özellikle düz duvara tırmandığı sahneler harikadır :) adama yerçekimi işlemiyor :) her filmindede kendisine aşık bir kadın bulur :)

aslında sabah o sahneleri canlı izleyebilseydim tamda aradığım sahneydi ama digitürk içine etti olayın :) yaşadığınız heyecanı ve sonraki hayal kırıklığını görmek isterdim :) bu seneki tek dileğim la la land ın en iyi film seçilmemesiydi ama onun yerine seçilen moonlight çok daha beter durumda yani birini savuştururken diğerine katlanacağımı tahmin edemedim :)

özellikle düz duvara tırmandığı sahneler harikadır :) adama yerçekimi işlemiyor :) her filmindede kendisine aşık bir kadın bulur :)
Hhahah aa evet birde cüneyt arkın gibi düblor kullanmayan birisi her filmin sonunda jackienin zor anlarını gösterirler film sonlarında adam gerçekten yapıyor o gördükelrimizi neler neler gelyor adamın basına o bölüm sonlarında olan kazaları görmekte çok güzel oluyordu :F

Hhahah aa evet birde cüneyt arkın gibi düblor kullanmayan birisi her filmin sonunda jackienin zor anlarını gösterirler film sonlarında adam gerçekten yapıyor o gördükelrimizi neler neler gelyor adamın basına o bölüm sonlarında olan kazaları görmekte çok güzel oluyordu :F
yalnız çekimleri neden kendi memleketinde değilde hep abd veya başka yerlerde yapıyor anlamadım oysa çini tanıtması lazım bir çinli olarak :)

yalnız çekimleri neden kendi memleketinde değilde hep abd veya başka yerlerde yapıyor anlamadım oysa çini tanıtması lazım bir çinli olarak :)
istanbulda bile dizi yapmıştı :F aa evet amerika ağırlıklı oluyor nedense ama şöyle düşünmek lazım ayoll türkiyede okadar şehir var ama diziler filmler istanbulda çekilir yabancı ülkelerdede amerika işte tercih ediliyor :A :A :A

istanbulda bile dizi yapmıştı :F aa evet amerika ağırlıklı oluyor nedense ama şöyle düşünmek lazım ayoll türkiyede okadar şehir var ama diziler filmler istanbulda çekilir yabancı ülkelerdede amerika işte tercih ediliyor :A :A :A

demekki hollywood da çıkacağı düz duvar çok :) keçi gibi kayalıkların bol olduğu yerleri seçiyor :)