8 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 17.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 9 31.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 14 48.3%
  • A.Madrid - Beşiktaş Maçı (Star)

Oy: 8 27.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 6.9%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.4%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Beşiktaş ilk yarıda 6 tane yiyebilirdi yuzde yuz pozisyonlar kactı ikinci yarıya bakmadım

ilk bölümdede jimmy jib görünmüş ekranda demekki suskunlarda her bölüm bir pot kırmak serbest:)

olur okadar hufak hatalar. ama senaristin basit bir olguyu bilmemesi ilginç. birde polisiye mafya işi yapacaksın büyük cesaret :))))

suskunların senaristi ezelin duysal şiirsel tarafını oluşturuyormuş dayının mesneviden shaksperden okudugu şiirleri meger suskunların senaristi pınar bulut yazıyormuş :)))) bu bölümde dayadı şiirleri özlü sözleri :))))) altınada müzik ama hiçbiri dayı efekti yaratamıyor tabi

fatmagül 'ün suçu ne ? bu hafta süperdi :))) çok heycanlı , hızlı ilerledi durağanlık yoktu. inşallah her iki guruptada 1. oluruz.maçın etkisiyle de bu hafta dizilerde azda olsa düşüş yaşanabilir. suskunlarda 7'nin üstünü geçebilir diye tahmin ediyorum.

Reytinge dakikalar kala hızlıca bir kere daha kayıtlara geçmesi için tahminlerimi yazayım. :)

1-) Zirve Fatmagül ile Kurtlar Vadisi arasında gidecektir ama bence kimin birinci olduğunun çok da önemi yok,aralarında 1 reyting fark bile olmayacaktır, 10-11 bekliyorum.

2-) Suskunlar çok yüksek bir share alacak geç saatte yayınlandığı için, tahminen 9 reytingi görecek veya çok yaklaşacak, 8,70 gibi.

3-) Olağanüstü sıkıcı maç 6-7 alır anca.

4-) Geç saatte yayınlanan tüm programlar Suskunlar nedeniyle düşer.

Benim tahminim fatmagul zirvede olacak kvp mac nedeniyle düsecek suskunlar büyük bir düşüş yaşayacak beşiktaş maci en azi 8-9 reytink alicak

Biraz gecikti sanki. :) Şu anda bu konuya en az 3 üye fokuslandı bekliyor, hiç yakışmıyor SBT'ye bu gecikmeler. :)

Tamam, tahminlerde batmışım, daha fazla konuşmak istemiyorum. :(

Şaka şaka, az sonra yorumlayacağım günü. :)

Mac kötü gitmesine ragmen cok basarili olmus AB de 9 reytingi gecmis ve Vadi yi baya etkilemis.

KVP mactan cok etkilenmis iki grubtada iki reyting düsmüs ama haftaya toparlanacaktir.

FGSN yi tebrik ediyorum izleyicisinin büyük bir kismi Karin oldugu icin mactan hic etkilenmemis.

Suskunlar hayal kirikligi yaratmis hem mactan sonra baslamasina ragmen hemde fgan ile kvp bittikten sonra 45 Dakika devam etmesine ragmen iki grubtada düsmüs dedigim gibi bu Dizi FGSN ve KVP karsisinda tutunamaz

ATLETICO MADRID - BEŞİKTAŞ FUTBOL KARŞILAŞMASI STAR TV 19:52:04 21:52:54 01:45:3

Mac super gitmis endgame yime yanildin .D