Aaa böyle diyorumda ikiside izlediğim dizi senin gibi mahrum bırakmıyorum kendimi birisindenNe güzel uydurdun iki dk da Söz çakmalık yapmaz
Aaa böyle diyorumda ikiside izlediğim dizi senin gibi mahrum bırakmıyorum kendimi birisindenNe güzel uydurdun iki dk da Söz çakmalık yapmaz
Ben izlemediğim diziyi kötülüyorum em azından ama sen izlediğin diziyi kötülüyorsunAaa böyle diyorumda ikiside izlediğim dizi senin gibi mahrum bırakmıyorum kendimi birisinden
Hahah hayırr kötülemiyorum ama Çukur u canlı izlediğim için onun 1. Sözün 2.olmasını istiyorumBen izlemediğim diziyi kötülüyorum em azından ama sen izlediğin diziyi kötülüyorsun
İkisi de farklı gruplarda birinci işte daha ne istiyorsunHahah hayırr kötülemiyorum ama Çukur u canlı izlediğim için onun 1. Sözün 2.olmasını istiyorum
kız biraz zorlarsan bu kızı da kendine benzetirsin pelin karahanı kendine benzetip fantezi yapmışlığın var neticede
Hahah Aaa aman bu uzak dursunkız biraz zorlarsan bu kızı da kendine benzetirsin pelin karahanı kendine benzetip fantezi yapmışlığın var neticede
Aaa olmaz sonucta Söz ü Çukurdan sonra izliyorum oyüzden 3 grupta Çukur 1.osun Söz ise 2.olsun benim izleme sıralamama uysun reyting sıralamasıİkisi de farklı gruplarda birinci işte daha ne istiyorsun
Sen çok şey istiyorsun benceAaa olmaz sonucta Söz ü Çukurdan sonra izliyorum oyüzden 3 grupta Çukur 1.osun Söz ise 2.olsun benim izleme sıralamama uysun reyting sıralaması
Bu dizinin ATV'de olması garip geliyor.Yeni fragman bomba. Pazartesi akşamlarını sallamaya geliyoruz.
Bu dizinin ATV'de olması garip geliyor.Yeni fragman bomba. Pazartesi akşamlarını sallamaya geliyoruz.
Ben de Star'ımda olmasını isterdim hemen açıklardı tarihini. Ama 4 fragmandır yakında gelemedi gitti.Bu dizinin ATV'de olması garip geliyor.
Bu dizinin ATV'de olması garip geliyor.
Biraz gizem iyidir.Buğra'nın sesini duyduk mu hiç.
Kırgınların bitmesini bekliyoruz AvM'yi gün değiştirtcezBen de Star'ımda olmasını isterdim hemen açıklardı tarihini. Ama 4 fragmandır yakında gelemedi gitti.
Hem onlara hem AB'ye hitap edeceğiz yeni bomba geliyor.atv kitlesini düşünün biraz.
Bu dizinin 19 Mart Pazartesi olacağı çok belli de Kırgınlar'ın bitmesine yakın açıklayacaklar sanırım.Kırgınların bitmesini bekliyoruz AvM'yi gün değiştirtcez
Çok belliyi ters köşe yapmaya çalişiyorum Pazartesi atvyle toplantı yapıcamHem onlara hem AB'ye hitap edeceğiz yeni bomba geliyor.
Bu dizinin 19 Mart Pazartesi olacağı çok belli de Kırgınlar'ın bitmesine yakın açıklayacaklar sanırım.
O zamana kadar açıklanır bile. Yeni fragmanı beklemezler tarih için.Çok belliyi ters köşe yapmaya çalişiyorum Pazartesi atvyle toplantı yapıcam