89. Oscar Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Ohaa oscar tarihinin en büyük faciası yaşandı. Neye üzüleceğimi bilemiyorum. Yanlış okumalarına mı ödülün Moonlight'a gitmesine mi. Yazıklar olsun bee.

La La Land ekibine konuşma yaptırdıktan sonra ödülü Moonlight'a vermek ne demek ya? Vallahi Altın Kelebek'in skandalları bile bunun yanında hiçbir şey.

Ohaa şaka mu bu.😱
Yapılan hata saçma ödül daha saçma.s s Hangi denyo okudu bu ödülü izleyeceğim o anları geri zekalı ahmak. Artık ödülün La La Land'a gidecegine ne kadar inandıysa.:F

Ama bu ne yaa bu ne Moonlight ne

Sorun Moonlight'ın alması değil, her ne kadar LLL'nin hak ettiği konusunda ısrarcı olsam da. Sorun ekibi sahneye çağırdıktan sonra başka filme ödül verildiğinin açıklanması. Bu nasıl küçük düşürücü bir şey.

Moonlight'ı da sevmesem de La la yeterince aldı ödül zaten yeter onlara :A İyi eğlendim doğrusu :A

Olayın LLL'nin finaline benzediği söyleniyor da hiç aklıma gelmemişti. Bu skandaldan sonra 100 yaşındaki insanları saygın diye sahneye çıkarmazlar herhalde.

İkisi anlaşamadı orada. Kadın göremeden LLL dedi. Adam başka zarf arıyor. Gerçekten rezalet oldu. Ama ben eğlendim. :D

Moonlight cidden şaka gibi. Amacını hiç veremeyen bir filmdi. Allah cezanı versin akademi. Siyahilere vereceksen böyle hak yiyeceksen git Hidden Figures de Moonlight ne yani. Taraji'nin tek miniğine değişmem o filmi.

Olayın LLL'nin finaline benzediği söyleniyor da hiç aklıma gelmemişti. Bu skandaldan sonra 100 yaşındaki insanları saygın diye sahneye çıkarmazlar herhalde.

Digitürk'te tekrar oynattılar. Adam neredeyse 1 dakika açıklamadı. Kartın içine baktı başka kart aradı hatta. Yanındaki kadın da çok beklettiğini düşünürek tam bakmadan La La Land dedi. -çünkü Emma Stone'un kartıydı o- Yani burada bir suçlu arayacaksak kartı verenlerdir. Ha büyük büyük rezalet.

Kartı veren Trump'ın adamı. :A

Digitürk'te tekrar oynattılar. Adam neredeyse 1 dakika açıklamadı. Kartın içine baktı başka kart aradı hatta. Yanındaki kadın da çok beklettiğini düşünürek tam bakmadan La La Land dedi. -çünkü Emma Stone'un kartıydı o- Yani burada bir suçlu arayacaksak kartı verenlerdir. Ha büyük büyük rezalet.
Asıl suç kartı verenlerde olabilir ama doğru düzgün bakmayan Faye Dunaway de onun kadar suçlu. Şimdi Oscar'ın saygınlığına gölge düştü.

O değilde olayı La La Land'ın sonuna benzetmeye çalışmaları çok zekice bu arada. Bak şimdi telafi ettiler.:F

Ama en iyi film fikri yanlış..

Moonlight adaylığı bile haketmiyordu. Film sırf zenci hakları ve eşcinsellik yönüyle kazandı. Hacksaw Ridge taraftarı olarak sinirliyim. Mel Gibson ve filmimizin hakkı yendi.

Şoku atlatamıyorum. :D Ama rezillik dışında konuşacak olursam. En İyi Film'i hak eden bir film yoktu bence. Keşke zarf boş çıksaydı. :A Yok rezilliği unutamıyorum, olmuyor ahahah. :D

Moonlight'ın kazanmasında eşcinsellik ve siyahilik etkili. Ancak yönetmen gayet başarılı bir iş çıkarmıştı. LLL de alsa, Moonlight da alsa kabulümdü benim. Hatta LLL'ye gitmemesine sevindim. Skandalın gölgesinde kaldı LLL'ye gitmemiş olması. Gerçi son durum ne belki Manchester'a gitmiştir. :D

Bir de Oscar'a bir şey olmaz. Sonuçlarına katılmıyorum çoğu zaman ama seneye bununla ilgili bol esprili bir yayın yaparlar, eğleniriz izlerken. :D

@Tolstoyevski nasıl beddua ettiysen adamlarla dalga geçmişler resmen. :D

Yalnız cidden büyük rezalet olmuş. Moonlight'ın Oscar alma sebebi de belli. Cidden bu Oscarlar ciddiye alınmaz.