8 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Survivor reklam 22:44.

Hayır.Yetenek Sizisiniz ve O Ses'den biliyorum haftasonu düşük alıp pazartesileri uçuyorlardı.:)
pazartesi tek raki pvar karadayı :) onun dışında 5 alabilen olmuoyr genelde :) anca recep ivedik yayınlanırsa falan :) cumartesi 8+ alan 2 dizi var rakibi üstüne bs ve fh :) pazar küçük gelin+gb :)

Survivor'ın Cumartesi düşük gitmesi normal. Sadece 1 ödül oyunu var. Asıl dokunulmazlık oyunlarında yükseliyor. Yani Pazar ve Pazartesi yükselecek. :)

Bugünün Saraylısı bu reytinglerle 4 sezon devam eder, tıpkı Lale Devri gibi. :F
Ata Bey,Fatih ve Süreyya için izliyorum dizide çok gereksiz karakterler var sinir oluyorum.Bu böyle olmaz senaristlerde malzeme tükenmiş biraz daha yaratıcı senaristlere ihtiyaç var.:)

selçuk yöntem bu bölüm yoktu umarım kısa zamanda döner yoksa fazla gitmez bu dizi :)
Yakında ayrılıklar başlar. Yer Gök Aşk bittiği için Karagül'den transferler gelir. Sibel'i buraya aldırırız. @denizz19 :A

Ata Bey,Fatih ve Süreyya için izliyorum dizide çok gereksiz karakterler var sinir oluyorum.Bu böyle olmaz senaristlerde malzeme tükenmiş biraz daha yaratıcı senaristlere ihtiyaç var.:)
TILSIM ayrılmamalıydı senaryo grubundan. Karagül'ün senaristleri adama İllallah ettiriyor. :F

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) SMNYL TV: 8.97
2) STAR: 7.09
3) KANALD: 6.53
4) SHOW: 5.04
5) ATV: 1.55