ben bu sefer erkenciyim sen geç geliyorsunLa la land dönemi başladı şimdi sinematografi ile devamı da gelir şarkıyla yönetmenle falan![]()
ben bu sefer erkenciyim sen geç geliyorsunLa la land dönemi başladı şimdi sinematografi ile devamı da gelir şarkıyla yönetmenle falan![]()
ben bu sefer erkenciyim sen geç geliyorsun![]()
Korkmayın titreyin.La la land dönemi başladı şimdi sinematografi ile devamı da gelir şarkıyla yönetmenle falan![]()
Korkmayın titreyin.![]()
Digiturk.com.trYola çıktım e mail üyeliği istemeyen bir yayın yok mu ya bulamıyorum.![]()
emma stone dan bende bir aksiyon bekliyordumda olmadıKeşke Ryan Gosling ve Emma Stone şarkıyı birlikte seslendirselerdi. Ya da dans etselerdi ne bileyim.![]()
Filmde olduğu gibi eliyle eteklerini tutup reverans yapması.@Doğu nerdesin ses verde uyandığını anlayalım en azındantamda en zevkli yerinden geldin olayın
emma stone dan bende bir aksiyon bekliyordumda olmadı![]()
Yatıyom ben@Doğu nerdesin ses verde uyandığını anlayalım en azındantamda en zevkli yerinden geldin olayın
emma stone dan bende bir aksiyon bekliyordumda olmadı![]()
reverans ı ileri boyutlara taşıyıp eteği iyice yukarı çekiştirmesini tercih ederdimFilmde olduğu gibi eliyle teklerini tutup reverans yapması.![]()
uyu la zaten ortalık la la land dan geçilmiyor uğursuz şey? geldin batırdın geceyiYatıyom benİzlemiyorum da zaten etkinliği. Yarın derbi var şimdi yatmazsam sittin sene uyanamam
![]()