Ona pabuç bırakır mıyım ben, yönetime şikayet eder ceza puanını doldurtur banlatırım.Perşembe günlerini @Aserat açmaya devam ederse hep başta olur.ss Beklenir ondan.
Camdaki Ecünnü'nün ilk ve son başta oluşu listede.@Özgür
Perşembe günlerini @Aserat açmaya devam ederse hep başta olur.ss Beklenir ondan.
Bu haftalığına perşembeyi ben almıştım ama size inat bundan sonra her hafta açacağım iyice kudurun diye.Ona pabuç bırakır mıyım ben, yönetime şikayet eder ceza puanını doldurtur banlatırım.
Ne saçma bir insansın ya, niye kuduralım olacağı söylüyoruz.Bu haftalığına perşembeyi ben almıştım ama size inat bundan sonra her hafta açacağım iyice kudurun diye.
Dua et yarın iyi oranlar alsın, yoksa tüm gün elimizde kalacaksın.
Niye kuduralım? Eğer dizi düşük alırsa en üstte yazamazsın zaten.Bu haftalığına perşembeyi ben almıştım ama size inat bundan sonra her hafta açacağım iyice kudurun diye.
Ayol düşük reyting alırsa da alır yani bunun için forumu başınıza yıkacak halim yok.Niye kuduralım? Eğer dizi düşük alırsa en üstte yazamazsın zaten.Sen iyice dizilerinle kafayı bozmuşsun ya hem de sürekli bizim kudurduğumuzu düşünecek kadar bozmuşsun.
Olacağı nereden biliyorsun müneccim misin.Ne saçma bir insansın ya, niye kuduralım olacağı söylüyoruz.
Bu hafta düşük başlasa bile asıl kaderi gelecek hafta belli olur o yüzden bekleyelim görelim.Dua et yarın iyi oranlar alsın, yoksa tüm gün elimizde kalacaksın.
Yarın başlığa eklerim (Camdaki Kız Nasıl Başladı) diye.Konu başlığına da "8 Nisan 2021 Camdaki Kız Sonuçları" falan yazsayın @Aserat, bu kadarı yeterli olmamış gibi geldi bana.
Anlaşmamız böyle değildi ama Burcu Biricik'i severim, o yüzden bu tarz esnetmeler yapılabilir elbette.Yarın başlığa eklerim (Camdaki Kız Nasıl Başladı) diye.Daha çok hit alır böylece.
Başlayana kadar Camdaki Kız'a bakmaya çalışma kararı aldım.
Sen tutacağını nerden biliyorsun sen misin müneccim.Ayol düşük reyting alırsa da alır yani bunun için forumu başınıza yıkacak halim yok.Düşük başlar yükselir, överim iyi çıkmaz vs. bunlar herkesin başına gelecek normal durumlar yani siz abartıyorsunuz.
Olacağı nereden biliyorsun müneccim misin.Henüz bir şey olmadığına göre %100 kesin konuşamazsın.
Bu hafta düşük başlasa bile asıl kaderi gelecek hafta belli olur o yüzden bekleyelim görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?