8 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 17.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 9 31.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 14 48.3%
  • A.Madrid - Beşiktaş Maçı (Star)

Oy: 8 27.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 6.9%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.4%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
vadi ister istemez maçtan en çok etkilenen dizi oluyor yapçak bişey yok haftayada böyle olur sonra zirveyi alır.fatmagül doğal olarak etkilenmemiş maçtan çünkü diziyi sadece kadınlar izliyor.suskunlar fazla yükselecek dizi değil bu aralıklarda gider artık.

dızıde yasayan adam kaldımı takas 3 aydır zırve ıcın olmeyen adam kalmadı

dızıde yasayan adam kaldımı takas 3 aydır zırve ıcın olmeyen adam kalmadı

sen ne diyon ya ne zirvesi kim ölmüş söyle bakim burası kurtlar vadisi tabiki ölüm olacak fatmagülün suçu ne değil.

UNUTMA BENİ DENİZ YILDIZI VE FOX HABER YİNE İLK 10 DA
SÜPER GİDİYORLAR .TEBRİKLER FOX'A

KANAL D VE TNT çok çok iyi gidiyor!

UNUTMA BENİ DENİZ YILDIZI VE FOX HABER YİNE İLK 10 DA
SÜPER GİDİYORLAR .TEBRİKLER FOX'A

KANAL D VE TNT çok çok iyi gidiyor!

fox u unutmuşuz haluk
evet fox reytingleri altüst ediyor ama belli etmiyor tabi

beşiktaş'ın avrupa maçı iki grupta da yer aldı.

Ozan, Beşiktaş'ın iki grupta da yer alması beni de çok şaşırttı, hiç olacak iş değil.

Sanırım aceleden sırasını yazmayı unutmuşsun ama ben biraz neşelenelim diye alıntı yaptım. Umarım alınmazsın.

Fatmagülün Suçu ne? Kurtlar Vadisi ile aralarındakı farkı biraz da arttırarak zirvede yer aldı. Diziyi tebrik ediyorum
Kurtlar Vadisi düşüş yaşayarak 2ci oldu.
Stardakı maç süper gitmiş
Beni Affet istikrarlı bir şekilde devam ediyor
Suskunlar azıcık düşüş yaşamış
Alemin Kralı da reyting kaybetmiş
Daha önce söylediğim gibi SBTye güvenim kalmadı. Düşünce Pazartesiden itibaren bütün hafta diziler düşüyor

ama iki gruptada yer alması büyük bir olay iyiki alıntı yaptın bende farkına vardım
)) evet maç iki gruptada yer almış oysaki tek grup maçıydı nasıl olur bu... hayret
niye alınsın ya alıntı yapmana... bizim yanlışları çatır çatır düzeltiyor aha işte böyle insan madara olur iki grupmuş hihohaahhaaaaa
))))))))))))

Aşagıda komik bir yorum paylaşacam bilin bakalım kim yapmış
))))))))))))))))))))))))))))))))))))
sanırım 5d gözlük kulanıyorlar
)))))))))

FLAŞ!.. FLAŞ!.. FLAŞ!.. İŞTE 'FOCUS' GRUBUNA GÖRE TV'DE DÜN!.. 'UCANKUSFOCUS' RATINGLERİNDE DÜN 'KURTLAR VADİSİ PUSU' ZİRVEDE YER ALMIŞ!.. OĞLUNU TOPRAĞA VEREN POLAT ALEMDAR'IN YAŞADIKLARI, 'FOCUS' GRUBUNU EKRANA KİLİTLEMİŞ!.. 'VADİ'NİN HEMEN PEŞİNDE 'FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE?' VAR!.. FATMAGÜL'ÜN MUSTAFA'YI VURDUĞU ANLAR, 'FOCUS' GRUBUNU EKRANA KİLİTLEMİŞ!.. BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA LİGİ'NDE ATLETİCO MADRİD KARŞISINDA HÜSRANA UĞRADIĞI MAÇ HAYLİ 'FOCUS'LANMIŞ!.. SHOW TV'NİN BÜYÜK İLGİ GÖRE DİZİSİ 'SUSKUNLAR' YİNE ÜST SIRALARDA YER ALMIŞ!.. HABERLERDE 'ALİ KIRCA' ÖNDE GİTMİŞ!.. İŞTE 'UCANKUSFOCUS' RATINGLERİ, YORUMLAR VE TWITTER'DAKİ 'FOCUS'LULARDAN GELEN ANLIK GÖRÜŞLER!.. TIKLAYIN!..

Uçankuşfocus reyting ölçmüyor, sadece yorumlarla nabız tutmaya çalışıyor. Bence bu objektif konuda yeri yok Uçankuş'un.

Artık Fatmagül zirveyi bırakmaz gibi bir daha

iki hafta sonra zirveyi geri alırız

Fatmagülün Sucu Ne zirveyi asla birakmaz kolay kolay.. Heyecan geri geldi diziye..

belli olmaz polatı tekrar vurabilirse yada mematiye bi güzelik yaparlarsa tekrar birinci olabilir
)))))))))))))

Tabi böyle şeyler istisnasen olabilir ama Fatmagül zirveyi aldı gibi
Takas 2 hafta sonra zirveyi alırız diyor ki o hafta çok belirleyici olacak eğer o hafta Fatmagül yine zirvede olursa çok daha net konuşabiliriz

ay yapım şike davasi devam edio bence fatma gül ucankus da kesin şike yapti ispatlanirsa çok iyi olur

Tabi böyle şeyler istisnasen olabilir ama Fatmagül zirveyi aldı gibi
Takas 2 hafta sonra zirveyi alırız diyor ki o hafta çok belirleyici olacak eğer o hafta Fatmagül yine zirvede olursa çok daha net konuşabiliriz
sezon sonuna kadar arada 1 reyting fark gidip gelir senaristler isterlerse zirveyi alırız herşey onlara bağlı.

sezon sonuna kadar arada 1 reyting fark gidip gelir senaristler isterlerse zirveyi alırız herşey onlara bağlı.

En iyisi bekleyip görelim zaten reyting şirketi de değişecek o zaman daha sağlıklı reytinglere kavuşucaz

ay yapım şike davasi devam edio bence fatma gül ucankus da kesin şike yapti ispatlanirsa çok iyi olur

aga şike yaptıklarını herkes biliyo sanki reytingler gerçek mi
çık perşembe akşamı sokağa bakın kim neyi izliyo