8 Mart 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 5 17.2%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 9 31.0%
  • Suskunlar (Show)

Oy: 14 48.3%
  • A.Madrid - Beşiktaş Maçı (Star)

Oy: 8 27.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 6.9%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.4%
  • Sen de Gitme (TRT 1)

• Mavi Kelebekler (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 3.4%

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
En iyisi bekleyip görelim zaten reyting şirketi de değişecek o zaman daha sağlıklı reytinglere kavuşucaz :smile:

1040 kişiyle mi sağlıklı reytinglere kavuşacaz :D reytinglere hiçbir zaman inanmadım vadi 20 reyting aldığında da inanmadım şimdide inanmıyorum

Arka Sokaklar M.Yüzyıl aklandi

ama ay yapım aklandigina dahil haber daha yayinlanmadi :)

ay yapım şike davasi devam edio bence fatma gül ucankus da kesin şike yapti ispatlanirsa çok iyi olur

şike yapti diyorsun fakat bunu kanitlayabilirmisin? Diyelim ki şike yapti Ay Yapim.. Bunu neden sadece Fatmagül dizisi icin yapsinlar? 77.siraya gerileyen Son dizisi icin niye şike yapmiyorlar o zaman? Ve yakinda bitecek olan Al Yazmalim? Ve Kuzey Güney? Bunun aciklamasini yapabilirmisin? :)

Tabi böyle şeyler istisnasen olabilir ama Fatmagül zirveyi aldı gibi :smile: Takas 2 hafta sonra zirveyi alırız diyor ki o hafta çok belirleyici olacak eğer o hafta Fatmagül yine zirvede olursa çok daha net konuşabiliriz :smile:

takasa ne bakıyon ya o kurtlar maçtan etkilenmiyecek çok heycanlı bölüm var fragman reyting rekoru kırdı birinci olacagız da diyor hatata kurtların reytingi 30 muş :)))))))) tv dünyası kaç kez 30 gördü bilmden sallanıyor türkiye brazilya dünya kupası maçı ancak 32 reyting alabildi. o günü hatırlayan bilir sokaktan çıt çıkmıyordu

şike yapti diyorsun fakat bunu kanitlayabilirmisin? Diyelim ki şike yapti Ay Yapim.. Bunu neden sadece Fatmagül dizisi icin yapsinlar? 77.siraya gerileyen Son dizisi icin niye şike yapmiyorlar o zaman? Ve yakinda bitecek olan Al Yazmalim? Ve Kuzey Güney? Bunun aciklamasini yapabilirmisin? :)

al yazmalım ve son dizilerinin reytinglerini bilerek düsürdüler şüphe çekmemek için al yazmalım ilk 15 asa inmiodu bilerek gün degistirdiler :)

Arka Sokaklar M.Yüzyıl aklandi

ama ay yapım aklandigina dahil haber daha yayinlanmadi :)

Ay Yapım olaylar patlak vermeden çok önce kendisine denek listelerini içeren bir mail'in iletildiğini ve polise belgeleri teslim ettiğini söylemişti. Olayı polise veren Ay Yapım'dı zaten, yani hep aktı. :)

takasa ne bakıyon ya o kurtlar maçtan etkilenmiyecek çok heycanlı bölüm var fragman reyting rekoru kırdı birinci olacagız da diyor hatata kurtların reytingi 30 muş :)))))))) tv dünyası kaç kez 30 gördü bilmden sallanıyor türkiye brazilya dünya kupası maçı ancak 32 reyting alabildi. o günü hatırlayan bilir sokaktan çıt çıkmıyordu

vadi 30 reytingleri çok rahat geçmiştir.perşembe günleri sokakta insan kalmazdı ülkenin 1 numarasıydı.30 reytingi başka hiçbir dizi geçmedi ve geçemez de

Ay Yapım olaylar patlak vermeden çok önce kendisine denek listelerini içeren bir mail'in iletildiğini ve polise belgeleri teslim ettiğini söylemişti. Olayı polise veren Ay Yapım'dı zaten, yani hep aktı. :)

kendini kandırırsın ancak :D

ay yapım şike davasi devam edio bence fatma gül ucankus da kesin şike yapti ispatlanirsa çok iyi olur

uçankuşun kendisi ofsayt.. neyi ortaya çıkaracak çok merak ediyorum..

fatmagül bileğinin hakkıyla zirvede aslında tüm dizilerden çok daha başarılı ve seyirciyi yakalayan bir dizi.. konusu basit.. öbgz gibi çok farklı karakterler olaylar yok sade bir konusu var..bir çok filmdeki gibi olayları abartı sınırına taşımıyorlar filmi sürükleyen üç dört karakter ama halkın doğallığa verdiği destek şunu gösteriyorki bir filmin tutması için uçuk kaçık işlere girmek gerekmiyor sağlam bir senaryo ve normal hayattaki olağan bir akış yetiyor insanlara ben fatmagülün zirvede yer aldığı bir çok bölümde filmde şaşaalı sahneler göremedim bir bakışmayla bir dokunuşla bir samimiyetle insanları kendisine hayran bırakıyor.. bence konusundaki sadeliğe göre iki yıl zirvede olması tüm dram filmlerinden daha üstün kılıyor filmi..

suskunlar muhteşem bir başlangıç yaptı ama girişteki bu yüksek tempoyu diğer bölümlere yansıtacaklarını sanmıyorum onun için belli bir reytingde takılacak..

ay yapim bak sen şike yap sonra mail at :D ay yapım şikenin kralını yapio

Kurtlar Vadisi Pusu düşüş yaşamış. Bunda en büyük etken bence maç. Çünkü ilk 10'dan çıkmayan özeti bile ilk 20'ye girememiş. A/B'de 6 share de kalmış. Maç olmasaydı belki Fatmagül'ü geçemezdi ama 12 reyting alırdı :)

O zaman bu reytingler saçma sapan falan deme :smile:

bu reytingler fena değil yani sbt 2000 kişiye göre ölçüyo ve o sistemde doğru reytingler ama tüm ülke çapında ölçülecek reytinglerde durum farklı olur 1040 kişiyle reyting mi ölçülür.

uçankuşun kendisi ofsayt.. neyi ortaya çıkaracak çok merak ediyorum..

fatmagül bileğinin hakkıyla zirvede aslında tüm dizilerden çok daha başarılı ve seyirciyi yakalayan bir dizi.. konusu basit.. öbgz gibi çok farklı karakterler olaylar yok sade bir konusu var..bir çok filmdeki gibi olayları abartı sınırına taşımıyorlar filmi sürükleyen üç dört karakter ama halkın doğallığa verdiği destek şunu gösteriyorki bir filmin tutması için uçuk kaçık işlere girmek gerekmiyor sağlam bir senaryo ve normal hayattaki olağan bir akış yetiyor insanlara ben fatmagülün zirvede yer aldığı bir çok bölümde filmde şaşaalı sahneler göremedim bir bakışmayla bir dokunuşla bir samimiyetle insanları kendisine hayran bırakıyor.. bence konusundaki sadeliğe göre iki yıl zirvede olması tüm dram filmlerinden daha üstün kılıyor filmi..

suskunlar muhteşem bir başlangıç yaptı ama girişteki bu yüksek tempoyu diğer bölümlere yansıtacaklarını sanmıyorum onun için belli bir reytingde takılacak..

ucankus ihbar etti ay yapımı ondan sonra al yazmalımın günü degisti :)

al yazmalım ve son dizilerinin reytinglerini bilerek düsürdüler şüphe çekmemek için al yazmalım ilk 15 asa inmiodu bilerek gün degistirdiler :)

Bu dedigine kendin inaniyormusun? Bence bu tip seylerle ilgili bilgi sahibi olmadan yorum yapmak saglikli olmaz.. Neden bilerek bir dizinin düsmesine göz yumsun bir yapimci? Bu soruyu kendince cevaplamani istiyorum, ardindan bunun aciklamasini yapabilirsin dogru bir sekilde.

bu reytingler fena değil yani sbt 2000 kişiye göre ölçüyo ve o sistemde doğru reytingler ama tüm ülke çapında ölçülecek reytinglerde durum farklı olur 1040 kişiyle reyting mi ölçülür.

Zamanla daha fazla denek koyulacağını düşünüyorum ve inşallah da öyle olur :smile:

vadi 30 reytingleri çok rahat geçmiştir.perşembe günleri sokakta insan kalmazdı ülkenin 1 numarasıydı.30 reytingi başka hiçbir dizi geçmedi ve geçemez de

türkiye nufusu genç bir nufus.... nufusun yüzde 40 ı çocuk bence bu reytingler az bile .. ama çocuklarda oyuncaklardan çabuk sıkılır belli bir süre sonra kırmaya başlarlar şimdi aldığı düşük oranda normal yani..

fatma gülün suçu ne 13 reyting almis kvp 10 almıstı ogün anladım şikeyi ertesi hafta kurtlar 12 fatma gül 11 aldi birakin bu oyunlari ay yapım :)