En iyisi bekleyip görelim zaten reyting şirketi de değişecek o zaman daha sağlıklı reytinglere kavuşucaz
1040 kişiyle mi sağlıklı reytinglere kavuşacaz reytinglere hiçbir zaman inanmadım vadi 20 reyting aldığında da inanmadım şimdide inanmıyorum
En iyisi bekleyip görelim zaten reyting şirketi de değişecek o zaman daha sağlıklı reytinglere kavuşucaz
ay yapım şike davasi devam edio bence fatma gül ucankus da kesin şike yapti ispatlanirsa çok iyi olur
Tabi böyle şeyler istisnasen olabilir ama Fatmagül zirveyi aldı gibi Takas 2 hafta sonra zirveyi alırız diyor ki o hafta çok belirleyici olacak eğer o hafta Fatmagül yine zirvede olursa çok daha net konuşabiliriz
şike yapti diyorsun fakat bunu kanitlayabilirmisin? Diyelim ki şike yapti Ay Yapim.. Bunu neden sadece Fatmagül dizisi icin yapsinlar? 77.siraya gerileyen Son dizisi icin niye şike yapmiyorlar o zaman? Ve yakinda bitecek olan Al Yazmalim? Ve Kuzey Güney? Bunun aciklamasini yapabilirmisin?
Arka Sokaklar M.Yüzyıl aklandi
ama ay yapım aklandigina dahil haber daha yayinlanmadi
1040 kişiyle mi sağlıklı reytinglere kavuşacaz reytinglere hiçbir zaman inanmadım vadi 20 reyting aldığında da inanmadım şimdide inanmıyorum
takasa ne bakıyon ya o kurtlar maçtan etkilenmiyecek çok heycanlı bölüm var fragman reyting rekoru kırdı birinci olacagız da diyor hatata kurtların reytingi 30 muş ))))))) tv dünyası kaç kez 30 gördü bilmden sallanıyor türkiye brazilya dünya kupası maçı ancak 32 reyting alabildi. o günü hatırlayan bilir sokaktan çıt çıkmıyordu
En azından bundan daha sağlıklı reytingler alacağımız kesin 😉
1040 kişiyle mi
Ay Yapım olaylar patlak vermeden çok önce kendisine denek listelerini içeren bir mail'in iletildiğini ve polise belgeleri teslim ettiğini söylemişti. Olayı polise veren Ay Yapım'dı zaten, yani hep aktı.
ay yapım şike davasi devam edio bence fatma gül ucankus da kesin şike yapti ispatlanirsa çok iyi olur
Ay Yapım olaylar patlak vermeden çok önce kendisine denek listelerini içeren bir mail'in iletildiğini ve polise belgeleri teslim ettiğini söylemişti. Olayı polise veren Ay Yapım'dı zaten, yani hep aktı.
O zaman bu reytingler saçma sapan falan deme
uçankuşun kendisi ofsayt.. neyi ortaya çıkaracak çok merak ediyorum..
fatmagül bileğinin hakkıyla zirvede aslında tüm dizilerden çok daha başarılı ve seyirciyi yakalayan bir dizi.. konusu basit.. öbgz gibi çok farklı karakterler olaylar yok sade bir konusu var..bir çok filmdeki gibi olayları abartı sınırına taşımıyorlar filmi sürükleyen üç dört karakter ama halkın doğallığa verdiği destek şunu gösteriyorki bir filmin tutması için uçuk kaçık işlere girmek gerekmiyor sağlam bir senaryo ve normal hayattaki olağan bir akış yetiyor insanlara ben fatmagülün zirvede yer aldığı bir çok bölümde filmde şaşaalı sahneler göremedim bir bakışmayla bir dokunuşla bir samimiyetle insanları kendisine hayran bırakıyor.. bence konusundaki sadeliğe göre iki yıl zirvede olması tüm dram filmlerinden daha üstün kılıyor filmi..
suskunlar muhteşem bir başlangıç yaptı ama girişteki bu yüksek tempoyu diğer bölümlere yansıtacaklarını sanmıyorum onun için belli bir reytingde takılacak..
al yazmalım ve son dizilerinin reytinglerini bilerek düsürdüler şüphe çekmemek için al yazmalım ilk 15 asa inmiodu bilerek gün degistirdiler
bu reytingler fena değil yani sbt 2000 kişiye göre ölçüyo ve o sistemde doğru reytingler ama tüm ülke çapında ölçülecek reytinglerde durum farklı olur 1040 kişiyle reyting mi ölçülür.
vadi 30 reytingleri çok rahat geçmiştir.perşembe günleri sokakta insan kalmazdı ülkenin 1 numarasıydı.30 reytingi başka hiçbir dizi geçmedi ve geçemez de