Ben beğenemezsin demedim kiSen de zorla parlakçı yapmaya çalışıyorsun beni
Ben beğenemezsin demedim kiSen de zorla parlakçı yapmaya çalışıyorsun beni
Beni kötü yollara düşürmeye çalışıyorBen beğenemezsin demedim kiSen çocuga empoze ediyorsunÇocugun ayarlarını bozuyorsun. Belki yetişmekte olan gencecik bir oğlan asfdsadhsajdas
Sen de zorla parlakçı yapmaya çalışıyorsun beni
Aaa Forumdash yaptığının ayıp bir şeymiş gibi hevesini kırıyor izin verme son sözümBen beğenemezsin demedim kiSen çocuga empoze ediyorsunÇocugun ayarlarını bozuyorsun. Belki yetişmekte olan gencecik bir oğlan asfdsadhsajdas
Evet atacak seni "Çukur"aBeni kötü yollara düşürmeye çalışıyor
Abowww laflara bak laflaraAaa Forumdash yaptığının ayıp bir şeymiş gibi hevesini kırıyor izin verme son sözüm
Demek çakmalığa ordan da devam ediyorlar
İçerdekiler şimdide Vartolunun ölüm numarasını Celal sahnesinden çaldı diye konusuyorlarBen @destere nin yolundan şaşmam parlaktı olmaya niyetim yok
Çakma dizinin reklama ihtiyacı var galiba
Demek çakmalığa ordan da devam ediyorlar
Aynen öyle son bölümde gittim yorum konusuna video bile attımİçerdekiler şimdide Vartolunun ölüm numarasını Celal sahnesinden çaldı diye konusuyorlar
İçerdekiler şimdide Vartolunun ölüm numarasını Celal sahnesinden çaldı diye konusuyorlar
Reyizler haklı her şeyi İçerde'den alıyorlar
Reyizler haklı her şeyi İçerde'den alıyorlarbu arada dizinin çakma olduğunu kabul etmeye başlamışsın @Forumdash
Aaa bu arada doğru sana ne oluyor @Forumdash 😱😱😱
Çakma demiyorum spinoff diyorum. Yabancı dizilerde de spinofflarda bir çok benzer sahneler oluyorReyizler haklı her şeyi İçerde'den alıyorlarbu arada dizinin çakma olduğunu kabul etmeye başlamışsın @Forumdash
Kız dizinin yapımcısıyım fanı değilim
Söze karşı ol birazda @eskici gıcık olsunÇakma demiyorum spinoff diyorum. Yabancı dizilerde de spinofflarda bir çok benzer sahneler oluyorİstersen Çiğdem- e sor
Kız dizinin yapımcısıyım fanı değilimSöze karşi fan olurum ama
Gerçekleri görmüş diyecem ama görememiş dahaÇakma demiyorum spinoff diyorum. Yabancı dizilerde de spinofflarda bir çok benzer sahneler oluyorİstersen Çiğdem- e sor
Gerçekleri görmüş diyecem ama görememiş daha
Aaa evet sonradan toparlamış @Forumdash yeni gördümÇakma demiyorum spinoff diyorum. Yabancı dizilerde de spinofflarda bir çok benzer sahneler oluyorİstersen Çiğdem- e sor
Toparlamamış batırmış
Gerçekleri görmüş diyecem ama görememiş daha
Senin algıların puslu bi türlü odaklanamıyorsun ne dediğimiToparlamamış batırmış
Benim söylediklerime aynen deyince bir an doğru yolu buldun sandımSenin algıların puslu bi türlü odaklanamıyorsun ne dediğimi
Sadece çakma sahne yazdık ama geneli spinoffBenim söylediklerime aynen deyince bir an doğru yolu buldun sandım
Sen izliyor musun bu diziyi yoksa yapımın olduğu için mi savunuyorsun acabaSadece çakma sahne yazdık ama geneli spinoff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?