Niye hiçbir yeni dizide yazılmadı o zaman? "Camdaki Kız Nasıl Başladı?" aman önemli. Strateji değil bu senin canının istediği gibi davranman demek.Camdaki Kız'ın iyi bir açılış yapmasını bekliyordum ama bu kadarını tahmin etmemiştim gerçekten çok mutluyum. Acaba başlarda yavaş tempo nedeniyle izleyici kaçmış mıdır dedim ama belli ki "gerçek hayat hikayeleri" daha çok su kaldıracak ve Gülseren Budayıcıoğlu işleri uzun süre gündemi meşgul etmeye devam edecek. Şu zoom'lar azaltılırsa ve tempo daha dinamik hale gelirse daha da yükseleceğinden eminim çünkü perşembenin böyle taze bir soluğa ihtiyacı var. Gelecek hafta düşer mi bilmem ama Youtube'da ilk bölüm ve 2. bölüm fragmanının trendlere girdiğini düşünürsek iddiası kolay kolay gitmez. Burcu'nun ekranlara damga vurması daha şimdiden tamamlandı sıra 27 Nisan sonrası dijitalde.
Bir Zamanlar Kıbrıs'ın yükselememesi şaşırttı. En azından 8-9 bandına yakın alır diye düşünmüştüm ama pek kıpırdanamamış. Yine de bu reytingler TRT için yeter de artar zaten bir dizi de 10+ almayıversin.
Çukurova'nın boşluktan bu kadar yüksek aldığı tekrar kanıtlandı yoksa daha iki hafta önce 12 küsür alan dizinin yeni rakip geldi diye bu hafta 9'a düşmesi ilginç. Sezon sonunda zirvede bitirmek varken bir de 4. sezon yapacaklar Allah sabır versin.
Mucize Doktor gibi geçen sezona damga vuran bir yapımın bu kadar gerilemesi çok üzücü ama görünen köy kılavuz istemiyor maalesef. Dizinin ruhu, büyüsü, karakterleri bir anda kaçınca ortada izleyicinin tutunacağı bir şey kalmadı. Serkan Keskin değil allame-i cihan gelse bile artık gidenler geri gelmez korkarım.
Ve günün en güzel gelişmelerinden biri de Alev Alev rezilliğinin çakılması. Demek ki bu işler Demet Evgar'a kadına şiddetle ilgili tiradlar attırıp prim kasmaya çalışmakla olmuyor. Zaten sosyal medyadaki bir avuç akılsızı dinleyip o rezil çifti yaptıklarında bu dizi bitmişti ama Camdaki Kız son darbeyi vurdu. Sosyal medyaya göre senaryo yazan tüm vasıfsızlara da kapak olsun bu sonuçlar.
Akrep'in 26. bölümü görme ihtimali iyice zorlaştı çünkü Star bile bu kadarına dayanamaz. Ama reytingler düştü diye Evrim Alasya'yla dalga geçme cüretini gösterebilen ergen SÇK fanlarına (kendi dizileri gecenin 11'inde bu kadar alırsa iyidir) inat devam etmesini isterim.
------
Yeni dizi olduğu için bu haftalık vurguladım sonuçta ilk bölümü yayınlanan her işin reytingi merak edilir. Aynı şeyi gişe sonuçları konusunda da o hafta vizyona giren yeni filmler için yazıyordum buna strateji derler.
İyi başlamakla kalmayıp neredeyse tüm dizilerden izleyici çaldığına göre gayet de bomba oluyor artık yaşadığın şokla ne diyeceğini şaşırdın. @Özgür
Yoo ben şok yaşamadım çünkü şoka girilecek bir durum yok. Üstte de yazdım beklediğim oranlardı diye. Zaten hep biz şaşırıyoruz, şoka giriyoruz. Birazdan çatla, kudurmaya devam falan da dersin.