😱 tam senlik rolmüşyine süper bir bölümdü çok farklı şeyler gelişiyor namusu kirletilen kızı anlarızda dizide oğlana zorla etek ve sütyen giydirdiler namusunu kirlettiler ) oğlan intihar etti
😱 tam senlik rolmüşyine süper bir bölümdü çok farklı şeyler gelişiyor namusu kirletilen kızı anlarızda dizide oğlana zorla etek ve sütyen giydirdiler namusunu kirlettiler ) oğlan intihar etti
Yok ya ben sevmiyorum net`ten izlemeyi TV`de daha iyi net`ten bir tek A.Ş.K`ı takip ediyordum.Karagül`ün haftasonu tekrarından takip ediyorum tekrarı olmasa net`ten izlememDemek o kadar fark var. Anladım üzüldüm senin adına. Ama Internet diye bir şey var netice de. Oradan da izleniyor yani.
ÖrümcekKMOİ'deki sorunun cevabı olan hayvanı merak ettim Nasıl bi kadın(dişi)miş
UEK
çok başarılı gitmiş Şu an soluksuz izliyoruz KMOİ birazdan zirve alır hem ben izliyorum hem de UEK reklam
Soru çok uzundu ama bi yerden tanıdık geliyordu Ahh şu kadınlar hayvanı da bir insanı daÖrümcek
O da var yarın dimiGüzel bölümdü Yarın BHUV'un arkasından daha iyi gider bence. Arkadaşım Hoşgeldin çıktı bir de.
o bebegin nufusa kaydolacagi ilceyle ilgili olan sorunun cevabi neydi ya tam o sirada kardesimle kavga ediyodum goremedimKMOİ'deki sorunun cevabı olan hayvanı merak ettim Nasıl bi kadın(dişi)miş
Hastanenin bulunduğu ilçe.o bebegin nufusa kaydolacagi ilceyle ilgili olan sorunun cevabi neydi ya tam o sirada kardesimle kavga ediyodum goremedim
UEK bakıyordum reklam verince zapladım bilmiyorum öncesinio bebegin nufusa kaydolacagi ilceyle ilgili olan sorunun cevabi neydi ya tam o sirada kardesimle kavga ediyodum goremedim