Ne zamandan beridir bi haber var onu acarım geceye doğruStar boşalıyor, bakalım ne yapacak o gün için. Mali'yi getirirse çok gülerim Acun yerine.
Ne zamandan beridir bi haber var onu acarım geceye doğruStar boşalıyor, bakalım ne yapacak o gün için. Mali'yi getirirse çok gülerim Acun yerine.
Selçuk pek işini yarım bırakan bir oyuncu değil yani sonuna kadar gitmeye çalışır. (Kurtlar Vadisi'nde gidemedi ama iyi de oldu. ) Ama bir ara sette sorunlar olmuş gibi haberler çıkmıştı, o yüzden belki yeni sezonda olmayabilir diyorum ben. Bir de yapım Avşar Film olunca ister istemez düşünüyorum...evlenseler dizi biter tren gibi uzatacaklar sonunda evlendirip sona erdirecekler gidişat pek iyi değil ..
selçuk yöntemin yeri dolmaz onun yerine kimi getireceklerki aynı ayarda oyuncu yok ?
Mali'yle mi yoksa Star ile ilgili mi? Bende çenemi düşürdüm bugün baya, konu bir anda coştu.Ne zamandan beridir bi haber var onu acarım geceye doğru
Hımmm Haber elimden ucmasın diye susayımMali'yle mi yoksa Star ile ilgili mi? Bende çenemi düşürdüm bugün baya, konu bir anda coştu.
Sbtde düsuk oluyor ama tnsde fatih harbiyeyle ayni aliyor 😉Bugünün Saraylısı duşük
E peki madem, mentionlarsın olmadı. Merak ettim ama.Hımmm Haber elimden ucmasın diye susayım
Evet biliyorum TNS`de yine 5 reyting alırSbtde düsuk oluyor ama tnsde fatih harbiyeyle ayni aliyor 😉
TamamE peki madem, mentionlarsın olmadı. Merak ettim ama.
muhtemelen vermiştirlerdir yada parada anlasamamisllardir. kanal d de çıkıyor mu ona bakmak lazım. Başbakan aydın Doğan atv de fena giydirdi. aydın Doğan da Başbakanla görüşmek istiyormuş ama başbakan randevu vermiyormus. koç Başbakandan randevu almak için barzaniyi araya koymuş..AKP neden Show TV ve FOX'a reklam vermiyor sence @beyazsoy .. ( Ya da ben görmedim )
O HAYAT BENIMDE IYI GIDIYOR PAZARLARI 4.44 MUTHIS BI ORAN 😉pazartesi tek raki pvar karadayı onun dışında 5 alabilen olmuoyr genelde anca recep ivedik yayınlanırsa falan cumartesi 8+ alan 2 dizi var rakibi üstüne bs ve fh pazar küçük gelin+gb
Kanal D'de Dün 1 kuşak Reklamda 5 tane gördüm AKP Reklamı.muhtemelen vermiştirlerdir yada parada anlasamamisllardir. kanal d de çıkıyor mu ona bakmak lazım. Başbakan aydın Doğan atv de fena giydirdi. aydın Doğan da Başbakanla görüşmek istiyormuş ama başbakan randevu vermiyormus. koç Başbakandan randevu almak için barzaniyi araya koymuş..
bu mesaj kargoyla gönderildi
Selçuk pek işini yarım bırakan bir oyuncu değil yani sonuna kadar gitmeye çalışır. (Kurtlar Vadisi'nde gidemedi ama iyi de oldu. ) Ama bir ara sette sorunlar olmuş gibi haberler çıkmıştı, o yüzden belki yeni sezonda olmayabilir diyorum ben. Bir de yapım Avşar Film olunca ister istemez düşünüyorum...
fox ve showa neden reklam versin showda zaten izlenen iş yok fox u da kadınlar izliyor genelde oy verme istatisklerine bakarsan anlarsın nedne fox a reklam vermiyorKanal D'de dün 1 kuşak reklamda 5 tane gördüm AKP reklamı.
o zaman digerlerinde hayli hayli çıkar sen görmemişsin belki fiyat politikası gereği akp ucuz saatleri tercih etmiş olabilirKanal D'de dün 1 kuşak reklamda 5 tane gördüm AKP reklamı.
Alakası yok. NTV'de bile gördüm.. CHP Show TV'ye veriyor ama..fox ve showa neden reklam versin showda zaten izlenen iş yok fox u da kadınlar izliyor genelde oy verme istatisklerine bakarsan anlarsın nedne fox a reklam vermiyor