😱 tam senlik rolmüşyine süper bir bölümdü çok farklı şeyler gelişiyor namusu kirletilen kızı anlarızda dizide oğlana zorla etek ve sütyen giydirdiler namusunu kirlettiler) oğlan intihar etti
![]()
😱 tam senlik rolmüşyine süper bir bölümdü çok farklı şeyler gelişiyor namusu kirletilen kızı anlarızda dizide oğlana zorla etek ve sütyen giydirdiler namusunu kirlettiler) oğlan intihar etti
![]()
Yok ya ben sevmiyorum net`ten izlemeyi TV`de daha iyiDemek o kadar fark var.Anladım üzüldüm senin adına.
Ama Internet diye bir şey var netice de.
Oradan da izleniyor yani.
![]()
ÖrümcekKMOİ'deki sorunun cevabı olan hayvanı merak ettimNasıl bi kadın(dişi)miş
![]()
UEK
çok başarılı gitmişŞu an soluksuz izliyoruz
KMOİ birazdan zirve alır hem ben izliyorum hem de UEK reklam
![]()
Soru çok uzundu ama bi yerden tanıdık geliyorduÖrümcek![]()
O da var yarın dimiGüzel bölümdü Yarın BHUV'un arkasından daha iyi gider bence. Arkadaşım Hoşgeldin çıktı bir de.![]()
o bebegin nufusa kaydolacagi ilceyle ilgili olan sorunun cevabi neydi ya tam o sirada kardesimle kavga ediyodum goremedimKMOİ'deki sorunun cevabı olan hayvanı merak ettimNasıl bi kadın(dişi)miş
![]()
Hastanenin bulunduğu ilçe.o bebegin nufusa kaydolacagi ilceyle ilgili olan sorunun cevabi neydi ya tam o sirada kardesimle kavga ediyodum goremedim![]()
UEK bakıyordum reklam verince zapladım bilmiyorum öncesinio bebegin nufusa kaydolacagi ilceyle ilgili olan sorunun cevabi neydi ya tam o sirada kardesimle kavga ediyodum goremedim![]()