Ben beğenemezsin demedim kiSen de zorla parlakçı yapmaya çalışıyorsun beni![]()
![]()
Ben beğenemezsin demedim kiSen de zorla parlakçı yapmaya çalışıyorsun beni![]()
![]()
Beni kötü yollara düşürmeye çalışıyorBen beğenemezsin demedim kiSen çocuga empoze ediyorsun
Çocugun ayarlarını bozuyorsun. Belki yetişmekte olan gencecik bir oğlan asfdsadhsajdas
![]()
Sen de zorla parlakçı yapmaya çalışıyorsun beni![]()
![]()
Aaa Forumdash yaptığının ayıp bir şeymiş gibi hevesini kırıyor izin verme son sözümBen beğenemezsin demedim kiSen çocuga empoze ediyorsun
Çocugun ayarlarını bozuyorsun. Belki yetişmekte olan gencecik bir oğlan asfdsadhsajdas
![]()
Evet atacak seni "Çukur"aBeni kötü yollara düşürmeye çalışıyor![]()
![]()
Abowww laflara bak laflaraAaa Forumdash yaptığının ayıp bir şeymiş gibi hevesini kırıyor izin verme son sözüm
![]()
![]()
![]()
Demek çakmalığa ordan da devam ediyorlar
İçerdekiler şimdide Vartolunun ölüm numarasını Celal sahnesinden çaldı diye konusuyorlarBen @destere nin yolundan şaşmam parlaktı olmaya niyetim yok![]()
Çakma dizinin reklama ihtiyacı var galiba![]()
![]()
Demek çakmalığa ordan da devam ediyorlar![]()
![]()
Aynen öyle son bölümde gittim yorum konusuna video bile attımİçerdekiler şimdide Vartolunun ölüm numarasını Celal sahnesinden çaldı diye konusuyorlar
![]()
![]()
![]()
İçerdekiler şimdide Vartolunun ölüm numarasını Celal sahnesinden çaldı diye konusuyorlar
![]()
![]()
![]()
Reyizler haklı her şeyi İçerde'den alıyorlar
Reyizler haklı her şeyi İçerde'den alıyorlarbu arada dizinin çakma olduğunu kabul etmeye başlamışsın @Forumdash
![]()
![]()
Aaa bu arada doğru sana ne oluyor @Forumdash 😱😱😱
Çakma demiyorum spinoff diyorum. Yabancı dizilerde de spinofflarda bir çok benzer sahneler oluyorReyizler haklı her şeyi İçerde'den alıyorlarbu arada dizinin çakma olduğunu kabul etmeye başlamışsın @Forumdash
![]()
![]()
Kız dizinin yapımcısıyım fanı değilim
Söze karşı ol birazda @eskici gıcık olsunÇakma demiyorum spinoff diyorum. Yabancı dizilerde de spinofflarda bir çok benzer sahneler oluyorİstersen Çiğdem- e sor
Kız dizinin yapımcısıyım fanı değilimSöze karşi fan olurum ama
![]()
Gerçekleri görmüş diyecem ama görememiş dahaÇakma demiyorum spinoff diyorum. Yabancı dizilerde de spinofflarda bir çok benzer sahneler oluyorİstersen Çiğdem- e sor
![]()
Gerçekleri görmüş diyecem ama görememiş daha![]()
![]()
Aaa evet sonradan toparlamış @Forumdash yeni gördümÇakma demiyorum spinoff diyorum. Yabancı dizilerde de spinofflarda bir çok benzer sahneler oluyorİstersen Çiğdem- e sor
![]()
Toparlamamış batırmış
Gerçekleri görmüş diyecem ama görememiş daha![]()
![]()
Senin algıların puslu bi türlü odaklanamıyorsun ne dediğimiToparlamamış batırmış![]()
![]()
Benim söylediklerime aynen deyince bir an doğru yolu buldun sandımSenin algıların puslu bi türlü odaklanamıyorsun ne dediğimi![]()
Sadece çakma sahne yazdık ama geneli spinoffBenim söylediklerime aynen deyince bir an doğru yolu buldun sandım![]()
![]()
Sen izliyor musun bu diziyi yoksa yapımın olduğu için mi savunuyorsun acabaSadece çakma sahne yazdık ama geneli spinoff![]()