8 Mart 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

evlenseler dizi biter tren gibi uzatacaklar sonunda evlendirip sona erdirecekler gidişat pek iyi değil ..

selçuk yöntemin yeri dolmaz onun yerine kimi getireceklerki aynı ayarda oyuncu yok ?
Selçuk pek işini yarım bırakan bir oyuncu değil yani sonuna kadar gitmeye çalışır. (Kurtlar Vadisi'nde gidemedi ama iyi de oldu. :X) Ama bir ara sette sorunlar olmuş gibi haberler çıkmıştı, o yüzden belki yeni sezonda olmayabilir diyorum ben. Bir de yapım Avşar Film olunca ister istemez düşünüyorum...

AKP neden Show TV ve FOX'a reklam vermiyor sence @beyazsoy .. ( Ya da ben görmedim )
muhtemelen vermiştirlerdir yada parada anlasamamisllardir. kanal d de çıkıyor mu ona bakmak lazım. Başbakan aydın Doğan atv de fena giydirdi. aydın Doğan da Başbakanla görüşmek istiyormuş ama başbakan randevu vermiyormus. koç Başbakandan randevu almak için barzaniyi araya koymuş..

bu mesaj kargoyla gönderildi

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 8.46
2) SHOW: 5.95
3) SMNYL TV: 4.19
4) ATV: 3.32
5) STAR: 2.98

pazartesi tek raki pvar karadayı :) onun dışında 5 alabilen olmuoyr genelde :) anca recep ivedik yayınlanırsa falan :) cumartesi 8+ alan 2 dizi var rakibi üstüne bs ve fh :) pazar küçük gelin+gb :)
O HAYAT BENIMDE IYI GIDIYOR PAZARLARI 4.44 MUTHIS BI ORAN 😉

muhtemelen vermiştirlerdir yada parada anlasamamisllardir. kanal d de çıkıyor mu ona bakmak lazım. Başbakan aydın Doğan atv de fena giydirdi. aydın Doğan da Başbakanla görüşmek istiyormuş ama başbakan randevu vermiyormus. koç Başbakandan randevu almak için barzaniyi araya koymuş..

bu mesaj kargoyla gönderildi
Kanal D'de Dün 1 kuşak Reklamda 5 tane gördüm AKP Reklamı. :)

Selçuk pek işini yarım bırakan bir oyuncu değil yani sonuna kadar gitmeye çalışır. (Kurtlar Vadisi'nde gidemedi ama iyi de oldu. :X) Ama bir ara sette sorunlar olmuş gibi haberler çıkmıştı, o yüzden belki yeni sezonda olmayabilir diyorum ben. Bir de yapım Avşar Film olunca ister istemez düşünüyorum...

adam ömrünü tek dizide bitirmek istememiştir vadi üç beş değil 12 yıla yakındır oynuyor ilk başladığında 10 yaşındaydım :) bir ömür bir diziye adanırmı :)

ayrılmakla iyi yaptıki aşk-ı memnu gibi bir dizide oynadı :)