Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fatmagül 'ün suçu ne ? bu hafta süperdi )) çok heycanlı , hızlı ilerledi durağanlık yoktu. inşallah her iki guruptada 1. oluruz.maçın etkisiyle de bu hafta dizilerde azda olsa düşüş yaşanabilir. suskunlarda 7'nin üstünü geçebilir diye tahmin ediyorum.
Reytinge dakikalar kala hızlıca bir kere daha kayıtlara geçmesi için tahminlerimi yazayım.
1-) Zirve Fatmagül ile Kurtlar Vadisi arasında gidecektir ama bence kimin birinci olduğunun çok da önemi yok,aralarında 1 reyting fark bile olmayacaktır, 10-11 bekliyorum.
2-) Suskunlar çok yüksek bir share alacak geç saatte yayınlandığı için, tahminen 9 reytingi görecek veya çok yaklaşacak, 8,70 gibi.
3-) Olağanüstü sıkıcı maç 6-7 alır anca.
4-) Geç saatte yayınlanan tüm programlar Suskunlar nedeniyle düşer.
Mac kötü gitmesine ragmen cok basarili olmus AB de 9 reytingi gecmis ve Vadi yi baya etkilemis.
KVP mactan cok etkilenmis iki grubtada iki reyting düsmüs ama haftaya toparlanacaktir.
FGSN yi tebrik ediyorum izleyicisinin büyük bir kismi Karin oldugu icin mactan hic etkilenmemis.
Suskunlar hayal kirikligi yaratmis hem mactan sonra baslamasina ragmen hemde fgan ile kvp bittikten sonra 45 Dakika devam etmesine ragmen iki grubtada düsmüs dedigim gibi bu Dizi FGSN ve KVP karsisinda tutunamaz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.