sakin maç doğal olarak vadiyi etkilemiş.fatmagülü tabiki etkilemez kadınlar izliyo sadece
Fatmagülü sadece kadinlar izlemiyor!
Kurtlar Vadisi Pusuyu da sadece erkekler izmiyor!
sakin maç doğal olarak vadiyi etkilemiş.fatmagülü tabiki etkilemez kadınlar izliyo sadece
Bir perşembe kavgasıyla yine karşınızdayız.
Fatmagülcüler vs Vadiciler-Round 1-Fight!
Acaba Forumda Perşembe kavgası diye bir bölümmü açsalar?
Ben gerçekten anlamıyorum. Bu tartışmaları gereksiz buluyorum. Ne Vadiciler Fatmagül iyi diyor ne Fatmagülcüler Vadi iyi diyor. Bu konuyu konuşmakla vakit kaybediyorsunuz!
Yine konu amacından saptı ya, reyting diyorduk.
Sizce Suskunlar haftaya 21:00'e alınırsa yükselir mi ? Show bu hafta yanlış karar verdi diyebilir miyiz ?
Suskunlar kotu bir ezel cakmasi ilk bolum ozenilmis ama ikinci bolumde sapmalar var. pinar bUlut ezeldeki hatalari yapiyor aksiyonu surukleyemiyor. saat 21 suskunlar icin felekat olur 22 iyi bir saat diger diziler bitince anca izlenir gibi
suskunlar ezel mi ben suan soktayim alakasi yok sleeps filminden esinlenerek cekilmis
sadece omerin intikami ile cocuklarin intikami farkli ama ikiside intikam ile bilenmisler.
1.omerde hapse duser kotu muamele gotur ve intikam almak icin bilenir. cocuklarda hapse duser kotu muamele gorur ve intikam almak icin bilenirlet..
2. hem ezelde hem suskunlarda bu intikam akil otesi oyunlarla kurgulanir. nedense ikisinde de yapilan planlar hic inkitaya ugramadan gerceklesir )))
3. ikisinde de oyuncularin iç sesini siirsel ve ebedi metinleti ile bol bol enstrmantel muziklerle dakikalarca izlemek zorundayis . ezelde wn azindan dayi cekiliyordu burda isler vahim )))))))
4. iki dizide de sik sik mezarli sahneler vardir. olaylar hep mezar basinda konusmalarla gecer sanirsinki mezarda yatip kalkiyorlar )))))))
5. iki dizide iki yakin arkadas mahalenin en guzel kizina asik olmustur )))) ama nedense kiz sevmedigi adamla birliktedir ))) ve kiz yillardir asıl oglana asiktir ama nedense yillardir askini kalbine gommustur ))))))
6. muziklerin benzerligine deginmiyecegim pek anladigim nokta degil ))))))
bu kadar benzerlige bide isim olaeak ezel 2 koysalarmis daha iyi olurlarmis ))))))))))
iki diziyi karşılaştırdığın yorumun süper beyazsoy tebrikler..
Estagfurallah
alemtoyla yikaninca boyle oluyor iste ))))))))yalnız perşembe yorumları 15 sayfaydı, her gittikçe küçülüyor acaba yıkandıktan sonra çekiyormudur nedir..)
alemtoyla yikaninca boyle oluyor iste ))))))))
bu ne reklamdır ya!! hayat devam ediyoru izliyorum.. dakika başı reklam atv zıvanadan çıktı işi iyice abarttı..
Kanal D de aynı, sanırım günün kazananı Show olacak.
Kanal D de aynı, sanırım günün kazananı Show olacak.
Showda yeni dizi baslayacagindan az reklam almis olabilir butun seyirciyi yeni diziye tasisin
Önemli bir gün. Erken başlamak lazım.