8 Nisan 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    22
Camdaki Ecünnü'nün ilk ve son başta oluşu listede. :A @Özgür
Perşembe günlerini @Aserat açmaya devam ederse hep başta olur.ss Beklenir ondan. :A
Ona pabuç bırakır mıyım ben, yönetime şikayet eder ceza puanını doldurtur banlatırım. :A
Bu haftalığına perşembeyi ben almıştım ama size inat bundan sonra her hafta açacağım iyice kudurun diye. :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bugün günlerden K A D I N :Z @kerem

EyXBOJRW8AAA2Fw
Dua et yarın iyi oranlar alsın, yoksa tüm gün elimizde kalacaksın. :A

• Güldürdün
Bu haftalığına perşembeyi ben almıştım ama size inat bundan sonra her hafta açacağım iyice kudurun diye. :Z
Niye kuduralım? Eğer dizi düşük alırsa en üstte yazamazsın zaten. :A Sen iyice dizilerinle kafayı bozmuşsun ya hem de sürekli bizim kudurduğumuzu düşünecek kadar bozmuşsun. :A

• Güldürdün
Niye kuduralım? Eğer dizi düşük alırsa en üstte yazamazsın zaten. :A Sen iyice dizilerinle kafayı bozmuşsun ya hem de sürekli bizim kudurduğumuzu düşünecek kadar bozmuşsun. :A
Ayol düşük reyting alırsa da alır yani bunun için forumu başınıza yıkacak halim yok. :A Düşük başlar yükselir, överim iyi çıkmaz vs. bunlar herkesin başına gelecek normal durumlar yani siz abartıyorsunuz. :A
Ne saçma bir insansın ya, niye kuduralım olacağı söylüyoruz. :Z
Olacağı nereden biliyorsun müneccim misin. :A Henüz bir şey olmadığına göre %100 kesin konuşamazsın. :A
Dua et yarın iyi oranlar alsın, yoksa tüm gün elimizde kalacaksın. :A
Bu hafta düşük başlasa bile asıl kaderi gelecek hafta belli olur o yüzden bekleyelim görelim. :A

Ayol düşük reyting alırsa da alır yani bunun için forumu başınıza yıkacak halim yok. :A Düşük başlar yükselir, överim iyi çıkmaz vs. bunlar herkesin başına gelecek normal durumlar yani siz abartıyorsunuz. :A

Olacağı nereden biliyorsun müneccim misin. :A Henüz bir şey olmadığına göre %100 kesin konuşamazsın. :A

Bu hafta düşük başlasa bile asıl kaderi gelecek hafta belli olur o yüzden bekleyelim görelim. :A
Sen tutacağını nerden biliyorsun sen misin müneccim. :A

#MucizeDoktor bu hafta düşüşte.
Total : 5,69 (6)
AB : 5,82 (5)
ABC1 : 5,53 (6)

#AlevAlev
Total : 3,55 (12)
AB : 2,69 (12)
ABC1 : 2,84 (13)

#CamdakiKız ilk bölüm reytingleri..
Total : 5,23 (7)
AB : 7,43 (1)
ABC1 : 6,95 (3)

#BirZamanlarÇukurova
Total : 9,79 (1)
AB : 6,04 (3)
ABC1 : 8,06 (1)

#BirZamanlarKıbrıs
Total : 6,35 (4)
AB : 7,40 (2)
ABC1 : 7,55 (2)

#Akrep
Total : 1,81 (26)
AB : 1,30 (28)
ABC1 : 1,91 (23)

Gözün aydın @Aserat

Kaynak: Deniz TURAL twitter

Son düzenleme:
  • İlginç
Reactions: Dosi
Camdaki Kız beklediğim gibi hatta beklediğimden 1 tık daha iyi bir başlangıç yapmış. İzleyeceğim türde bir dizi değil ama rakipleri o kadar vasat ki tutmasına ve onların reytinglerini düşürmesine sevindim. :A
Ama çok fazla olumsuz yorum vardı, bu yüzden haftaya yükseliş yaşar mı pek bilemiyorum.