8 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Muhteşem Yüzyıl iki Kategori de de iyi gitmiş tebrikler.

Sevdaluk beklentilerden uzak maalesef ki.

Çocuklar Duymasın çok iyi gitmiş.

Vicdan vasat maalesef ki.

Son düzenleme:
Çarşamba çok büyük total boşluğu var.MY 9 ala biliyor arkasınca özeti ve günlük diziler yer alıyor
Kim Milyoner Olmak İster iyi gitmiş
Merhamet pt2 dizisi ve çok çok iyi :)
Çoçuklar Duymasın çarşambalar uçuşa geçiyor
Sevdaluk çok durgun ilerliyor bu reytingleri bile çok iyi.ilk bölüm sonrası çok daha iyi bölümler lazımdı
Show haber yeni sunucuyla düşüş yaşadı ama haftasonuları çok iyi gidiyor
Fatih Portakal 15 dakika ile uçuyor 1 saat olsa ilk 5`e gire bilir

Doğruya doğru şimdi Yalan Dünya gelse A/B`de 2. sırayı alır. :A

Kanal D Habe yine rakipsiz. :A Ana Haberi bırak totalde Baba Haberleri de diğer kanalları geçmiş. :F

Yalnız gündüz kuşağı totalde dökülüyor. İlk 100`e sadece 7 yapım sokmuş Kanal D Totalde.

A/B`de ilk 100`e giremeyen Bana Herşey Yakışır, Doktorum, İrfan Değirmence, Şule Zeybek, Abbas Güçlü ve 72. Koğuş A/B`de çok iyi sıralardalar ve Şule Zeybek hariç hepsi 10 shareyi geçmişler. Bu Total Kanal D`ye bildiğin küsmüş. :X
heç belli olmaz my özet 6 alıyor yd 5 lerde alabilir :A

MY tabi ki boş günde 1. olur 🙂. Kızıl Elma'nın My'nin reytinglerine etki yapacağını sanmıyorum fakat yine de iyi oranlar alır.

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Efsane döktürüyor yine ilk 2 açık ara kapamış.Tebrikler Aşk-ı Derun.:D

Diğer yapımlar vasat günün yıldızı açık ara Çocuklar Duymasın olmuş.Fox bunuda görsün tek gün Çarşamba'ya getirsin diziyi.

Merhamet idare eder gidiyor Ab'de.
Pis Yedili yine Çarşamba haberi şimdiden açılabilir.:D

MY tabi ki boş günde 1. olur 🙂. Kızıl Elma'nın My'nin reytinglerine etki yapacağını sanmıyorum fakat yine de iyi oranlar alır.

PIRANHA BUSINESS TAB 7" cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakipsiz gün diyen diline kurban senin.:FNeler denendi biraz geçmişe bak.:F

liderin 9 reyting zor aldığı bi günden bahsediyoruz tabi ki boş bi gün güldürmeyin beni adam akıllı dizi gelmiyo sevdaluk nedir merhamet nedir bunlar rakip mi
kaçak olsa çarşamba şov yapa yapa zirvede olurdu atv işi bilmiyo erkeklerin izleyebileceği hiçbişey yok bu günde koysa 10 reyting garanti

my nin neden 9.5 aldığı ortada dizi reklamsız 40 dk gitmiyor diğer büyük diziler gibi stratejisi olsa ya da düzenli bir reklam politikası çok rahat 11.5 u rahat görürr totalde açık ve net: )

Son düzenleme:
:oley:my hiç rakip falan tanımamış yine çok rahat bi şekilde zirvede çok iyi oranlarla bu diziyi kendi gününde hiç bir dizi geçemez total 9.67 özeti 5.41 ab 10.67 özeti 6.18 alarak ilk ikiyi kapatmış :D
sevdaluk total 4.67 ile 9. ab 4.16 ile 10.olmuş dizi zirveyi alıcaktı ya şimdi ilk 10a zor giriyo :D

My yine çok başarılı gitmiş. İlk 2'yi kapatmış. Diyecek fazla söz yok tebrikler. :)

Doksanlar ve Kim Milyoner Olmak İster totalde, Merhamet ab'de iyi giderek kanallarını sevindirmişler.

Sevdaluk ortalama gidiyor ama bu diziden beklenti daha fazla tabii ki.

Çocuklar Duymasın çok iyi gitmiş 2 grupta da.

Vicdan yine hayal kırıklığı. Yakında kalkar yayından..