8 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 17.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 9 31.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 14 48.3%
  • A.Madrid - Beşiktaş Maçı (Star)

Oy: 8 27.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 6.9%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.4%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Bu dedigine kendin inaniyormusun? Bence bu tip seylerle ilgili bilgi sahibi olmadan yorum yapmak saglikli olmaz.. Neden bilerek bir dizinin düsmesine göz yumsun bir yapimci? Bu soruyu kendince cevaplamani istiyorum, ardindan bunun aciklamasini yapabilirsin dogru bir sekilde.

kreysin söyledikleri doğru.bir dizin düşer 5 dizin yükselir :D

türkiye nufusu genç bir nufus.... nufusun yüzde 40 ı çocuk bence bu reytingler az bile .. ama çocuklarda oyuncaklardan çabuk sıkılır belli bir süre sonra kırmaya başlarlar şimdi aldığı düşük oranda normal yani..
bak bence 2008 yılına kadar vadi 30 reyting alacak kapasitedeydi.senin yaşın 21 galiba ilk başladığı zamanları hatırlarsın perşembe akşamları sokaklar adeta boşalırdı herkes vadiyi izlerdi.ve şu günü kadar o kadar izlenen bi dizi görmedim bahadır özdenerinde dediği gibi vadinin reytingleri çok rahat 30 lardaydı tabi şimdi öyle olamaz :D

ucankus ay yapim nie ayrildi ? sebebi sölim şike tespit edildi :) ay yapim napcani sasirdi sbt dönüldü kvp reytingleri 4 5 reyting arttı tns gelince kvp 1.ci özeti 2.olur

ucankus ay yapim nie ayrildi ? sebebi sölim şike tespit edildi :) ay yapim napcani sasirdi sbt dönüldü kvp reytingleri 4 5 reyting arttı tns gelince kvp 1.ci özeti 2.olur

aga bu tns de agb gibi bişey galiba bunları da ayarlarlar.

vadi 30 reytingleri çok rahat geçmiştir.perşembe günleri sokakta insan kalmazdı ülkenin 1 numarasıydı.30 reytingi başka hiçbir dizi geçmedi ve geçemez de

reyting sistemi aynı brezilya türkiye maçını ölçüyor neden kurtları ölçmesin.. bak brezilya türkiye maçını herkes izledi aama ancak 32 reyting aldı. ama kurtları sadece erkekeler izliyor birazda kadınlar yani teori olarak ancak en fazla 20 reytinglere ulaşabilir

reyting sistemi aynı brezilya türkiye maçını ölçüyor neden kurtları ölçmesin.. bak brezilya türkiye maçını herkes izledi aama ancak 32 reyting aldı. ama kurtları sadece erkekeler izliyor birazda kadınlar yani teori olarak ancak en fazla 20 reytinglere ulaşabilir

oha ne 20 si en az 30.bahadır özdener ne diyor belli bi sınırda tutuldu reytinglerimiz eski vadinin bölümlerinin 30 dan aşağı reytingi olduğuna inanmıyorum resmen okulda kurtlar vadisi oyunu oynuyoduk.çakır öldüğünde cenazesi kılındı başsağlığı verildi gazeteye çakırı öldüren haliti alışveriş merkezinde dövdüler.daha neler neler

suskunları izledim... reklam araları kısa olduğu için değiştirmemek için kendimi tuttum.. :D ve yine çok güzel bir bölümdü.. sarp akkayanın bu bölümde rolü tamamen oturmuştu.. muratın zaten ilk bölümde de yerindeydi rolü.. :D ahu bu bölümde daha iyi tanındı diye düşünüyorum

oha ne 20 si en az 30.bahadır özdener ne diyor belli bi sınırda tutuldu reytinglerimiz eski vadinin bölümlerinin 30 dan aşağı reytingi olduğuna inanmıyorum resmen okulda kurtlar vadisi oyunu oynuyoduk.çakır öldüğünde cenazesi kılındı başsağlığı verildi gazeteye çakırı öldüren haliti alışveriş merkezinde dövdüler.daha neler neler

kimse yogurdum ekşi demez. sor bahadır özdenere hiç bir dizi tuttutabilmiş mi. adam tv dünyasında sürekli yanılıyor bu yorumununda ne kadar dogru oldu açık..

sana rakamlar veriyorum brezilya türkiye maçı herkes izledi ve ancak 32 reyting aldı. kurtlar vadsisni tv izleyen tüm erkekler izlese 16 reyting buna biraz kafası karışlık kadını ekle :))))) en fazla 20 alır. işte sharan ston polatı öptü anca 2o yi geçti üstelik kanal d.. ama aşkı memnu 25 reytin aldı aynı kanalda durum açık.

suskunları izledim... reklam araları kısa olduğu için değiştirmemek için kendimi tuttum.. :D ve yine çok güzel bir bölümdü.. sarp akkayanın bu bölümde rolü tamamen oturmuştu.. muratın zaten ilk bölümde de yerindeydi rolü.. :D ahu bu bölümde daha iyi tanındı diye düşünüyorum

iyi güzelde film geçen haftaya göre niye düştü ona da bir zahmet açıklama getirseydin dizikolik..

kimse yogurdum ekşi demez. sor bahadır özdenere hiç bir dizi tuttutabilmiş mi. adam tv dünyasında sürekli yanılıyor bu yorumununda ne kadar dogru oldu açık..

sana rakamlar veriyorum brezilya türkiye maçı herkes izledi ve ancak 32 reyting aldı. kurtlar vadsisni tv izleyen tüm erkekler izlese 16 reyting buna biraz kafası karışlık kadını ekle :))))) en fazla 20 alır. işte sharan ston polatı öptü anca 2o yi geçti üstelik kanal d.. ama aşkı memnu 25 reytin aldı aynı kanalda durum açık.

ya bu nasıl bi mantık ben sana diyorum sokakta insan kalmazdı sen 20-25 diyosun 30 dan aşağısı imkansız

ya bu nasıl bi mantık ben sana diyorum sokakta insan kalmazdı sen 20-25 diyosun 30 dan aşağısı imkansız

zaten benim gördüğüm kadarıyla sokaklarda yetişkin insanlar pek yok .. sokakta kalmazdı insanlar derken hangi yaş grubu insanlardan bahsediyorsun takas..

maç vardı... tabi bütün erkekler toplanıp maça gidiyolar.. :D izleyenlerde kız zaten

niye bütün erkekler toplanıp gitsinki maç beşiktaş maçıydı sanırım epey bir beşiktaşlı kızda vardır.. ikincisi beşiktaşın maçı erken bitti suskunlar çok geç bitti hatta tüm dizilerden 40 dakika sonra bitti bu şartlarda daha yüksek izlenme oranı alması gerekmezmiydi sence..

zaten benim gördüğüm kadarıyla sokaklarda yetişkin insanlar pek yok .. sokakta kalmazdı insanlar derken hangi yaş grubu insanlardan bahsediyorsun takas..

perşembe akşamı sokakta insan kalmazdı çoluğu çocuğu genci yaşlısı kadını hepsi o zamanlar öyleydi kimse inkar edemez eden de kendini kandırır o günleri çok iyi hatırlıyorum

niye bütün erkekler toplanıp gitsinki maç beşiktaş maçıydı sanırım epey bir beşiktaşlı kızda vardır.. ikincisi beşiktaşın maçı erken bitti suskunlar çok geç bitti hatta tüm dizilerden 40 dakika sonra bitti bu şartlarda daha yüksek izlenme oranı alması gerekmezmiydi sence..
geç saatte başlaması da büyük bir etken çünkü genelde o saatlerde genç izleyiciler ertesi gün okulu olduğu için ders çalışmakta hatta bnm de dershanem vardı ve 8.30 gbi anca izleyebildim.. özetin uzun olması da izleyicileri etkilemiş olabilr.. ayrıca erkekler hangi maç olursa olsun izler çnkü sonucunu merak eder.. bizim evdede bu sorun yaşandı dün... ama netten izledi galatasarylı olduğu halde.. :D

Kurtlar vadisi bir efsanedir bunu kimse degistiremez.

Vadi ile fgsn nin arasinda ne Kadar fark var onu 2 hafta sonra anlariz.

kurtlar her kanalda yayınladı( hükümete yakın uzak) 30 alsaydı reytinglere yansırdı . kurtların berizilya türkiye dünya kupası yarı finali kadar izlendiğini söylemek ancak bahadır özden kafasıyla olabilir. ne diyeyim sana :)))))))

geç saatte başlaması da büyük bir etken çünkü genelde o saatlerde genç izleyiciler ertesi gün okulu olduğu için ders çalışmakta hatta bnm de dershanem vardı ve 8.30 gbi anca izleyebildim.. özetin uzun olması da izleyicileri etkilemiş olabilr.. ayrıca erkekler hangi maç olursa olsun izler çnkü sonucunu merak eder.. bizim evdede bu sorun yaşandı dün... ama netten izledi galatasarylı olduğu halde.. :D

ben o bildiğin maçkolik erkeklerden değilim:)))) fenerbahçenin ve milli takımın her maçını izlerim diğer takımların genelde son maçını izlerim o da eğer takım iddialıysa... beşiktaş bu maçta berabere kalsaydı yada tek farkla yenilseydi ikinci maçı kaçırmazdım...ama 3-1 gibi bir skor var ve beşiktaşın berbat futbolu var ikinci maçı niye izleyeyim..

suskunların aldığı reytinglere gelince bence hava şartlarını, maçı, yayın saatini bir kenara bırakıp daha gerçekçi sebeplere bağlasan çok iyi olurdu.. kabahati filmin kendisinde bulmuyormusun..