Kızıl Elma başlayacak haftaya tanımayız Zeytinburnu falan totalde zirveyi alırız.Aynen Zeytin Tepesi iddialı proje çarşambaya gelirse totalde zirveyi alır.
Kızıl Elma başlayacak haftaya tanımayız Zeytinburnu falan totalde zirveyi alırız.Aynen Zeytin Tepesi iddialı proje çarşambaya gelirse totalde zirveyi alır.
Onunda sonu Eski Hikaye gibi olacak Zeytin Tepesi gelirse Çarşambaya özetini geçemez.Kızıl Elma başlayacak haftaya tanımayız Zeytinburnu falan totalde zirveyi alırız.
Zeytin Tepesi tutacak Kızıl Elma'da özetini geçemiyecek öylemi!Onunda sonu Eski Hikaye gibi olacak Zeytin Tepesi gelirse Çarşambaya özetini geçemez.
Dur bakalım Zeytin Tepesi çarşamba olacak mı belli değil daha.Zeytin Tepesi tutacak Kızıl Elma'da özetini geçemiyecek öylemi!
Yazıyorum bunu bir kenara balık hafızalı biri değilim 1-2 haftaya hatırlatırım bunu sana.
Hangi gün olursa olsun farketmez,Kanal D'nin durumu ortada.Dur bakalım Zeytin Tepesi çarşamba olacak mı belli değil daha.
heç belli olmaz my özet 6 alıyor yd 5 lerde alabilirDoğruya doğru şimdi Yalan Dünya gelse A/B`de 2. sırayı alır.
Kanal D Habe yine rakipsiz. Ana Haberi bırak totalde Baba Haberleri de diğer kanalları geçmiş.
Yalnız gündüz kuşağı totalde dökülüyor. İlk 100`e sadece 7 yapım sokmuş Kanal D Totalde.
A/B`de ilk 100`e giremeyen Bana Herşey Yakışır, Doktorum, İrfan Değirmence, Şule Zeybek, Abbas Güçlü ve 72. Koğuş A/B`de çok iyi sıralardalar ve Şule Zeybek hariç hepsi 10 shareyi geçmişler. Bu Total Kanal D`ye bildiğin küsmüş.
MY tabi ki boş günde 1. olur 🙂. Kızıl Elma'nın My'nin reytinglerine etki yapacağını sanmıyorum fakat yine de iyi oranlar alır.
PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi