pazartesi tek raki pvar karadayı onun dışında 5 alabilen olmuoyr genelde anca recep ivedik yayınlanırsa falan cumartesi 8+ alan 2 dizi var rakibi üstüne bs ve fh pazar küçük gelin+gbHayır.Yetenek Sizisiniz ve O Ses'den biliyorum haftasonu düşük alıp pazartesileri uçuyorlardı.
Hayır TNS'de iyi. Bence atv'ye yakışıyor ama dediğim gibi reytingleri iyi diye AVŞAR en az 4 sezon sürdürür gibi. O yüzden @Forumdash ve @destere'nin dilinden baya çekecek Şükrü.Gelecek sezon FOX alır, ATV'de devam edemez.
Hayır TNS'de iyi. Bence atv'ye yakışıyor ama dediğim gibi reytingleri iyi diye AVŞAR en az 4 sezon sürdürür gibi. O yüzden @Forumdash ve @destere'nin dilinden baya çekecek Şükrü.
Çok fazla fark olmuyor yine TNS'de ama Pazar ve Pazartesi günleri daha iyi gidiyor. Cumartesi çok fazla yapım var, bir zahmet daha düşük gitsin.Hayır.Yetenek Sizisiniz ve O Ses'den biliyorum haftasonu düşük alıp pazartesileri uçuyorlardı.
Ata Bey,Fatih ve Süreyya için izliyorum dizide çok gereksiz karakterler var sinir oluyorum.Bu böyle olmaz senaristlerde malzeme tükenmiş biraz daha yaratıcı senaristlere ihtiyaç var.Bugünün Saraylısı bu reytinglerle 4 sezon devam eder, tıpkı Lale Devri gibi.
Kendisini Büyük Risk'e odaklasın bence.selçuk yöntem bu bölüm yoktu umarım kısa zamanda döner yoksa fazla gitmez bu dizi
Yakında ayrılıklar başlar. Yer Gök Aşk bittiği için Karagül'den transferler gelir. Sibel'i buraya aldırırız. @denizz19selçuk yöntem bu bölüm yoktu umarım kısa zamanda döner yoksa fazla gitmez bu dizi
TILSIM ayrılmamalıydı senaryo grubundan. Karagül'ün senaristleri adama İllallah ettiriyor.Ata Bey,Fatih ve Süreyya için izliyorum dizide çok gereksiz karakterler var sinir oluyorum.Bu böyle olmaz senaristlerde malzeme tükenmiş biraz daha yaratıcı senaristlere ihtiyaç var.
Kendini Büyük Risk'e odaklasın bence.
Yakında ayrılıklar başlar. Yer Gök Aşk bittiği için Karagül'den transferler gelir. Sibel'i buraya aldırırız. @denizz19
Bu geçici ama kalıcısı da olur. Avşar Film'den bahsediyoruz. Ama merak etmeyin, yerini hemen doldurur.geçici bir ayrılıktır büyük ihtimal ..
cmts günü daha iyisi gelirse onu izleriz seneyeHayır TNS'de iyi. Bence atv'ye yakışıyor ama dediğim gibi reytingleri iyi diye AVŞAR en az 4 sezon sürdürür gibi. O yüzden @Forumdash ve @destere'nin dilinden baya çekecek Şükrü.
Sen de az kanal fanı değilsin yani.cmts günü daha iyisi gelirse onu izleriz seneye
Star boşalıyor, bakalım ne yapacak o gün için. Mali'yi getirirse çok gülerim Acun yerine.cmts günü daha iyisi gelirse onu izleriz seneye
Seneye daha iyisi gelirse onu izleriz dedik burda ne BS transfer edildi nede atv de başka bişey başladiSen de az kanal fanı değilsin yani.