8 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Survivor'un hiç izlenilesi yok ya, çok yapmacık tavırlar. Heyecan yaratmaya çalışıyorlar bir de...

Ünlüler'de bir İsmail Baki bile kurtarmıyor. Tolga Karel batırıyor, Eda'nın da sesi çıkmıyor. Diğerleri gövde gösterisi yapıyor ama ünlü değiller. :T:
Survivor yeni bölüm mü?Çok düşük gidiyor Karadayı'nın karşısında 12-13 alıyordu.:)

Ata Bey'siz çekilmiyor dogri:) ama Fatih'siz hiç çekilmiyor ben Savaş&Ayşen aşkını istemiyorum.:)

dizide habire savaş ayşen üstünde gidiyor süreyyada çok az çıkıyor ..

feride atıf ve savaş kıl grubu dizi bunlara ağırlık verince izlemek işkence :)

yönetmen değişmemeliydi :)

Bugünün Saraylısı 30 dakikaya neden reklama giriyor ki :T: 22.00`da reklamdan dönmüştü

Bugünün Saraylısı'nı izleyenler neden izliyor. Konunun nereye gittiği belli değil. Yapımcısına çok güvenmeyin, ileride çok küfür edeceksiniz şimdiden söyleyeyim ki şimdi bile izlenecek bir yanı kalmamış durumda. :A

Güzel kardeşim bu kadar da fark olurmu?5 reyting fark var iki gün arasınada.:)
SBT'ye inanarak yorum yapma bence, TNS önemli. Orada Acun hep yüksek. :)

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri
1) SMNYL TV: 8.86
2) STAR: 8.29
3) KANALD: 4.47
4) ATV: 3.68
5) SHOW: 2.73

Arka Sokakların 22.45-23.00 arası reklamsız gitme taktiğini,

önce Survivor sonra da Bugünün Saraylısı ve Fatih Harbiye uygulamaya başladı. Hepsi bu uygulamaya geçince Şefkat Tepe`ye yer açtılar haberleri yok gariplerin. :)

Bugünün Saraylısı bu reytinglerle 4 sezon devam eder, tıpkı Lale Devri gibi. :F

Bugünün Saraylısı'nı izleyenler neden izliyor. Konunun nereye gittiği belli değil. Yapımcısına çok güvenmeyin, ileride çok küfür edeceksiniz şimdiden söyleyeyim ki şimdi bile izlenecek bir yanı kalmamış durumda. :A

bunlar daha anlık hele bir tns sonucunu görelim :)
Hayır.Yetenek Sizisiniz ve O Ses'den biliyorum haftasonu düşük alıp pazartesileri uçuyorlardı.:)

black money aşkın fragmanı çıktı :))