23.19-23.25 aramy ne ara bitti lo ben de özledim yazıyor .ss
23.26 bitti
23.19-23.25 aramy ne ara bitti lo ben de özledim yazıyor .ss
Bir çözüm bul sen de yani..ss kahrolsun netten izlemek internet gidip gelene ka her şey bitiyi
yalniz iyi transfer he pepeyle selcuk yontem guclerini birlestirip showu ucururlar20 Ocak'da.
Aynen Gündüz Kuşağı uçacak InşAllah.yalniz iyi transfer he pepeyle selcuk yontem guclerini birlestirip showu ucururlar
Aynen biz de izliyoruz hiç kaçırmıyoruz Yıllardır. Bence Macun'a bin basar her anlamda en iyi Yarışma Programı.Efsane program Kim Milyoner Olmak İster? izliyorum.umarım yine A\B`deki başarısını sürdürür
aynen biz de biraz geç saatde başlasa da ben de sık sık takip etmeye çalışıyorumAynen biz de izliyoruz hiç kaçırmıyoruz Yıllardır. Bence Macun'a bin basar her anlamda en iyi Yarışma Programı.
Çok ortak yanımız var.aynen biz de biraz geç saatde başlasa da ben de sık sık takip etmeye çalışıyorum
Evet ortak yan çok 2 saat fark var düşünÇok ortak yanımız var.
Doğru senin de saat problemin var bir de.
Niye öyle anlamadım. 😕 O kadar fark var. 😕Evet ortak yan çok 2 saat fark var düşün
Daha doğuda olduğumuz için sizdeki pt1 dizileri bizde pt2 saatinde başlıyor ama artık böyle alışdık sizdeki pt2 dizilerini okul zamanı pek izlemiyorumNiye öyle anlamadım. 😕 O kadar fark var. 😕
Demek o kadar fark var. Anladım üzüldüm senin adına. Ama Internet diye bir şey var netice de. Oradan da izleniyor yani.Daha doğuda olduğumuz için sizdeki pt1 dizileri bizde pt2 saatinde başlıyor ama artık böyle alışdık sizdeki pt2 dizilerini okul zamanı pek izlemiyorum
maçın ortasında reklam @mrt-06 vicdanda noldu öyle twitterı ele geçermiş dizi özellikle bülent kayabaş hakkında 100 bin küsür tweet var @destereEkli dosyayı görüntüle 28171